birikim yapabilmenin yolları

şu birikim konusunda bir türlü karar veremiyorum altınmı para mı bıraz altın alıyorum bıraz para atıyorum boylede ortaya akrısık oluyo
en iyisi. riski dağıtıyosun. düşün sadece altın aldığını ve aldıktan sonra birden düşmüş. hemde liralarca. fazla bir zararın olmaz bu sayede

günaydın hanımlar.. an itibariyle ilk hedefim 10bin tl.yi tamamlamış bulunuyorum altın borcu için..acil olanı çıkardım çok şükür..geriye kaldı 20 bin..bu borcun acelesi yok ama kendimi kaptırmışken fire vermeden devam edip bitireyim diyorum..sonuçta bi şekilde ödenecek.. az atmakla birikmiyor.. ipin ucunu kaçırmadan tam gaz devam.. :)

en iyisi. riski dağıtıyosun. düşün sadece altın aldığını ve aldıktan sonra birden düşmüş. hemde liralarca. fazla bir zararın olmaz bu sayede
doğru canım haklısın oda var bilezik satarken ne kadar zarar ediyor bilgisi olan avrmı

gözün aydın canım :) yani hazır biriktirme modundayken devam et. sonraları baya zorlanıyor insan. şuan acelesi olmayan borcun bir bakmışsın ileride acelesi çıkmış olur. en azından isteme gibi bir durumları olursa elinde bir miktar paran olsun :)

Hoşgeldin canım. :) kendinden biraz bahseder misin? Evlimisin bekar mı, öğrenci misin çalışan mı, birikim hedeflerin neler? :)
hoşbuldum:)
evliyim 1. sınıfa giden bir kızım var, çalışıyorum mühendisim. Şu an hedef arıyorum:) yani şöyle ki hedefim kesin olarak somut bir şey değil, ancak çok savurgan davranıyordum biraz dizginledim. kredi kartı ekstresi çok uçuk geliyor ilk hedefim kartı azaltmak, hedefimi buldum sanırım:)

aynen bende öyle düşünüorum..birde borca alışık olmadığım için yük gibi üstümde duruyor..eğer hesaplarım şaşmazsa Rabbimin izniyle 2017 mayıs da temizlemiş oluyorum inşallah..

aynen bende öyle düşünüorum..birde borca alışık olmadığım için yük gibi üstümde duruyor..eğer hesaplarım şaşmazsa Rabbimin izniyle 2017 mayıs da temizlemiş oluyorum inşallah..

İnşallah. Borç gerçekten çok yıpratıyor insanı. Tez zamanda kurtulup feraha erersiniz inş.

inşallah canım benim.. Rabbim hepimizin gönlündekileri versin inşallah..sizde yenisiniz sanırım ya da karşılaşmadık hiç

Evet yenilerdenim. Birikim yapmayı seviyorum, sonrasında hedefim için harcarken çok mutlu oluyorum: )))

inşallah herşey gönlünce olur canım :)

Evet yenilerdenim. Birikim yapmayı seviyorum, sonrasında hedefim için harcarken çok mutlu oluyorum: )))
ne güzel birikim yapmayı sevmen :) ben ev aldıktan sonra birikim yapmaya mecbur olanlardanım..6 aydır falan yapıyorum.onun öncesi maalesef böyle bi alışkanlığım yoktu ama birikim yaptıkça insan harcarken pişman oluyor :)

Merhaba kızlarcım.
Bu ay bitmeden bir gram altın almış olacağım inş. Hem de haftalık kendime ayırdığım harçlıklarla yaptığım birikim bu.
Bunun harici bir kumbaramız var o da 400 tl civarındadır sanırım. Ama borç bitmiyor ki kredi borcumuz bitti tam rahatladık derken kyk borcu çıktı şimdi de.
Bin şükür ödeme gücüm olduktan sonra dert etmiyorum.
Ama hiçbişey yapamasamda 1 gr altın alıp atacağım kenara her ay inşallah. Para birikimi ayrı olarak devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…