- Konu Sahibi olcayayana
limoncu28 tam senlik bir konu.bende birikim yapamayanlardanim ama kumbara aldim bozuklari ona atiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yanı kredı cekıp yatırım mı yapıyorlardı yanı faız odeyerek bır sey almadan ama onun faızı olacak kar saglamazkıBenim bir tanıdığım hep borca girmeden birikim yapamazsınız diyordu onlar karı koca yatırım amaçlı kredi çekip vadeli hesaplarına koyuylardı hep kendilerini borçlandırıyolardı (faiz oranlarını takip ederek) kredi çekmesek aylık atıyorum 1000 tl köşeye atalım diyoruz ama yapamıyoruz sürekli gidiyor harcıyorduk biryere diyor. Kısacası bir yere borçlanmalıyımki o parayı her ay düzenli yatırayım diyordu böyle böyle araba parası biriktirdi açıkçası
odedıgı faız daha fazla olmuyor mu? ne bılıyım ben elde bırıktırmek ve o parayı hıc gormemk daha mantıklı gelıyorda bana o yuzden soruyorumaynen mesela 20.000 tl kredi çekiyor onu vadeli hesabına atıyor 1 sene onun kredisini ödüyor 20.000 tl 1 senede 25.000 küsür oluyor zaten borcu bittikçe biraz ara verip yine çekiyor
Yani bir yandan kredi borcu olunca mecbur ödeniyor.Ama faiz ödemek sinir bozucu hala kredi ödeyen biri olarak söyleyeyim.gerçi altın vs yatırım yapmak olabilir.Belki fiftiler.Kar zarar olmazsa en büyük kar birikim yapabilmiş olmak olur.Benim bir tanıdığım hep borca girmeden birikim yapamazsınız diyordu onlar karı koca yatırım amaçlı kredi çekip vadeli hesaplarına koyuylardı hep kendilerini borçlandırıyolardı (faiz oranlarını takip ederek) kredi çekmesek aylık atıyorum 1000 tl köşeye atalım diyoruz ama yapamıyoruz sürekli gidiyor harcıyorduk biryere diyor. Kısacası bir yere borçlanmalıyımki o parayı her ay düzenli yatırayım diyordu böyle böyle araba parası biriktirdi açıkçası