• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

arkadaşlarım yazamıyorum bi süredir..

birikim işleri pek mümkün olmuyor malum hazırlıklar var..

dün bebeğimizin park yatağını aldık çok şükür..6ay taksitle..

önceki gün ise eşimin nişanda aldığı bilekliğim vardı; sürekli düşen,bozulan ; 16gr; o zamanlaar 1400 tl idi ..bizse şimdi 1650 tl ye bozdurduk...

o da nasipse fotoğraf çekimine felan gidecek...

şunu öğrendim ''gereksiz yere para harcamamayı; israf etmemeyi(para zaman yemek)

bin şükür

o zaman ıyı canım ben de ozellde calıştım sadece uyumaya vaktım oluyodu her yerı oyle zannedıyorum bende

Evet özel sektöre karşı böyle bir algı var
memurlar da :)
Ama her sektör de çalışma saatleri ve şartları
değişiyor.
Zor olanlarda var iyi olanlar da.
İyi kazanıyorsan
fazla çalıştığın 2 saat gözüne batmıyor mesela :)

shapee shapee sen kaçlısın?
ya bende boşluktan sıze sardım:dondurma:
kızlar yazsanızza evlı mkısnız bekar mı ?
@mandaliina sempatik_kiz sempatik_kiz @pinarzengin34 sız bekarsınız
@kikikoko da evlenecekmiş nerdeyse 17 gun sonra

yaşlarınız kaç?
ne işle ugrasıyosunuz?
ben başlıım once
ben ögretmenım
29 yaşındayım evlıyım bıde cocugumuz olursa cok mutlu olcam bu aralar cok ıstıyorum ınsallah olur
25 yaşındayım memurum canım :)

Annem sabah sehpanın üstüne bozuk para bırakmış hiç farketmemişim tam 41.85 TL:KK76: doğru kumbaraya gitti tabiki.Bu arada küçük kumbaram dolmuş. Sadece minik paralara atabiliyorum artık. 1 TL, 50 kuruş gibi büyük demirler sığmıyor. Bugün dışarı çıktığımda bir kumbara daha almam lazım :KK53:

Annem sabah sehpanın üstüne bozuk para bırakmış hiç farketmemişim tam 41.85 TL:KK76: doğru kumbaraya gitti tabiki.Bu arada küçük kumbaram dolmuş. Sadece minik paralara atabiliyorum artık. 1 TL, 50 kuruş gibi büyük demirler sığmıyor. Bugün dışarı çıktığımda bir kumbara daha almam lazım :KK53:
Hiç kumbaramı dolduramadım
Hep yarısında açtım
Sabredemiyorum :bicak:
Maşallah sana

Hiç kumbaramı dolduramadım
Hep yarısında açtım
Sabredemiyorum :bicak:
Maşallah sana
Bende öyleydim cnm bu bir ilk oldu. :KK49: Hatta bunuda altın düşene kadar açmayı düşünmüyorum. :KK12: Kurban için biriktirdiğim kumbaranın henüz yarısı dolu ama içinde 1000 TL var. Bu yüzden onu artık kağıt kumbarası yaptım. Bozuklar içinde bugün 1 tane daha alıcam inşallah

Merhaba kızlar.
Adli tatil öncesi son durusmalar da bitti bugün. Bir oraya bir buraya kosmaktan yoruldum. Gelecek paralarimin bir kısmı dün bir kısmı da bugün geldi. Allah'a şükür. Sadece devletten alacağımız paralar var onlar yetişmemiş temmuzda yatacakmis. Hemen bir hesap kitap yapacağım. Kredi kartım 1600 tl geldi bu ay. Onu, tatil parasini ve orada harçlık bir miktar ayırıp parayi bankaya koyacağım. Bugün avmye gittik. Bayramlik falan aldım. 300 civarı onlar tuttu. Alınacak hiç bitmiyor. Dün pazar alışverişini de yaptım. Ama her gün bir şey çıkıyor. Nasıl sıfır harcama ile günü bitiriyorsunuz kızlar maşallah size...

merhaba hanımlar
sabah sabah bayağı stres yaşadık
sabah 7 civarı eşime mesaj gelmeye başladı ardarda- bankadan-, dolar alımı vs diyor. hemen aradık bankayı 5 dakika içinde 35 işlem yapılmış ve 2500 tl lık alışveriş olmuş. dilekçe yazdık bakalım ne olacak. sabah sabah cok can sıkıcı oldu

Annen 41 tl bozuk mu bırakmış sana :)

merhaba hanımlar
sabah 7 civarı eşime mesaj gelmeye başladı ardarda- bankadan-, dolar alımı vs diyor. hemen aradık bankayı 5 dakika içinde 35 işlem yapılmış ve 2500 tl lık alışveriş olmuş. dilekçe yazdık bakalım ne olacak. sabah sabah cok can sıkıcı oldu

Bir de babamın eskiden sonuçlanmış bir davası vardı, şimdi tekrar aynı davadan ceza kesilmiş yanlışlıkla. mahkemeye itiraz edilecek, teminat olarak 6000 tl gerekliymiş. hiç böyle bir şey duydunuz mu?
Güne kotu baslamissiniz :/ umarim ikisi de duzelir paraniz bosa gitmez. Gerci zaman kaybi olacak bi sürü ama artik yapacak bisey yok.

merhaba hanımlar
Oncelikle geçmiş olsun. Böyle şeyler insanı tedirgin ediyor lakin soğuk kanlı davranıp sakin sakin hareket etmekte fayda var. İnternet bankaciligindan gerçekleşmiş zannediyorum işlem. Sifre ile işlem yapılıyor ve tele sifre mesaj olarak geliyor ayrıca öncesinde parola vs istiyor işlem nasıl gerçekleşmiş anlamadım şahsen. Çok kısa yazmışsınız. Ama hemen bankayı bilgilendirip itiraz etmeniz iyi olmuş. Bankadan olumlu bir gelişme olmazsa savcılığa şikayet dilekçesi verin tespit edilebilir.

Bir de babamın eskiden sonuçlanmış bir davası vardı, şimdi tekrar aynı davadan ceza kesilmiş yanlışlıkla. mahkemeye itiraz edilecek, teminat olarak 6000 tl gerekliymiş. hiç böyle bir şey duydunuz mu?
Bunlara buradan cevap vermek çok zor. Mahkemenin verdiği kararlara bakmadan birsey söylenemez öncelikle. Bir meslektaşımla mutlaka görüşün. Sonuçlanmış bir davadan tekrar ceza kesilmez. Hagb kararı verilmisse sonradan başka bir suçun işlenmesi halinde mahkeme eski hükmü aciklayabilir. Böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Ya da o dosya ile bağlantılı başka bir dosya daha olabilir. Ama ne hagb kararlarına itirazda ne de temyizde bir teminat yatirilmaz. Süresi içinde dilekçe ile başvurmanız yeterlidir.

Back