• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

kızlar ben kacıyorum ama arada bakarım yazılanlara cok mutlu oluyorum sızden bırseyler gorunce
eşime yemek hazırlıgına gırısmem lazım opuyorum hepınızı:KK68::KK68:

Ayyyyy ayyyyyy çok teşekkür ederim Beth18 Beth18
Bakan bi daha bakar mı bilmem ama çok iltifat aldığım doğrudur.
Aslında bir ara çok önemli bi konumdaydım. Kıyafetleri
O ara topladım aslında.
Son 1.5 yıldır da kendimi ciddi anlamda toparladım. Almıyorum artık. Alsam da Mutlu olmuyorum.
Artık almamak ve vermek beni daha çok Mutlu ediyor.
Birikim tipiklerinin etkisi de büyük.

Beth18 Beth18 kolay gelsin. Biz de yemek faslı bitti.
Oğlum ödev yapıyor. Ben de namaz kılıp kitap okurum.

Günaydın arkadaşlar, 41 kere maşallah hepinize. Genç yaşta bu bilince varmışsınız. Keyifle okuyorum sizi, öğrendiklerimle de kendi düzenimi oturtmaya çalışıyorum. Şu anda yüklü ödemelerim var inşallah yaza kadar hafifletip sizlerin arasına birikim haberlerimle katılmak istiyorum. Hepinize bol bereketli, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum...

slm tutumlu olma yolunda ilerleyen güzel hanımlar dişarda çok güzel bir hava var.Fırsatı olanlar günü kaçırmasın:KK68:

Merhaba hanımlar
Ödemeleri. Yaptık çok şükür. Bu ay 9050 TL ödeme vardı. bugün 2 gram altın aldım. Bu ay başka birikim olur mu bilmiyorum.
Henüz ders ücretlerimiz yatmadı. Onlar yatınca belki 3-5 atarız.
Büyün hiç para harcamadım
Yemeği de yemekhanede yedim. Önceden yükleme yaptırdığım için yemek parası vermemişim gibi oldu

Merhaba hanımlar
Ödemeleri. Yaptık çok şükür. Bu ay 9050 TL ödeme vardı. bugün 2 gram altın aldım. Bu ay başka birikim olur mu bilmiyorum.
Henüz ders ücretlerimiz yatmadı. Onlar yatınca belki 3-5 atarız.
Büyün hiç para harcamadım
Yemeği de yemekhanede yedim. Önceden yükleme yaptırdığım için yemek parası vermemişim gibi oldu
Bu ayki ödemeleriniz ne kadar çokmuş
Allah kolaylık versin Hepimize
Daha da tutumlu olmanın yolunu hala arıyorum

Aslında genel olarak böyle.
2 araba kredisi ödüyoruz. 3500 civarı. Biri haziranda bitecek
Kartta da çok taksit var. Onlar da haziran da bayağı hafifliyor.
Evimde bi yardımcım var. Onun maaşı
Faturalar, aidat vs derken biriktikçe birikiyor.
Tasarruf yapabileceğimiz tek şey kart ve fatura.
Kartı da mümin oldupunca kullanmıyoruz.
Doğalgaz da zamanla azalacak.

massallah hanımlar bayaa bır hızlıyız olacak olacak ha gayret hanımlar istedikten sonra dağlar dize gelir:KK15::KK15:

bugun 8 tl+200 tl gun parası olarak harcama yaptım maas tadılat ıcın gereklı o yuzden tl olarak kaldı.

kızlar ben soyle yaptım dun aksam; salata yapmıstım yarısını ayırdım bu aksam yedık tupperwarede sakladım lımonunu falan bugun ayarladım zamandan tasarruf etmıs oldum tavsıye ederım guzel oldu. bırde yıne buradan bı kac kısıden duydum kurufasulye haslayıp fazlasını buzluga koycam buda zamandan tasarruf saglayacaktır

neler buldun canım tutumlu olmak yolunda paranı nasıl degerlendırıyosun?

Aslında genel olarak böyle.
2 araba kredisi ödüyoruz. 3500 civarı. Biri haziranda bitecek
Kartta da çok taksit var. Onlar da haziran da bayağı hafifliyor.
Evimde bi yardımcım var. Onun maaşı
Faturalar, aidat vs derken biriktikçe birikiyor.
Tasarruf yapabileceğimiz tek şey kart ve fatura.
Kartı da mümin oldupunca kullanmıyoruz.
Doğalgaz da zamanla azalacak.
Allah odeme kolaylıgı versın canım

kızlar ben soyle yaptım dun aksam; salata yapmıstım yarısını ayırdım bu aksam yedık tupperwarede sakladım lımonunu falan bugun ayarladım zamandan tasarruf etmıs oldum tavsıye ederım guzel oldu. bırde yıne buradan bı kac kısıden duydum kurufasulye haslayıp fazlasını buzluga koycam buda zamandan tasarruf saglayacaktır
onu ben de yapıyorum fasulye nohut tüm paket haşlıyorum lazım olanı kullanıp gerisini buzlukta saklıyorum özellikle nohut çok iş görüyor çorbalarda falan hem bir seferde kaynayınca enerjiden de zamandanda kazanıyorsun

az harcama yapmak konusunda yarisiyoruz unutma canim :KK66: karamelli_turta karamelli_turta
heeeeyoooo ben bu gün harcama yapmadım
eşim eve gelirken ekmek soda sigara almış ne kadar tuttu diye sordum karttan 30 tl harcamış
cok iyi bnde bygun para harcamicam insallah

onu ben de yapıyorum fasulye nohut tüm paket haşlıyorum lazım olanı kullanıp gerisini buzlukta saklıyorum özellikle nohut çok iş görüyor çorbalarda falan hem bir seferde kaynayınca enerjiden de zamandanda kazanıyorsun
salca koyupta mi pisiriyorsun canim yoksa koymadan mi?

az harcama yapmak konusunda yarisiyoruz unutma canim :KK66: karamelli_turta karamelli_turta
cok iyi bnde bygun para harcamicam insallah

salca koyupta mi pisiriyorsun canim yoksa koymadan mi?

günaydın kızlar
canım ben de nohut ve fasülye haşlayıp koyuyorum. ben düdüklüde haşlayıp dondurma kaplarına kaldırıyorum suyuyla birlikte
sonra çıkarınca soğan salça ile bi taşım kaynatıyorum.

Back
X