- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.461
Dün ofiste ufak tefek dilekçe paraları vardı çekmecede biriken...üstüne biraz da ben kattım gittim bir miktar dolar daha aldım...esas gelecek paralarım önümüzdeki haftaya gelecek beklemedeyim...onlar gelene kadar gene birşeyler atayım istedim kenara...bugün de bir miktar param geldi...ama dışarıdan yeni girdim içeriye piyasalara bakıp napacağıma karar vereceğim şimdi...
Dün bir arkadaşımla konuştum duruşma çıkışı..geleni harcıyoruz kenarda kuruşumuz yok dedi...harcasak bizim de olmazdı...çok şükür oluyor ve bu idare ve istekle daha da olacak inşallah...
Bugün pazara çıkacağım. Bezelyeyi fazla alıp buzluğa atacağım biraz daha.
Canım bozuk derken oyle az düşünme 50 - 100 ve 200 gibi. Avukatim ben. O paralar gelmemiş gibi bir çekmecede birikiyor bakıyorum bayagi bir olunca toplu alıyorum.Dolar alırken belli bir miktar bekliyormusunuz.
Yani bozuklar 100 tl olsun öyle gidip alayım gibi :)
Canım bozuk derken oyle az düşünme 50 - 100 ve 200 gibi. Avukatim ben. O paralar gelmemiş gibi bir çekmecede birikiyor bakıyorum bayagi bir olunca toplu alıyorum.
Bozuk paraları oglanların kumbarasına atıyoruz bende pek bozuk para olmuyor.
Siz de avukat mısınız yoksa?evet onun için sordum zaten :)
bende öyle yapayımm çok teşekkürler.
Siz de avukat mısınız yoksa?
Anladım. Siz de ofis benzeri bir yerde çalışıyorsanız atın bir tarafa unutun az da olsa. Onlar sonra kocamaaan oluyor. Evde pek para biriktiremiyorum ben. Kaç kere niyetlendiysem olmadı. İllaki harcandi. O yüzden eve pek para getirmiyorum.Yooo degilim ama calisiyorum o anlamda soyledim
Ohhh süper :) hiç dokunmayın canım hemen atın birikime...çok sevindim...okudum bile :)
bizim şirketin bir oluşumu var. isteğe bağlı olarak her ay maaşımızdan belli bir miktar kesip bizim için biriktiriyorlar. yılda bir kerede şirketin büyüme oranında kar payı veriyorlar. bu ay eşime de bana da yatmış kar payları :) benim 3500 eşimin de 3000 lirası birikmiş toplamda :) ev alırken kullanabiliriz o paraları. ya da ihtiyaç olmazsa dokunmayız birikmeye devam eder :)
pazartesi de tadilat başlayacak ve 1 hafta sürecek. gelen ustalara yemek yapılacak. biraz yorucu olacak gelecek hafta.
hatta şöyle diyorlar bunun için eğer emekli olana kadar hiç çekmezsen bir emekli ikramiyesi de burdan geliyormuş. eğer ihtiyacımız olmazsa hiç çekmeyiz :)Ohhh süper :) hiç dokunmayın canım hemen atın birikime...çok sevindim...
Ben de çok önemli bir ihtiyaç olmadığı sürece dokunmazdım. Düşünsene o para birikip bir ikramiye parası olduğunu...harika olur...çünkü bu gençliğin yaşlılığı da var...o para o zaman muazzam iş görecektir :)hatta şöyle diyorlar bunun için eğer emekli olana kadar hiç çekmezsen bir emekli ikramiyesi de burdan geliyormuş. eğer ihtiyacımız olmazsa hiç çekmeyiz :)
evet para konusunda seviyorum şirketimi. bu yılbaşında da eşimle bana toplamda 1000 lira zam yapmışlardıGeçmişi okudum geldim. :) altın ve döviz alanlar Allah bereket versin.Basi Agriyan Ordek canım şirketinin kıymetini bil :) ne güzel düşünmüşler.
Kızlarcım merhabaaa.
Uğrayamıyorum ne zamandır. Artık bebek düşündüğümüz için gebelik topiclerini arşınlıyorum. :)
Bu aydan sonra rahata kavuşacağız Allah'ın izniyle :)
Az çok ufak tefek birikim yine de yapıyoruz. 3 adet çeyrek alacağım bu ay hediye amaçlı.
Hepinize sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?