- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #1.721
Bugün eşim öğle yemeği için eve geldi dersi boşmuş birlikte a101e gittik
1 tane bebek nevresimi gördüm 20 tlydi ama çarşafsızdı
Balık tavası vardı ama kalitesizdi 15 tlydi
Pilates seti vardı 20 tlydi
Seramik kek kalıbı ise 10 tlydi
Eski DilberiRana olsaydı hepsini alırdı 65 tlyi bayılır çıkardı
Ama ben kk sayesinde çok değiştim bunu eşim de farkediyo
Nevresime hele hele çarşafsızsa hiç ihtiyacım yok ki pilates seti de gereksiz sadece bi topa ihtiyacım var doğuma yakın egzersiz yapmak için
Tava zaten bikaç ay sonra çöp olcak daha iyisini belki bonusla filan denk getirip alırız
Ama cidden kek kalıbı lazımdı
Eşimle konuştuk sadece kek kalıbı alıp çıktık:) çok mutluyum
Eve dönünce uzun zamandır almak istediğim bi waffle mak.vardı,fakir marka, yaşadığım yerde 110 tl diyolardı en iyisi n11:)
N11de bugün 100tl üstüne %11 indirim var, eşimin de 23 tl bonusu vardı
99 tllik waffle makinesi ve 18 tllik pilates topunu toplam 80 tlye aldık:)
İşte birikim, tasarruf, bilinçli alışveriş bu
Önceden olsa burdaki mağazadan 110 tlye alırdım topu da hemen alırdım oysa şimdi top bedava makine de indirimli oldu
Merhabalarr
Waffle mak.sını deneyebildiniz mi, nasıl memnun kaldınız mı? eşimde istiyor ne zamandır ama ben geçiştiriyorum hep, alıp sürpriz yapayım bari ona :)
Bir de çok yer kaplıyor mu, boyutu nasıl?
Bizim kumbarada ne kadar birikti öyle çok merak ediyorum ki, inşallah en az bin lira birikmiştir, tüp bebiş parasını tamamladık gibi bir şey az bi eksiğimiz kaldı
Eşimle markete gitmek ayrı dert, onu tek yollamak daha ayrı dert, burda tek başıma markete gidemiyorum en büyük dert o :)
Tek parça bir şey almak için girip bir sürü gereksiz şey alıp çıkıyoruz, hadi diyorum ben gitmeyim liste yapıp eşime veriyorum o yine yanında bir sürü gereksiz şey alıp geliyor, genelde büyük alışverişi sanal marketten yapıyoruz, ama yani biz iki kişi olduğumuz halde market alışverişimiz o kadar çok tutuyor ki haftada 100 tl ayırdım diyen arkadaşlar var burda, ben mümkün değil yapamıyorum
Öğrenecek çok şeyim var daha benim bu sayfalardan
Herkese sağlıklı, bol kazançlı günler dilerim :)