• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

Mutlu pazarlar kızlar
Aylık bütçemi inceliyorum bir taksit bitiyor, araba bakımı geliyor vergisi geliyor,
Yeri doluyor o kadar da hesap yapıyorum
Ama azalanın Yeri hemen doluyor böyle olunca da birikime ayırdığım miktar her ay aynı oluyor tatil planımız var bayramda, nakit biriktirmem lazım ama böyle olunca ayda anca 150 koyabilirim 3ay kaldı
Her harcamayı kontrol ediyorum ama zamanında çok açılmışım şimdi kapanmak bilmiyor :KK43::KK67:
Tatlım en azından bişiler bitiyor.Üst üste geldiğinde daha zor oluyor

Mutlu pazarlar kızlar
Aylık bütçemi inceliyorum bir taksit bitiyor, araba bakımı geliyor vergisi geliyor,
Yeri doluyor o kadar da hesap yapıyorum
Ama azalanın Yeri hemen doluyor böyle olunca da birikime ayırdığım miktar her ay aynı oluyor tatil planımız var bayramda, nakit biriktirmem lazım ama böyle olunca ayda anca 150 koyabilirim 3ay kaldı
Her harcamayı kontrol ediyorum ama zamanında çok açılmışım şimdi kapanmak bilmiyor :KK43::KK67:
ınsallah daha fazla bırıkıme ayırırsın canım
3 gundur 200 tl harcadım sen benı gectın kesın
karamelli_turta karamelli_turta ne iş yaptıgını merak edıyorum canım ozel degılse paylaşabılır mısın?

Merhaba kızlar
Maaş gününe kadar günlük Maximum 5tl Limit koydum kendime
Pazar pazartesi 0idi,Bugün yumurta,ekmek oğluşlara çikolata toplam 7tl harcadım
Şu 21kuralı bende işe yaramaya başladı sanırım,harcayınca rahatsız oluyorum
Değişiyorum ben bile inanamıyorum kendime..

Merhaba kızlar
21 kuralı nedır cnm

Merhaba kızlar
21 kuralı nedir canım

Kizlar selaam :)

Birikim yapmakta ben de zorlaniyorum, hep aklim kiyafetlere gidiyor kendimi tutamiyorum harciyorum :KK43: Yeni bi telefon uygulamasi buldum ama kendine hedef koyarak harcama yapmamani para biriktirmeni kolaylastiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar bende yenı uye oldum sanırım herkeste aynı sorun var bende bısey yapamıyorum ev ıcın bırırkım yapmak ıstıyorum kenara atıyorum para olarak bısey oldumu para gıdıyor calısıyorum kıradayız 3 yasında kzım var onun kres parası harcaması 1000 tl kıra 800 araba kredısı 1600 ama her ay eksı bakıyedeyız altın yapıp kaldırım dıyorum ama ya sıkısrsam dıyorum o parada gıdıyor zaten kımseye muhtac olmak ıstemıyorum
sız nelere dıkat edıyosunuz

Back
X