• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

günaydın kızlar
canım ben de nohut ve fasülye haşlayıp koyuyorum. ben düdüklüde haşlayıp dondurma kaplarına kaldırıyorum suyuyla birlikte
sonra çıkarınca soğan salça ile bi taşım kaynatıyorum.
tamam canım sagol bende işe gıtmeden once yapıım dedımde oyle yapiim o zaman salcasını sonra kayayım

az harcama yapmak konusunda yarisiyoruz unutma canim :KK66: karamelli_turta karamelli_turta
cok iyi bnde bygun para harcamicam insallah

salca koyupta mi pisiriyorsun canim yoksa koymadan mi?
bakliyatları sadece haşlıyorum parça parça paketliyorum.özellikle nohut çorbaya, pilava,yemeğevs girdiği için sadece haşlıyorum buzdolabı poşetlerine birer kullanımlık ayırıyorum

Selam kızlar
Tutumlu günlere devam değil mi?
Bugün 5.30kuruş harcadım
3.30 bimden wafer gofret çok seviyoruz ailecek, 1tl oğluşlara çikolata,1simit
Bu hafta 0 la kapatamıyorum ya hergun illa birseyler var..

kızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana :cry:

kızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana :cry:
tadilata girdinmi artı masraflarda çıkabiliyor tatlım onu da aklında tut.Evin eksiği çok mu? en azından şimdilik idare edebileceğin kısmını idare et acil olması gerektiğini düşündüğün şeyler varsa onları hallet derim.Ama çok sıkışacaksanız olduğu gibi idare et biraz biriktirirsiniz bu arada hem içine sindiği şekilde yaptırırsın o zaman bütçeni en iyi sen bilirsin

tadilata girdinmi artı masraflarda çıkabiliyor tatlım onu da aklında tut.Evin eksiği çok mu? en azından şimdilik idare edebileceğin kısmını idare et acil olması gerektiğini düşündüğün şeyler varsa onları hallet derim.Ama çok sıkışacaksanız olduğu gibi idare et biraz biriktirirsiniz bu arada hem içine sindiği şekilde yaptırırsın o zaman bütçeni en iyi sen bilirsin
sanırım cok elzem olanları yaptırcam gıbı canım daha tam karar veremedım cok sagol yorumların ıcın

bu bir kaç gün biraz yoğun dün yaklaşık 50 tl harcadım çilek karpuz (oğluşum istedi)iş için lazım bir kitap gitti paracıklar

Tutumlu güzel hatunlar merhabalr
Sizlere birşey danışmak istiyorum .. Bir kredim var son 6 taksit kaldı. Aylık ödemesi 890 tl.. Kapatması 5.000 tl. Sizce elimdeki nakit ile kapatayım mı, yoksa zaten aylık ödeniyor az kaldı diyip birikim hesabına mı atayım?
Bence paran kalsın. Nasılsa borç ödenir gider.

Sabah oğlumla kahvaltıya gittik. 37 TL.
Eczaneye 6 TL
Otoparka 1 TL
Toplam 44 TL harcadık.
Kumbaraya da 2 TL gitti

Mutlu pazarlar kızlar
Aylık bütçemi inceliyorum bir taksit bitiyor, araba bakımı geliyor vergisi geliyor,
Yeri doluyor o kadar da hesap yapıyorum
Ama azalanın Yeri hemen doluyor böyle olunca da birikime ayırdığım miktar her ay aynı oluyor tatil planımız var bayramda, nakit biriktirmem lazım ama böyle olunca ayda anca 150 koyabilirim 3ay kaldı
Her harcamayı kontrol ediyorum ama zamanında çok açılmışım şimdi kapanmak bilmiyor :KK43::KK67:

Back
X