birikim yapabilmenin yolları

Ne gusel :) arasıra degisiklige ihtiyaci oluyor insanin...benimde yarın univ.arkadaslarla iftar bulusmamiz var bakalim nasil geçecek :)

bazı buzdolapları kokutuyor gerçekten. ben de şahit oldum. ben anlatıyorum dondurucudan çıkardım vs diye. bir yerde dondurucudan çıkanı gördüm buzluk kokusu vardı
Sanirim beninkide koku yapandan..aslinda yeni ev aldik ankastreye falanda uymuyorda borc yüzünden kimildamak istemiyorum

çarşamba ve perşembe harcama yapmadım çok şükür
dün arkadasa ıftara davetlıydık evde yogurt mayalamıştım bırde çilek reçeli yapmıstım ondan goturdum cok mutlu oldular gercekten el emeğı olan şeyler daha degerlı oluyor
iftardan sonra aynı arkadasları aldım ramazan şenlıgı yapılan yere gıttık cok guzeldı arabayla dolaştık tabı bıraz benzın masrafı oldu ama onu harcama olarak yazmicimmmm

115 e cok diyodum simdi 115 e raziyim
Kizlar ceyrek ve ata ceyrek ikisininde satarken zarari ayni mi olur hangisi daha karli acaba
çeyrek altın alış: 194.19 satış:199.05
ata çeyrek alış: 199.27 satış: 204.89

115' e düşer mi ki? 118 TL'ya kadar aldım. bu fiyatın üzerine çıkınca bıraktım.

115 biraz zor gibi. Ya sert bi düşüş olacak ekonomide yada bu şekilde devam edecek gibi geliyor bana

115 kadar dusecegini sanmiyorum canim 118 e falan duserse bende alirim yoksa harciyorum
Ata ceyreginde heralde fiyat farki ayni olur

Merhaba kızlar
iki oglusum da takdir aldı yine mutluyum çok şükür...
Bugün sevgili sempatik kız in verdiği limonata tarifini yaptım. Şu an buzdolabında iftarda soğuk soğuk içeriz inşallah. Güzel oldu gibi...
Akşama daha önce sardığım sarmayi pisirecegim. Mercimek Çorbası yapacağım. Tavuk kizartacagim. Bu günlük böyle olsun.
Ben de alım için altının düşmesini bekleyenlerdenim.
Rabbim rizkimizi arttirsin. Kazancimizi bereketlendirsin inşallah.

Benim hiç 180 leri göreceği umudum yok maalesef
Ben inanıyorum ya tekrar düşecek ve bizde bir şeyler alacağız inşallah
Amincnm hepimizin evinden bereket eksik olmasın inşallah güzel olmuştur da afiyetle içer senin kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…