Birikim yapamama sorunu maasim 4500 lira .oglum ve ben

Her sayfayı okumadım ama 2.500 kredi kartı borcu çok bulan olmuş. Market ihtiyacı varsa içinde, az bile. İnsanların kahvaltı sofrasında mutlaka olan ürünlerin raf fiyatları bile yüzde bilmem kaç arttı. Çocuk var bir de, saf makarna pilavla doymayacağına göre. Zaten gıda dışında hiç mi ekstra gider olmuyor? Hiç mi evde bir şey bozulmuyor, eskimiyor? kombi parası, apartmanın cart curt parası, bozulan süpürgenin parası, aklıma gelmeyen ekstra giderler vs. mutlaka her ay bir şey çıkıyor. Psikolog parası bile lüks benim memleketimde.

Ankee hatta WOMAN nickli ğye de ben çocuklarımı kendim büyüttüm, kocamdan kuruş almadım demişti şimdi aklıma geldi. Kimse almamalı falan gırla gitmişti. Öyle de Avrupai bir forumdur burası yani, o konuda çoğunluk tam tersiydi

Öğretmenim.40 kişilik sınıf mevcutlarını ve ücretli öğretmenleri gördükçe devletin öğretmene ihtiyacı yok diyemiyorum malesef
evet ama devlet öğretmenlere para ödememek için ücretli öğretmen olayını cıkarttı sözüm meclisten dışarı.Öğretmenlere her daim ihtiyacımız var.

KREDİ KARTININ LIMITINI DÜSÜR

O kişinin gram parası boğazımdan geçmesin istiyorum.cok sıkıştığında destek alırım oradan o ayrı konuşma normal şartlarda bir memur bayan çocuğuna bakamayacak mi ya.gelecek için güvence olsun o para

Ne alakasi var? Ben almadim ama adam yollamiyor yoksa bu benim tercihim degil. Bir daha tam olarak bilmedigini, anlamadiginiz konularda beni konuya dahil etmeyin lutfen

Ne alakasi var? Ben almadim ama adam yollamiyor yoksa bu benim tercihim degil. Bir daha tam olarak bilmedigini, anlamadiginiz konularda beni konuya dahil etmeyin lutfen
O konuda bundan bahsetmemiştiniz, tercihinizmiş gibi savunup durmuştunuz. Anlamadıysam siz söylemediğiniz için anlamadım yani. kimmiş onlar sorusuna cevap verirken habersiz bahsetmek istemedim de o yüzden etiketledim , sebep bu yani yanlış anlamayın

Ben hangi konudan bahsettiginizi bile bilmiyorum ama ben asla erkekten nafaka alinmamali gibi bir fikri savunmadim, gercek hayatta da savunmam bunu. Size bir seyi dogru anlatmak gibi bir gorevim oldugunu da bilmiyordum

Ben hangi konudan bahsettiginizi bile bilmiyorum ama ben asla erkekten nafaka alinmamali gibi bir fikri savunmadim, gercek hayatta da savunmam bunu. Size bir seyi dogru anlatmak gibi bir gorevim oldugunu da bilmiyordum
Şahsımdan değil forumdan bahsediyorum zaten. ollduuu, başladı polemik çalışmaları. hadi size iyi günler.

Kimse almamalı, gurursuzluk falan demediniz mi? Konuyu bulurum ona göre
Bilmem ki dediysem demisimdir. Kadınların kocalarından ayrılıp hiç calismadan yaşamaları bana saçma geliyor. Adı çok belli bir kadın mesela sırf biriyle evlilik yaptı diye eski kocasının parasıyla gezmesi evet gurursuzluk. Size gelmiyordur alirsiniz harcarsınız. Birde tehdit etmişsiniz bulursanız bulun yani, siz tehdit ettiniz diye yaşam cizgimden mi çıkacağım. Bu kadar strese yapmayın burayı.

Şahsımdan değil forumdan bahsediyorum zaten. ollduuu, başladı polemik çalışmaları. hadi size iyi günler.
Hayir hayir polemik degil, hakikaten oyle bi sey soylemem. Cocuklarina baba para vermeli, kadina gerek yok herkes kendi ayaklarinin ustunde dursun ama cocuklar icin baba kesinlikle para vermeli ha ben alamiyorum o ayri

Ya ne tehditi bulamam ki zaten , tamamen blöf kimmiş onlar diye sorunca maya-mila ben de sizden habersiz adınız geçmesin diye etiketledim. Cevap hakkı doğuyor ya o bakımdanYoksa isteyen istediğini yapsın bana danışacak haliniz yok yani. WOMAN

"Keşke kadınlar o haklara ihtiyaç duymasa ki bence duymamali. Ben neden ayrıldığım adamdan para alayım ki nafaka bana hep çok saçma gelir."

Bakın önceki konudaki mesajım, dediğiniz kelimeleri yazmak tarzım değil, öyle bir blöf yapmışsınız ki ben bile acaba dedim.

Zaten gelen nafakaya dokinmayip altın yapıyormussun , bu bir birikim , birde maasindan artırmaya uğraşma bence bu devirde çok zor. Kredi kartı çok geliyor ondan biraz kissaniz?

Yani öyle bir ekonomik kriz var ki ne doktorlar mühendisler öğretmenler aldıkladı parayla 1 kişi bile geçiremiyorlar büyük şehirlerde. Tabi ki normal şartlar altında bir memurun çocuğuna bakabilmesi gerekir ve beklenen budur, ama ülke batmış halde. 4500 lira birikim yapmayı bırakın geçinmesi bile zor bir para. Zaten siz de gıda alışverişinizi karttan yapıyormuşsunuz. Nafakaya ihtiyacınız var yani. Üzücü ama durum bu.

Çocuk adamın da çocuğu tabi ki masrafları için bir miktar para verecek. Bunu da harama getirmek çok acaip
Çocuğa anne bakıyorsa baba bir miktar nafaka değil herrrrrr türlü masrafını karşılamalı.

Öf şu velayet olayı zorunlu ortak olsa keşke. 3 kuruş para verip köşeye çekiliyor babalar. S*ve s*ve bakması lazım o çocuğa

Haram mecaz anlamda söylenmiş diyeyim tekrardan, haram günah tabiki değil, sadece bin bela okuyarak veriyor diye düşünüyorum.
Mihir konusu hiç geçmedi desem nikahta..aman parası onun olsun
Imam nikahi kiyilirken mihir gecmedimi? Oda ilginc
Ya parasi onun olsunda benim hayatimi mahvetmis gitmis hakkimi niye vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…