- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.081
Seninle de yaparız canım muhabbeti. :) inşallah iyi geçer canım. Bazı kıl hocalar sırf kaldınlar benim dersimden siye not kırıyorlar ama. O hoca öyle değildir umarım.muhabbetin dibine vurmuşsunuz. Çok kıskandım biz yokken yapın zaten Neyse kızlar bende bi bakıp çıkacaktım zaten, şimdi sınava gidiyorum. Topiğe giren benim için dua etsin lütfen şu sınavım iyi geçsin. Hocayı hiç sevmiyorum. Dersini versem de bir daha adamla yüz yüze gelmesem.
Güzel haberlerini bekliyoruz Can'ım :) dualarım seninlemuhabbetin dibine vurmuşsunuz. Çok kıskandım biz yokken yapın zaten Neyse kızlar bende bi bakıp çıkacaktım zaten, şimdi sınava gidiyorum. Topiğe giren benim için dua etsin lütfen şu sınavım iyi geçsin. Hocayı hiç sevmiyorum. Dersini versem de bir daha adamla yüz yüze gelmesem.
Allah bildiğin şeyleri önüne çıkartsın attıklarını da tuttursun inşallah canım Aallah zıhın açıklığı versın
Seninle de yaparız canım muhabbeti. :) inşallah iyi geçer canım. Bazı kıl hocalar sırf kaldınlar benim dersimden siye not kırıyorlar ama. O hoca öyle değildir umarım.
Güzel haberlerini bekliyoruz Can'ım :) dualarım seninle
günaydın hanımlar :) uzun bir aradan sonra tekrar döndüm. geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler :)
1 gece dış gebelikten hastanede yattığımı söylemiştim. 25 mayısta da operasyon geçirdim bu yüzden. şu an iyiyim çok şükür. kızımı kucağıma alamıyorum amabir de çok ayakta duramıyorum tansiyonum düşüyor hemen.
dün geceden beri geçmişi okuyordum. bugün bitirdim de yazayım artık dedim. özlemişim burayı.
Allah zihin açıklığı versinsempatik_kiz . kayınvalidem ben sınava girerken hep "Allah kalemini doğru getirsin" diye dua ederdi. Allah kalemini doğru getirsin canım.
anladım canım bende senın gıbı bı tablo yapayımBeth18 canım ben Aralık ta gelir gider tablosu yapmaya başladım
Böylelikle ortalama aylık neler oldugunu gördüm
Martta aylık birikim için bir miktar para ayırmaya basladım.
Başlangıç 200dü nisan 550 ve buay da 450
Ama her ay bir çeyrek alıyorum düğün ve Doğumlara.
Tatil için her ay az biraz ayırıyorum ve bozuk tl Kumbaram var
Gidişat fena değil bazen tam hedefi tuttururum ama aylık masraflar çok bizim.
Kredi ve kredi kart borcumuzu azaltmaya çalışıyorum.
Işte böyle ama para biriktikçe mutlu oluyorum, harcayınca rahatsız.
Bende oturma odama perde istiyorum
Hem uygun hem şık hiç bilmiyorum nasıl birsey yaptırsam?
Canım sınavlarında başarılar diliyorum. İnşallah iyi geçer.Günaydın kızlar bugün 3 tane sınavım var tüm gün okulda olucam her sınavın arasında 3 saat var
Evde yanıma alabileceğim yiyecek içecek vs. Birsey kalmamış. Bugün mecbur dışarda yiyeceğim.
adet ve kg fiatlarını yazsan karşılaştırabilirdik3 kilo karpuz
3 kilo patates
2,5 kilo domates
1 adet kıvırcık
1 kilo kabak
1 kilo salatalık
Yarım kilo kırmızı biber
1 kilo taze fasulye
yarım kilo limon
1,5 litre gazoz
1 litre kola
1 litre meyve suyu
4 adet kinder süt dilimi
4 adet danotte puding
2250 gr yoğurt
30 lu yumurta
4 adet 1 litrelik süt
700 gr taze kaşar
1000 gr beyaz peynir
Hepsi toplam : 87 lira.
çok geçmiş olsun canımgünaydın hanımlar :)
biz bu ay son maddi anlamda bittik. benim hastanede yatışlarım ve üzerine 20 günlük rapor sebebiyle maaştan olacak kesinti yüzünden. üstelik bu ay kıdem alacaktım. 400 tl artacaktı maaşım. napalım bu duruma da şükür.
kızımın kumbarası 480 tl olmuş sadece 2 ayda :) işe dönünce bankadan gram altın almayı düşünüyorum bu parayla.
geçtiğimiz hafta sonu kayınvalidemler geldi yine. ve yine elleri kolları dolu dolu gelmişler. mantı, yufka ekmek,çeşit çeşit bakliyatlar, her çeşit meyve ve sebze getirmişler sağolsunlar. zaten sıkışığız bu ay, 15ine kadar bunlarla ve buzlukla idare ederim inşallah :)
- evde 4-5 kilo yer fıstığı vardı. fırınlayıp temizledik (2 gün sürdü bu işlem). gelecek misafirler için çerezimiz hazır.
- buzluğa böreklik ıspanak kavurup atmıştık. bakıcım gelen yufka ekmeklerle ıspanaklı börek yapacak bugün 2 tepsi. 1 tepsisi buzluk için. ramazanda sahur yaparız onunla da.
- yarın yine hem pikniğe hem de su doldurmaya gideceğiz. 1 poşet cevizimizi de götürüp orda temizleyeceğiz.
- eşimin gardrobunu temizledik. verilecekleri ayırdık. görümcem ve eşi eşimin kıyafetlerini evde giyiyorlar. giyilmeyecek durumda olanlar da köye götürülüp iş yaparken, kurban keserken vs. giyiliyor.
- kendi gardrobumun bir kısmını 2 hafta önce temizlemiştim. en fazla 1 kere giyilmiş kıyafetlerim, elbiselerim vs. vardı. kuzenime verdim. bu hafta da artık giymediklerimi ayırdım. bakıcım, annem ve yengem aralarında paylaşacaklar.
- kiler karmakarışık. bu ayki para durumları yüzünden 15inde kiler dolabı alacağız. alıp da toparlamak istiyorum artık kileri.
- bu hastalık yüzünden çok zayıfladım. iş kıyafetlerim filan çok bol duruyor artık üstümde. yeni bir şey de almak istemiyorum. bir an önce normal kiloma dönmek istiyorum
benden haberler bu kadar. daha aklıma gelirse yazarım
adet ve kg fiatlarını yazsan karşılaştırabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?