- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #7.261
Limonata yapımını ben de merak ediyorum Defne...musait olduğunda yazarsan çok güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bütçem kısıtlı olduğu Zaman'lar esprili hediyeler alıyorumBen de geriden geliyorum
13 tl ye ne aldınız fikir olsun diye
Ben hiç uyguna hediye alamıyorum
Ben instagramda bi mantı yapma formülü gördüm. Şöyle yapıyo... Şimdi bu narmatikler var ya... Delikli olan kısmı alıyor. Üstüne açtığı yufkayı seriyor. Deliklerin yeri belli oluyo yufkada. Sonra belli olan yerlere kıyma koyuyor. Sonra üstüne bir tane daha yufka seriyor. Sonra oklavayla delikli şeyin üstünde oklavayı bastırıyor. Bastırdıkça yuvarlakların olduğu kısımlardaki mantılar kesiliyor. Kenarlarda kalan yufkaları toplayıp deliklerin arasındaki mantıları döküyor. Kendimize yapacağımız zaman fazla uğraştırmayacak yöntem aslında.İyi akşamlar kızlar
iftarimizi yaptık. Oglanlar Teravihe gitti. Ben de mutfağı topladım. Bulasiklari hallettim yaptım kahvemi bakayım dedim.
Bugün mantı yaptım. Bir poşet de buzluga koydum. Çok zahmetli ama çok güzel olmuştu.
Pide ve yoğurttan başka bir şey almadik bugün.
Bugün patatesli bezelye de yapmıştım. Hepsi bitmedi. Yarın bir çeşit daha yemekle birlikte iftarda yenir.
İki makina çamaşır yıkadim. Evi sildim supurdum. Tatil işte azıcık dinlen dimi yok illa is bulacam kendime
elimde videosu var ama buraya video atılmıyor sanırım :)Bensendetutuklukaldim bana okuması bıle zahmetlı geldı
İyiyim Allaha şükür canım, arada okudum burayı ama yazamadım, babamın sene-i devriyesi vardı...Sempatik kız görünmüyor iyidir insallah görüyorsa bir ses versin
Kız Allah iyiliğini versin, cnm o bahsettiğin narmatiğe benziyor ama narmatik değil. Onun 3 katı boyutunda bir plastik. Mantı açmak için özel olarak yapılmış bir şey mantı kasnağı diye geçiyorBen instagramda bi mantı yapma formülü gördüm. Şöyle yapıyo... Şimdi bu narmatikler var ya... Delikli olan kısmı alıyor. Üstüne açtığı yufkayı seriyor. Deliklerin yeri belli oluyo yufkada. Sonra belli olan yerlere kıyma koyuyor. Sonra üstüne bir tane daha yufka seriyor. Sonra oklavayla delikli şeyin üstünde oklavayı bastırıyor. Bastırdıkça yuvarlakların olduğu kısımlardaki mantılar kesiliyor. Kenarlarda kalan yufkaları toplayıp deliklerin arasındaki mantıları döküyor. Kendimize yapacağımız zaman fazla uğraştırmayacak yöntem aslında.
Mutfak eşyalarının hızına yetişemiyorumİyiyim Allaha şükür canım, arada okudum burayı ama yazamadım, babamın sene-i devriyesi vardı...
Kız Allah iyiliğini versin, cnm o bahsettiğin narmatiğe benziyor ama narmatik değil. Onun 3 katı boyutunda bir plastik. Mantı açmak için özel olarak yapılmış bir şey mantı kasnağı diye geçiyor
yalnız epeyi geriden geldin cnm bu sefer çünkü 10 sene önce falan çıkmıştı sanırım bu :)Mutfak eşyalarının hızına yetişemiyorum
Bensendetutuklukaldim senın narmatık dedıgın mantı kasnagıymıs bak sen onu bıle bılıyosun ben narmatık ne bılmem
ben onu ilk duyduğum zaman 4-5 sene kadar oluyo :)yalnız epeyi geriden geldin cnm bu sefer çünkü 10 sene önce falan çıkmıştı sanırım bu :)
cok ıyı ya :) oh ne guzel her seye erken başlamıssın bırıkıme ev hanımlıgı deneyımıne maşallahın varben onu ilk duyduğum zaman 4-5 sene kadar oluyo :)