- 29 Mart 2015
- 891
- 1.124
- 53
- 42
- Konu Sahibi olcayayana
Allahın şanslı kuluymuşsunvala kızlar ben evde bulundurdum hep altın olarak bır cok yere borc verdim ev almadan bır yıl oncesinden topladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın şanslı kuluymuşsunvala kızlar ben evde bulundurdum hep altın olarak bır cok yere borc verdim ev almadan bır yıl oncesinden topladım
yav korkmayın saklayın saglam yerlere benim evime 3 kere hırsız gırdi ama bulamadılar sadece evimde kalan kallesin biri caldı oda burnundan geliyotatlım bir ara kiralamıştık o da yıllık yada belli aylık olarak para alıyor o yüzden miktar biraz fazla olmalı ki ödediğine deysin. teşekkürler tatlım
okadar sanslı degılım birkere caldılarAllahın şanslı kuluymuşsun
Getirsinde sanki herkes kendilerine çalişiyorsize bide bişey itiraf edeyim ki birkere caldılar evimden ama evimde kalan aileden caldılar vallah rabbim burnundan fittil fittil getiriyor
kötü olmuşokadar sanslı degılım birkere caldılar
ben ozaman cok maddi sıkıntıdaydım caldı ozaman okadar üzüldümki pıskoloklara kadar düstüm cünkü evimde yatan yemeğimi yiyen caldı en cok da bu insanın zoruna gidenGetirsinde sanki herkes kendilerine çalişiyor
benim caldılar ozamanlar elimle boncukişleyerek aldıgım göz nurumla biriktirmistimsenın altınlarını mı caldılar yoksa evındekı mısafırın mı altınlarını caldılar anlamadım ben altun979
inanmıyorum ya gerı ıstedınız mı ne kadar nankor ınsanlar var hayattaben ozaman cok maddi sıkıntıdaydım caldı ozaman okadar üzüldümki pıskoloklara kadar düstüm cünkü evimde yatan yemeğimi yiyen caldı en cok da bu insanın zoruna giden
gelen misafirin çaldı o zaman yuhhh artıkbenim caldılar ozamanlar elimle boncukişleyerek aldıgım göz nurumla biriktirmistim
tatlım direk yaparken yakalamadıysa ne diyebilir ki inkar ederlerinanmıyorum ya gerı ıstedınız mı ne kadar nankor ınsanlar var hayatta
bak canım benim kaynım caldı ozamanlar bizle kalıyordu esi ve cocukları köyde kalıyordu çalısıyodu bizde kalıyodu 6 ay falan çaldıgı gun farkettım ama konduramadım ben dayanamadım söyledim sen caldın diye bana dediği ne olsa beyenirsiniz ne malum babana vermediğin dedi eşimde ben gözümle görmedim kardesime bişey diyemem dedi ve kafayı yeme derecesine geldim hala o kaynımla konusmam kurana el bastı bu kadın bana iftra ediyo diye 14 yıl gecti aradan dedim sana asla hakkımı helal etmem rabbim sana cektirsin bende görim dedim gercektende cekişy cocuklarıyla sorunlu karısıyla huzuru yok yani anlayacagınız huzur bulamıyo bende böyle uzaktan bakıyominanmıyorum ya gerı ıstedınız mı ne kadar nankor ınsanlar var hayatta
zaten inkar etti biz yalnız tartısırken bana dediği sen kimsin sana inansınlar benim abilerim banamı inanır sanamı dedim kul bilmez ama yaradan görüyo seni ona havale ettimtatlım direk yaparken yakalamadıysa ne diyebilir ki inkar ederler
evet haklısıntatlım direk yaparken yakalamadıysa ne diyebilir ki inkar ederler
yok canım aksam onun yattığı oda düzgündü sabah işe giderken baktım oda biraz karısmıs yatakları falan aramıs hafiften düzeni bozulmustu tabı aklıma ole bisey gelmediği için ben ertesi günü anladım yatakların düzeni niye degismis onun yattıgı odada dolabtaydı eliyle koymus gibi almıstı bırazda para vardı hırsız olsaydı parayıda alırdı ben farketmem sandı onun için altınları aldı paraya dokunmadı para azdı zatenyanı gozunuzle gormedınız mı ama kurana da el basmıs nasıl olur kı bırde esınızın kardesı belkı gercekten calmamıstır hırsız calmıstır belkı
ya şimdi hedef koydum kendime vadeliyle vs uğraşmayacağım duruma göre siterlin ve altın alacağım biraz birikince bir kasa kiralarım böylece her sıkıştığımda dokunamamda anahtarı da anneme vereceğim ayda bir alır eklerimama hala dıyorsunuz kı 'evınızde bırıktırın!!' ben hayatta bu ornekten sonra bırıktırmem 1 kurus bıle