- 30 Eylül 2015
- 161
- 62
- 98
- 45
- Konu Sahibi olcayayana
canım bekleseydin altın biraz düşeydi bari bu ne hızŞu An dört tane Kumbaram var
Gözüm doysun
Altın birikimini sıfırladım bugün altın alarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bekleseydin altın biraz düşeydi bari bu ne hızŞu An dört tane Kumbaram var
Gözüm doysun
bendede aynı durum sanki doldu biri deŞu An dört tane Kumbaram var
Gözüm doysun
194 tl yeni çeyrekcanım bekleseydin altın biraz düşeydi bari bu ne hız
Ben de bugün 9.75 TL harcadım. Öğle yemeği için.
Ben de korkuyorum evde değil bankada birikim tercih ediyorumevden hep korktugum ıcın canım evdekı herturlu bırıkıme karsıyım
Ah çok fena çok ama napalım onlar benim çocuklarıma bana takarken iyiydi,bende takmalıyım cnmoyyyyyy bende birikimine attın sandım fenaymış
şu anki fiyatlarını biliyormusun ben iş bank dan kiralamıştım ama bu yılki fiyattan haberim yok. kasa olunca tek altın da değil takılar döviz herşey güvende olur. bir de akdan kiralarsak hesap açtırmak gerekiyor mu yada ikametgah vs almışlarmıydı sendenvar akbank en uygun olanı canım altun979
bende bugun sordum 194 dedi almadım o yuzden yenisi orası neresiki böyle fiyat farkı varBugün alırken sordum eski çeyrek 187,yeni 190
yazık ya benim ki benden zengin şu anda dokunmuyorum biriktikçe hoşuna gidiyor sıpamınbenimde oğlumun kumbarası dolu el koydum ne yapacan anne diyo dedim senin için altın alacam ünüversiteye gidince sana verecem ses çıkartmadı
rde oturuyosun bende bugun iki kuyumcuya sordum 194 dediEski çeyrek 187,yeni 190
aynen karşılığını yapmak lazımBen de korkuyorum evde değil bankada birikim tercih ediyorum
Ah çok fena çok ama napalım onlar benim çocuklarıma bana takarken iyiydi,bende takmalıyım cnm
tatlım yıllık ücreti dimi ilk etapta elden çıkacak para 525 lira yani o zaman baya biriktirmek lazımcanım aradım sordum sımdı kucuk kasa 325 tl ama kredı kartından alırsanız 215 tl
bırde 200 tl depozıto var ama onu aten kasayı kapatırken gerı alıyosun altun979
bır senede ne kadar artmıs fıyatlar