- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Cocugunuzun servisini okul harcligini o paradan verin. Sonucta kendinize harcamiyorsunuz cocugunuza harciyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 yaşındaki çocuk altın hesabı mı yapıyor 7 yaşındaki çocuk toplama çıkarmayı anca yapar altın hesabını nasıl yapıyoray çok ilginç geldi bana bu.. bi zahmet oğlunuza söyleyin servis parasını düşsün o altın hesabından7 yaşında daha.
Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
Çok değişik??Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
Bu gerçek değildir heralde. Gerçekse çok vahim.Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
7 yaşındaki cocuk altın hesabını nereden bilecek ? Benim oğlum da 7 yaşında daha ağzından hiç duymadım böyle birsey.
Siz çocuğun yanında sensin paran senin hesabınız falan mı diyorsunuz ? Diyorsanız da yanlış yapıyorsunuz. O para onun şuanki yaşamı için verilen para, en azından yarısını bari kullanın ki siz de maddi olarak rahat bi nefes alın.
Ayrıca 7 yaşında bu tür hesaplar yapan çocuğun gelişimi iyi yönde etkilenmiyordur bence.Bu gerçek değildir heralde. Gerçekse çok vahim.
Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
Tabi ki. Benim ki 9 yaşında altın hesabı desem televizyona bakmaya devam eder annesiyle böyle hesaplar yapıyorsa çok vahim gerçekten.Ayrıca 7 yaşında bu tür hesaplar yapan çocuğun gelişimi iyi yönde etkilenmiyordur bence.
Böyle yetiştirilen bir cocuk vermez malesef.7 yaşındaki çocuk altın hesabına dokundurtmuyor mu?
Şaka mı yapıyorsunuz?
Ciddiyseniz bu çok anormal çünkü.
7 yaşında çocuk bu kadar her şeyi bilmek zorunda değil ipleri ona mı verdiniz şimdiden?
Hiç gereksiz harcamanız yoksa ona rağmen birikmiyorsa yapacak bir şey yok malesef.
Çocuğunuzdan borç alırsınız acil bir durumda verir inşallah
Paralarını söylüyorum.bunlar senin dedim.yuh diyorum
o çocuk anlamaz ki, eğlencesine sayıyordur
yine de zorda kalmıyorsanız biriktirin tabi ki
İyi halt etmişsin.Paralarını söylüyorum.bunlar senin dedim.
Evet.1380 lira.cocugum için altın hesabı açtım.bubuyunce altınlarını alacak.o parayı eve sokmuyorum. Benim değil.cicuguma ben bakıyorum.
Bu kafa yapisi ile bakarsanız..maaş sizin çocuğun değil diye düşünürsünüz ki mantıksız bana göre.Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip