- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.161
hayırlı olsun güzel günlerde oturun...Ev sahibimiz evi sattı ve satın alan kişide oturmak amaçlı aldıgı için evden taşınmamızı istedi, Ramazan ayı olduğu için bayram sonuna erteleyelim dedik. Ev kiraları da 1100-1200 tl olunca biz de peşinat olmadan ev aldık. Bayram günü temizlikçi de bulamadık. 3. Gün ve cumartesi evi temizledik. Dün de zar zor taşıma şirketi geldi. Adamlar önce bir ev taşıyıp sonra bize gelince gitmeleri gece 11.30 oldu. İş yerinden 3 günlük izin aldım. Eski evde hiç bir şeyi yıkamadan getirdim kirlenir diye. Makine çalışıyor geceden beri.
Çok fazla bir borcun altına girdik. Allah herkese ödeme kolaylığı versin
Bizim işimiz de çok fazla. Evde çok fazla dolap, banyo, lavabo var
Eşyalarımı da 1,5 yıl önce çok para vererek değiştirdim. Ancak salon dikdörtgen olduğu için sığmıyor. Çok kötü durdu.
İş yerimde çok yogun bu hafta. İşlerimi inşaallah toparlayabilirim
nişanlımın arkadaşının babasından kiraladık. şirket falan değil yani. normalde asker emeklisi bir amca, sadece kendisi ve çocukları kullanıyor. piyasası nedir bilmiyorum ama, günlüğünü 100 TL dan verdi bize. muhtemelen daha yüksektir. 10 günlük bir tatil düşünüyoruz, yapacağımız km ye de bağlı elbette 2000-3000 arası bir paraya çıkar diye düşünüyoruz. inşallah paylaşırımKaravanı nereden kaça kiraladınız
Dönüşte yaşadıklarınızı ve gezdiğiniz yerleri paylaşır mısınız
bamya ne kadar pahalıİnanmıyorum gerçekten 210 TL mi bende ctesi pazara gittim bamyanın kilosu 20 TL idiAmin cümlemizin yardımcısı olsun iyi tatiller
hayırlı olsun eviniz, rabbim ödeme kolaylığı versin. salon kötü durduysa elenebilecek eşyaları eleseniz nasıl olur? gerçi çok da yeniymiş, insan kıyamaz daEv sahibimiz evi sattı ve satın alan kişide oturmak amaçlı aldıgı için evden taşınmamızı istedi, Ramazan ayı olduğu için bayram sonuna erteleyelim dedik. Ev kiraları da 1100-1200 tl olunca biz de peşinat olmadan ev aldık. Bayram günü temizlikçi de bulamadık. 3. Gün ve cumartesi evi temizledik. Dün de zar zor taşıma şirketi geldi. Adamlar önce bir ev taşıyıp sonra bize gelince gitmeleri gece 11.30 oldu. İş yerinden 3 günlük izin aldım. Eski evde hiç bir şeyi yıkamadan getirdim kirlenir diye. Makine çalışıyor geceden beri.
Eşyalarımı da 1,5 yıl önce çok para vererek değiştirdim. Ancak salon dikdörtgen olduğu için sığmıyor. Çok kötü durdu.
bızım bamya bahcemız var kılosunu 10 tlden verıyoruz o kadar emek ve zahmetlı olmasına ragmen annem ustune fazla koymuyor gecen yılda 10 du bu yılda... 20 tl cok pahalıymısİnanmıyorum gerçekten 210 TL mi bende ctesi pazara gittim bamyanın kilosu 20 TL idiAmin cümlemizin yardımcısı olsun iyi tatiller
ne güzel eğlenceli ve bereketli bi bayram geçirmişsin :)günaydın hanımlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun :)
biz de bayramda memlekete gittik. çok yoğun yorucu ama güzel geçti bayram. arabamızı doldurdu anneler sağolsun :)
mumbar dolması, kelle paça,9 kavanoz taze fasülye konservesi, bostan otu, semiz otu, elma, kiraz, kırmızı ve yeşil erik, kuyruk yağı, şeker, reçel, yarım çuval patates, şalgam, barbunya, domates, köfte, üzüm, beyaz peynir, lor, 8 tane bazlama ekmek getirdik yanımızda. 2 hafta kadar markete uğramayız gıda için.
meyveleri karıştırıp 8 poşet dondurucuya attım hoşaf için. eve gelir gelmez bir tencere hoşaf yaptım hatta :)
geçen ay kızımın doğum günüydü. doğum günü için harçlıklar ve hediyeler yağdı kızıma :)
eşime 3 tshirt bana da bir pijama altı hediye geldi.
biz de eşimin ailesindeki altı küçük çocuğa tshirtler aldık. 2 anneye, eşimin teyzesine, halasına ve anneannesine lokum ve kolonya götürdük. kuzenime artık kullanmadığım saç düzleştiricisini ve maşasını götürdüm. evdeki plastik kapları(dondurma, peynir kutusu vs.) ve boş kavanozları, eşimin ve benim artık giymeyeceğimiz kıyafetleri ailelerimize götürdük. bunları götürünce çocuk odam boşaldı resmen :)
annemin bi komşusu kızının artık giymediği kıyafetleri ve bir spor ayakkabısını vermiş kızım için. bunların arasından giydirmeyeceklerimi ve evde artık giymediğim 2 babetimi kıyafet toplama kutularına atmayı düşünüyorum. eğer bu akşam vaktim olursa bunları ayarlayacağım.
az önce şirketçek bayramlaştık :):):) hediye olarak da bir şal ve güzel bir kutu içerisinde 4 çikolata verdiler. sevindim :)
geçen hafta pazar günü iftara misafir almıştım. pazartesi sabahtan yola çıkacağımız için artan yemekleri saklama kaplarıyla buzluğa atmıştık. sabah onları buzdolabının alt kısmına indirdim. dünkü yaptığım makarnayı da yanına ekleyince akşama 4 çeşit yemeğimiz hazır olmuş oldu :)
10 gündür girmeyince yazacak çok şey birikmiş. biraz uzun olmuş yazı, hakkınızı helal edin. özlemişim burayı
bu hafta işim yoğum olacak ama öğle arası da olsa uğrarım :)
Evet Can'ım ya pazarda sebze zaten pek yoktu hep meyve vardı Allah sonumuzu hayır etsinbızım bamya bahcemız var kılosunu 10 tlden verıyoruz o kadar emek ve zahmetlı olmasına ragmen annem ustune fazla koymuyor gecen yılda 10 du bu yılda... 20 tl cok pahalıymıs
Ben Denizli Can'ım sizin satın aldığınız satıcı bak dı alan var hemen fiyat arttırmış pes doğrusu resmen fırsatçılık yaratmışbamya ne kadar pahalıbiz de dün annemle pazardan aldık, 8 TL ydi. biraz fazla alınca 7.5 TL ye bıraktı. ama dönüşte baktım aynı bamyaya 10 TL etiket koymuş. hangi şehir canım? ben bursa
aynen öyle oldu canım. ama genel olarak pazarda ufak ufak bamyalar 10 TL ydi.Ben Denizli Can'ım sizin satın aldığınız satıcı bak dı alan var hemen fiyat arttırmış pes doğrusu resmen fırsatçılık yaratmış
Benim dediğimde ufak Can'ım büyük Kocaman olanlar 8 TL idi kilosu şaşırdım doğrusu biz 2 kişiyiz evdenya kalabalık olanlar Nasıl yaşıyor acabaaynen öyle oldu canım. ama genel olarak pazarda ufak ufak bamyalar 10 TL ydi.
gelirleri düşük olanlara rabbim yardım etsin. ne yapsınlar, beslenmeyip karnını doyurduğuna şükrediyorlar. bir arkadaşım var benim, sürekli demir eksikliği yaşıyor. sebep fakirlikten çocukluğunda demir rezervlerinin dolmamış olması. şimdi takviye alsa da, beslense de sadece günü kurtarıyor. ayrıca kalsiyum eksikliği de var. dr tedavi olmadan bebek düşünme, seni sömürür bebek. doğumdan sonra çok sıkıntı yaşarsın demişBenim dediğimde ufak Can'ım büyük Kocaman olanlar 8 TL idi kilosu şaşırdım doğrusu biz 2 kişiyiz evdenya kalabalık olanlar Nasıl yaşıyor acaba
Ay çok kötü rabbim yardımcısı olsun herkesin gerçekten çok zor Türkiye'de yaşamakgelirleri düşük olanlara rabbim yardım etsin. ne yapsınlar, beslenmeyip karnını doyurduğuna şükrediyorlar. bir arkadaşım var benim, sürekli demir eksikliği yaşıyor. sebep fakirlikten çocukluğunda demir rezervlerinin dolmamış olması. şimdi takviye alsa da, beslense de sadece günü kurtarıyor. ayrıca kalsiyum eksikliği de var. dr tedavi olmadan bebek düşünme, seni sömürür bebek. doğumdan sonra çok sıkıntı yaşarsın demiş
Ay çok kötü rabbim yardımcısı olsun herkesin gerçekten çok zor Türkiye'de yaşamak
Ev sahibimiz evi sattı ve satın alan kişide oturmak amaçlı aldıgı için evden taşınmamızı istedi, Ramazan ayı olduğu için bayram sonuna erteleyelim dedik. Ev kiraları da 1100-1200 tl olunca biz de peşinat olmadan ev aldık. Bayram günü temizlikçi de bulamadık. 3. Gün ve cumartesi evi temizledik. Dün de zar zor taşıma şirketi geldi. Adamlar önce bir ev taşıyıp sonra bize gelince gitmeleri gece 11.30 oldu. İş yerinden 3 günlük izin aldım. Eski evde hiç bir şeyi yıkamadan getirdim kirlenir diye. Makine çalışıyor geceden beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?