- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.361
eminim cok kılolu degılsındır canım gencsın zaten cabucak verırsın kafaya takmaŞöyle soyliyim yazın doğru duzgun bişey yemem. Bazen sabahları kahvaltı yaparım onu bile doğru duzgun yapmam bir sonraki gunun sabahına kadar yemem. Ama bazen arada incir yerim oda bir bilemedin en fazla 2 tane. Onu da pek sevmediğim için. Bazen böyle dengesiz besleniyorum. Ama az dikkat etsem çabuk kilo veren bi bünye var.
bende yarın bozulmaya yuz tutmus bıberler var onları domateslerle kaynatıp konserve yapiim bari burdan okuyunca aklıma geldıBende bi 4-5 Kilo versem iyi olcak ama ben ramazanda daha çok yiyorum yayana Kilo almadan bitirsem onada razıyım.
Bugün 100 lira harcadim kızlar
70 TL tüp
30 lirayada ıspanak dondurma ve Soda aldım
Kumbaraya sadece 4 lira atabildim
Ama buzlugu azıcık doldurdum bugün iyi oldu. 2 kg patlıcan, yarım kiloya yakında biber kozleyip attım. Kalan gözleme ve bazlamaları birde bayat ekmeği köfte falan yaparken kullanırım diye buzluga attım.
ben konserve yapmasını hiç bilmem. bir kaç domates biber içinde ugrasmaya değmez diye düşünürüm. ben olsam biberleri güzelce yemeklik dograyıp dondurucuya atardım hatta ikiye keserdim sadece (karnıyarık, izmir köfte vs yaparken çıkarırdım)eminim cok kılolu degılsındır canım gencsın zaten cabucak verırsın kafaya takma
bende yarın bozulmaya yuz tutmus bıberler var onları domateslerle kaynatıp konserve yapiim bari burdan okuyunca aklıma geldı
gözün aydın. inşaallah bebeğini kucagına aldıgın zamanları da yazarsın.Kızlarcım günaydıııın :)
Çok heyecanlıyım. Dün regl günümdü olmayınca test yaptım ve çift çizgiiiiiiiiii.
Hemen acile gidip kan verdim betahcg 184,75 çıktı. Pek yorumlayamıyorum ama sanırım çok yeni.
Önümüzdeki hafta doktora gideceğim bu süreçte değerlerimi 2 günde bir ölçtüreceğim.
Rabbim utandırmasın. Her şey yolunda gitsin inşallah.
Bu arada aldığım ilk 1 gr altında bebişimizin olsun.
sadevehuzurlu
Ayyy canım benim inan bana şu an ben de çooooooook heyecanlandım, senin adına çok sevindim, kesinlikle hamilesin, gözünaydın, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, süper bir haber bu ya, bi minnak daha gelecek dünyaya, kanından canından...Kızlarcım günaydıııın :)
Çok heyecanlıyım. Dün regl günümdü olmayınca test yaptım ve çift çizgiiiiiiiiii.
Hemen acile gidip kan verdim betahcg 184,75 çıktı. Pek yorumlayamıyorum ama sanırım çok yeni.
Önümüzdeki hafta doktora gideceğim bu süreçte değerlerimi 2 günde bir ölçtüreceğim.
sadevehuzurlu
gözün aydın. inşaallah bebeğini kucagına aldıgın zamanları da yazarsın.
naçizane tavsiyem: iki günde bir kan testi yaptırman bir şeyi değiştirmez, insanda gereksiz anksiyeteye sebep olur
boşuna hastane masrafı da :)
sağlıklı gebelikte bu değer elbette giderek yükselecektir
sağlıksız gebelikte ise değer gitgitçe düşer ve düşükle sonuçlanır.
bunun için değerlerinin yükseldiğini görmek seni mutlu edecek elbette, ancak düşünce de yapacak bir şey yok beklemekten başka
benim 4 haftalık tam adet gününde değerim 94 tü. sağlıksız oldugunu bu değerden anlamıştık. nitekim bir kaç gün sonra kanama başladı. kimyasal gebelik gibi bir şeydi.
sen 5. haftaya dr kontrolüne gidip keseyi görünceye kadar bekle bence:)
o bekleyişten sonra da bu sefer kalbi atışı için zaman geçmeyecek
Hayırlısı olsunThe Black çok sevindim
Ayyy canım benim inan bana şu an ben de çooooooook heyecanlandım, senin adına çok sevindim, kesinlikle hamilesin, gözünaydın, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, süper bir haber bu ya, bi minnak daha gelecek dünyaya, kanından canından...
