Birikim yapamama sorunu maasim 4500 lira .oglum ve ben

Ben burda aldatılırsam nafaka tazminat hepsini alırım dedim diye linç yedim. Eziklikmiş nafaka istemek, gururlu bir hareket değilmiş 😂 gerek yokmuş adamın parasına, kendileri bakarmış... evet kadınları böyle böyle manipüle edip etinden sütünden yününden cinselliğinden çok güzel faydalanıyorlar. Sen aslansın, kaplansın, öZgürsün bla bla...
Nafaka istemek eziklikmiymiş. Peki nafaka ödememek neymiş. Varlıklı olan bile nafaka ödememek için 40 takla atıyor neler okuyoruz burada.

Imam nikahi kiyilirken mihir gecmedimi? Oda ilginc 🤷🏻‍♀️
Ya parasi onun olsunda benim hayatimi mahvetmis gitmis hakkimi niye vermiyor
Valla hiç geçmedi,kaldı ki şahsın yol,takım elbise,çiçek cikolata paralarını ben vermişim, yüzükleri ben almışım.Verici taraf olunca istemek aklıma gelmemiş demekki..

Faturalarınız kredi kartı meblağsına dahil değilmiş 2 kişi için aylık 2500 kredi kartı çok fazla bence, bu kadar mutfak gideri olmaz
Olur bacım, sozkonusu yetişkin + çocuksa az bile 2500 , lux yoktur içinde. Biz üç kişiyiz 4000 mutfak masrafımiz var… ayda sadece 3 kere kırmızı et ve 3 kere balık yiyoruz luxse eğer , gerisi sebze nohut makarna...

Bu nafaka meselesini de herhalde kocası eski hanıma nafaka ödeyenler takıyo kafaya bi?
Normal bir insan,kocasının arayıp sormadıgı cocuklarına hem analık hem babalık yapan kadınlara,devletin vereceksin dediği 300-500 tl nafakaya göz dikmez herhlde.
Delirmediyse.
Herkes farkındadır herhlde memlekette yüksek oranda kocalar bosandıkktan sonra,cocuklardan da bosanılıyor sanıldıgının.
Bi zahmet bari kagıt üstünde babalık yapsınlar.

X