- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.741
Evet bende alışveriş yaptım. .Güneş Kremi yazlık kıyafetler falan aldım çocuklara. .annemlere hediye aldım. .dükkanlar hep dolu. .biriktirmek zor..harcamasi ne kadar kolay
Benim ablam pentide çalışıyor onun indiriminden yararlandım kendime ve küçük oğluma aldımTatilci arkadaşlardan mayo ve bikiniye ihtiyacı olanlar varsa pentiye bir ugrasin derim geçen sezonun ürünlerini çıkarıp fiyatları iyice aşağı çekmişler bikiniler 3 TLden başlıyor. Her mağazada varmı bilmiyorum ama önce arayıp telefonla ögrenebilirsiniz
bu ay alamıcaz altın desene :)
Hep bu ingilterenin yüzünden :)bu ay alamıcaz altın desene :)
Düşmesini beklicez :)bu ay alamıcaz altın desene :)
Evet öyle.. Mesela benim telefonum bozulmuştu bundan 2 yıl once... Tamda temmuz ayındaydıKızlar biz kendimizi tutumlu sayıyoruz ama bizden daha tutumlu olanlar, daha sıkı olanlar var.
Çevreme bakıyorum. Telefonu bozuluyor ona rağmen idare ediyor yeni almıyor, bayramlık alacak mısın diye soruyorum gerek yok diyor, dışarıya iftara davet eden kişileri o evinde daha küçük bütçeyle ağırlıyor, tatile çıkmak yerine havuzu ya da yazlığı bulunan arkadaşına tatile gidiyor. Millet böyle zengin oluyor. (Çevremden örnekler)
Canım senin için normal sen öğrencisin. Benim bu dediğim kişiler hali vakti çok çok iyi olan evlerine aylık 8 - 10 binin girdiği kişiler...Evet öyle.. Mesela benim telefonum bozulmuştu bundan 2 yıl once... Tamda temmuz ayındaydıarkadaşımın telefonunu kullandım 6 ay kadar. O da zaten bozuktu baktım ekranı gidip gidip geliyor... Şuan elimdeki telefonu aldım. Kaç tl bilin bakiyim.. 300 tl nokıa lumia 530. Dokunmatik. İşimi görüyor mu görüyor. Gidip de 1000-1500 tl 2000 tl vermeye gerek yok dedim. Bunu da alalı bir buçuk yıl oldu zaten.ee bu bozulsa evde abimin eski telefonu var bozuk. Dokunmatiği gidip gidip geliyo. Yaptırmaya kalksan en az 150 tl...
O_OCanım senin için normal sen öğrencisin. Benim bu dediğim kişiler hali vakti çok çok iyi olan evlerine aylık 8 - 10 binin girdiği kişiler...
telefon konusuna bir şey diyemesem de (çünkü ihtiyaç göreceli bir kavram, işimi görüyorsa ben de pahalı telefonlara rağbet etmem) evde misafir ağırlamaya da bir şey diyemem, ev ortamı bana her zaman için daha sıcak ve samimi gelir. ayrıca ramazan ayında ne zaman dışarı yemeğe gitsem hep pişman olmuşumdur. hadi havuzu da tercih etsin, ama başkasının evinde para gitmesin diye tatil yapanlara gıccıkkkk oluyorum! sırf bu yüzden babam didim'deki yazlığımızı satmıştı. millet gelir aa otelde yer yoktu size gelelim deyip çat kapı geliyordu. ne kadar ayıp bir şey. bir de yemek sipariş edenler mi ararsınız, banyoyu temiz bulup, kirli bırakanlar mı. bunların yaptığı terbiyesizlik, saygısızlık!Kızlar biz kendimizi tutumlu sayıyoruz ama bizden daha tutumlu olanlar, daha sıkı olanlar var.
Çevreme bakıyorum. Telefonu bozuluyor ona rağmen idare ediyor yeni almıyor, bayramlık alacak mısın diye soruyorum gerek yok diyor, dışarıya iftara davet eden kişileri o evinde daha küçük bütçeyle ağırlıyor, tatile çıkmak yerine havuzu ya da yazlığı bulunan arkadaşına tatile gidiyor. Millet böyle zengin oluyor. (Çevremden örnekler)
Yazlık konusunda (en azından tatil için yanımıza gelenlerde) bende aynı düşüncedeyim. :)telefon konusuna bir şey diyemesem de (çünkü ihtiyaç göreceli bir kavram, işimi görüyorsa ben de pahalı telefonlara rağbet etmem) evde misafir ağırlamaya da bir şey diyemem, ev ortamı bana her zaman için daha sıcak ve samimi gelir. ayrıca ramazan ayında ne zaman dışarı yemeğe gitsem hep pişman olmuşumdur. hadi havuzu da tercih etsin, ama başkasının evinde para gitmesin diye tatil yapanlara gıccıkkkk oluyorum! sırf bu yüzden babam didim'deki yazlığımızı satmıştı. millet gelir aa otelde yer yoktu size gelelim deyip çat kapı geliyordu. ne kadar ayıp bir şey. bir de yemek sipariş edenler mi ararsınız, banyoyu temiz bulup, kirli bırakanlar mı. bunların yaptığı terbiyesizlik, saygısızlık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?