Heyoooo heyoooo
Evet canım çok sağolun hepiniz güzel düşünceleriniz için.The Black tebrik ederim ne güzel bir haber
Harika olmuş canım. Destek destektir. Bundan sonra pek bir alışveriş yapmana gerek kalmamış. Ne güzel :)Kızlar günaydınn..
Dün eşimin çalıştığı firma ramazan paketi vermiş. Sağolsunlar güzel ve dolu bir paketti. Her şey büyük boy ve markalı ürünlerden hazırlanmış. Geçen hafta aldığım bir çok şeyi keşke almasaydım dedim.
( 3 lt sıvı yağ, yarım lt zeytin yağı, bir paket margarin, 3 kg pirinç, 3 kg toz şeker, 2 kg un, 1 paket çay, 1 paket küp şeker, 1 kg'lık mercimek, bulgur, fasulye, şehriye, 2 paket makarna, 2 paket hazır çorba, tuz, Türk kahvesi, şekerpare, dardanel ton, zeytin, reçel, çokokrem, irmik, 1 kg salça, 1 kg bezelye )
Ayrıca paketi hazırlattıkları market 30 tl indirim çeki koymuş paketlerin içine.
Bayramdan önce de ekstra prim verelim, memlekete gidenler için vs. harçlık olsun demişler. Bakalım gerçekleşirse, nakit paramızın üzerine ekleriz diye düşündük. Nakit birikimi benim öğrenim kredisi ödemesinde kullanmaya karar verdik gibi, malum faiz işlemiş üzerine baya. En azından faizi ödeyip, kalanı taksitlendirelim diyoruz bi aksilik çıkmazsa.
Benim de fazla biberim vardı. Ne yapacağım diye düşünüyordum. Çok iyi fikir...ben konserve yapmasını hiç bilmem. bir kaç domates biber içinde ugrasmaya değmez diye düşünürüm. ben olsam biberleri güzelce yemeklik dograyıp dondurucuya atardım hatta ikiye keserdim sadece (karnıyarık, izmir köfte vs yaparken çıkarırdım)
domatesleri de yemeklik dorayıp dondurucuya atıp, ilk yemek vs yaparken kullanırdım.
Ne guzellll yaaa masallahh hayirli olsun canim :) hayirli saglikli bir sekilde kucagina al bebegini .. darisi bana insallahhhhhKızlarcım günaydıııın :)
sadevehuzurlu
Iftarda cok yuklenme canim bende tam tersi oluyor zaten zayifim daha da zayiflicam diye korkuyorum iftarda corba icip tikaniyorum guzelim yemek bosa gidiyorBende bi 4-5 Kilo versem iyi olcak ama ben ramazanda daha çok yiyorum yayana Kilo almadan bitirsem onada razıyım.
Bugün 100 lira harcadim kızlar
70 TL tüp
30 lirayada ıspanak dondurma ve Soda aldım
Kumbaraya sadece 4 lira atabildim
Ama buzlugu azıcık doldurdum bugün iyi oldu. 2 kg patlıcan, yarım kiloya yakında biber kozleyip attım. Kalan gözleme ve bazlamaları birde bayat ekmeği köfte falan yaparken kullanırım diye buzluga attım.
Iftarda cok yuklenme canim bende tam tersi oluyor zaten zayifim daha da zayiflicam diye korkuyorum iftarda corba icip tikaniyorum guzelim yemek bosa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?