- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #7.041
Yakında duyarsanız shapes plaza alıyor diye bilin ki emlaklarını satıp almıştırCan'ım arkadaş diyo ki
Valla elimde nakit yok ben emlak zenginiyim sadece nakit taşımıyorum diyoooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında duyarsanız shapes plaza alıyor diye bilin ki emlaklarını satıp almıştırCan'ım arkadaş diyo ki
Valla elimde nakit yok ben emlak zenginiyim sadece nakit taşımıyorum diyoooo
ben bı ogretmen olarak soyliim cok rahat meslek aynen
shapee toplamda bankaya odeyecegınız+pesınat ne kadar oldu pekı? yanı faızıyle bırlıkte demek ıstedıgım??
Yakında duyarsanız shapes plaza alıyor diye bilin ki emlaklarını satıp almıştır
shapee yazdıgımı gordun mu canım?
Biriktiremiyorum diyenden korkcan
bende yenı ev aldım Allahım gorebılıecek mıyım son ıkı yıl uc yıl kaldı dıyecegım gunlerı
@mandaliina birde arabaları varmış. Yakında rent a carda açarlar. Demedi deme takılıyoruz canım. Ama dediğin gibi doğru yerde doğru hamle yapmışsınız. :)yaaaa catlicam simdiii
Canim sadece dogru zamanda dogru hamle yaptik hepsi bu
Bir ev 1 araba var sadece
Bu zamanda bunlar herkeste var zaten.
He olmayan da krediyle alsa bugun 6 yil sonra o da buyuk karda olacak boyle bu isler :)))
70 de değil 73 dolar çok tatlısın ya
Bankadan mı aldın?
He ya bide demiş ki bu Zaman'da herkesin var@mandaliina birde arabaları varmış. Yakında rent a carda açarlar. Demedi deme takılıyoruz canım. Ama dediğin gibi doğru yerde doğru hamle yapmışsınız. :)
Bende keşke biran önce bitse diyorum da kredi biterse ben yaşlanırımBende oyle diyordum ama zaman o kadar hizli geciyor ki inanamiyorsun :)
Bende bizimkilere bakayım. Malum soyadım zengin. 4 kişilik aile ve 4 araba. Yerlerinde duruyor mu bakıp geliyorumHe ya bide demiş ki bu Zaman'da herkesin var
Dur camdan bakayım belki benimde vardır
Benimki yok.. Şimdi ben herkes değilim diye sevinsem mi üzülsem miBende bizimkilere bakayım. Malum soyadım zengin. 4 kişilik aile ve 4 araba. Yerlerinde duruyor mu bakıp geliyorum
cok ıyıymıs resmen kıra öder gıbı olmus sızınkı shapee biz baya bı pahalıya aldık bızımkı yatırım amaçlı gıbı olmadı. off offf
He ya bide demiş ki bu Zaman'da herkesin var
Dur camdan bakayım belki benimde vardır
Bende bizimkilere bakayım. Malum soyadım zengin. 4 kişilik aile ve 4 araba. Yerlerinde duruyor mu bakıp geliyorum
6 yıl sonra gelip buralar hep dutluktu der miyiz beraberHayir yanlis ifade bu
Olmayan da suan kredi ile alsa 6 yil sonunda zateen benimle esit sartlarda olacak dedim ben,
Sen mesela yeni ev aldin dil mi
6 yil sonra seni de burada bu agacin altinda bekliyor olacagim ona gore
Pınar arabaları sayamadıpinar ben seni tek basina
Tenhada kistiririm amaa
Niye olmasın canım. O da olur inşallah :)Benimki yok.. Şimdi ben herkes değilim diye sevinsem mi üzülsem mi
Şaka Bi yana Bi fiestam olaydı ne iyi olurdu be
Çok istiyorum da mümkün değil