- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.521
Canım valla konut kresisine girerek iyi yapmışsın bu zamanda bazı şeyler zorlayarak oluyor maalesef.eğer özel değilse eski eşiniz ne için dava açıyor. Resmen boşanmadınız mı..
Anladım. Ama zaten mahkeme bu konuda birşey demiştir. Haftasonları yanına alabilir yada sadece gorüşebilir diyeÇocukları her hafta sonu almak istiyormuş
İlk gördüğümde ben bile inanmamıştım.Aynı şekilde. İnandırıcı olmaz diye rakam yazmadım ama, ilk ay 30 tl idi faturaya yansıyan rakam.
Merhaba :)GelenKutusu @ayamann @BEYZABET @gamze42 @karrdelenn @eymenannesi @Tuana 2010 baya bir zamandır yazmıyorsunuz hanımlar. Bir ses verin...
@mandaliina sen ilk zamanlarda da yazıyormuşsun canım :)
Darısı benim başımaToplam 212 TL harcadım bugün.
200 gün parası
10 lira su
2 lira otobüs.
400 lira büyük kumbaraya, 30 lira da küçük kumbaraya attım. Büyük kumbaramda bir kurban parası çıktı artık
Dolar %100 kazandırmış. Sma zaten 2014 mayısında 1.98-2.00 seviyelerinde gidiyordu dolar. O zaman alan baya yaşadı zaten.Bi yandan ufak ufak dolar almaya devam ediyorum
Bi yandan kredi kartını kapatma çabasındayım
Bi yandan birikim yapıyorum
Bi yandan kredimi ödüyorum
Ayy bazen kaça bölüneceğimi şaşırıyorum
Neyse şükür kazanıyoruz ki gidiyo bugünümüze şükür
Altını takipteyim bende
Kaçtan almalı ki?
Kızlar bugün Bi yazı okudum 2010-2015 arası ney ne kadar kazandırmış diye
En kazançlısı dolardı.. Sadece o aklımda kaldı. 2010 yılında 50 bin liralık dolar alanın 2015 yılında 100 bin lirası olmuş.
Daha sonra altın, emlak, ve vade takip ediyordu..
Onlarda tam rakamları hatırlayamıyorum :) isterseniz yine bulurum o yazıyı
Mööö'lemezse meeee'lerDarısı benim başıma
Benimkinde 50 lira kağıt ve baya bozukluk var
Bu kumbara mööö'lemez
Ama Ben başka yere yatırım yapmadım cnm, sürekli kumbaraya çalıştım. Yoksa benimkide mööö'lemezdiDarısı benim başıma
Benimkinde 50 lira kağıt ve baya bozukluk var
Bu kumbara mööö'lemez
HahahahaMööö'lemezse meeee'ler
AhahahaHahahaha
Hiç etçil Bi insan değilim o yüzden me mö bilmem ben
Ben kafayı yemek yedim sanırımAma Ben başka yere yatırım yapmadım cnm, sürekli kumbaraya çalıştım. Yoksa benimkide mööö'lemezdi
Senin bu yılki hedefin orayaymış diyelim o zaman :)Ama Ben başka yere yatırım yapmadım cnm, sürekli kumbaraya çalıştım. Yoksa benimkide mööö'lemezdi
Bir bskmışsınız mandalina yakında fon, borsa filan onlara da el atmışBen kafayı yemek yedim sanırım
2 farklı bankada ayrı birikim yapıp eve dolar alıp bide kumbara yapcam diye uğraşıyom
Daha 1 aya kalmaz altına da el atcam
3 kuruşu heryere koklatıyorum bakalım
Bi yandan ufak ufak dolar almaya devam ediyorum
Bi yandan kredi kartını kapatma çabasındayım
Bi yandan birikim yapıyorum
Bi yandan kredimi ödüyorum
Ayy bazen kaça bölüneceğimi şaşırıyorum
Neyse şükür kazanıyoruz ki gidiyo bugünümüze şükür
Altını takipteyim bende
Kaçtan almalı ki?
Kızlar bugün Bi yazı okudum 2010-2015 arası ney ne kadar kazandırmış diye
En kazançlısı dolardı.. Sadece o aklımda kaldı. 2010 yılında 50 bin liralık dolar alanın 2015 yılında 100 bin lirası olmuş.
Daha sonra emlak, altın ve vade takip ediyordu..
Onlarda tam rakamları hatırlayamıyorum :) isterseniz yine bulurum o yazıyı
Hişttt altının hakkını yedirmemDolar %100 kazandırmış. Sma zaten 2014 mayısında 1.98-2.00 seviyelerinde gidiyordu dolar. O zaman alan baya yaşadı zaten.
Mööö'lemezse meeee'ler
Anladım. Ama zaten mahkeme bu konuda birşey demiştir. Haftasonları yanına alabilir yada sadece gorüşebilir diye
Yok kız kafam basmıyo onlara :) bassa el atmaz mıyımBir bskmışsınız mandalina yakında fon, borsa filan onlara da el atmış
At cnm at bizim altın alanlardan neyimiz eksik bu aydan sonra bende altına yönelen Benimde döviz olarak kenarda bi kumbarada 250 euro var ama metal hepsi, onuda çok düşük bozuyorlar bi senedir bekletiyorum bir tümletebilsem. Ama bir yandan bende dolar alıp biriktirmek istiyorum, çünkü umreye gitmek istiyorumBen kafayı yemek yedim sanırım
2 farklı bankada ayrı birikim yapıp eve dolar alıp bide kumbara yapcam diye uğraşıyom
Daha 1 aya kalmaz altına da el atcam
3 kuruşu heryere koklatıyorum bakalım
Azıcık öyle oldu cnm.Senin bu yılki hedefin orayaymış diyelim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?