- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.241
ben hiç gram altın almadım..bu ay çeyrek alırım demiştim ama olamayabilir..gram altın mı denesem acaba?Teşekkür ederim. @DenizGeldi artık benimde bir hikayem olucak
Dün kumbaraya 4 tl bozuk para attım. Gram altın içinde 20 tl dah ayırdım.
90 tl oldu şu anda.
Bu ayda bir tane alıcak gibiyim.
Birikim için gram altın daha iyi diyorlar. Hele ki uzun vadede ise.ben hiç gram altın almadım..bu ay çeyrek alırım demiştim ama olamayabilir..gram altın mı denesem acaba?
krediyle ev almayı düşünenlere iyi bir fırsat gibi görünüyor. detaylar da yakın zamanda ortaya çıkar. teşekkürler canımBugün okuduğum bir haberi direk kopyaladım kızlar
ohhh mis. yaşasın bahçesi olan insanlarGünaydın
Bu hafta komşum yine köydeki bahçesinden bana poşetlerce sebze, meyve getirmiş :) Karadut ve vişne reçeli yapmış onlardan ayırmış birer kavanoz :) Hamilesin diye sana peyniri de tuzsuz yaptım diyor:)
Bebiş yesin organik organik diyor, gittiğimde tekrar getiricem, bize fazla bile geliyor bahçede yetişenler diyor.
Sağolsun iki haftalık pazar alışverişinden kurtardı bizi
Can'ım peynirden tüketme bence. Bureselaa hastalığı riski oluyor.Günaydın
Bu hafta komşum yine köydeki bahçesinden bana poşetlerce sebze, meyve getirmiş :) Karadut ve vişne reçeli yapmış onlardan ayırmış birer kavanoz :) Hamilesin diye sana peyniri de tuzsuz yaptım diyor:)
Bebiş yesin organik organik diyor, gittiğimde tekrar getiricem, bize fazla bile geliyor bahçede yetişenler diyor.
Sağolsun iki haftalık pazar alışverişinden kurtardı bizi
Kızlar Ekim ayında işten ayrılacağım. Hamile halimlede başka iş bulamayacağım. Eşimin maaşına umarım kayda değer bir zam yaparlar ve zorlanmayız.
Bebekte geliyor malum.
Doğum zamanı kredi çekeriz en olmadı zaten doğumdan bir süre sonra yine işe girerim ben. Allah yardımcımız olsun. Bazen tasarruflu ve parayı yönetmeyi bilen bir çift olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyorum. Hiç zorda kalmadık şimdiye kadar hep bir kapı açıldı.
O kapı yine açılacak inanıyorum.
Al canım hakettin senAkşam yemeğine misafir gelme ihtimali var. Ama 5 gibi falan belli olacak. Bu yüzden kolay bir şeyler yaparım. Dolap tam takır, bugün pazar alışverişini yapmam lazım. Birde 2 senedir sturbucks'dan çelik kahve termosu almak istiyordum. Ama pahalı diye hep vazgeçiyordum. Fakat bugün gidip alıcam. İnşallah istediğim model vardır.
bir yudum mutluluk görünmüyor, işleri yoğun sanırım bu sıralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?