- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.021
bir yudum mutluluk fiyatını da sormuşsun canım yeni farkettim. 1010 liraya aldık. uğur marka, kasa tipi, 50 litrelik olanı :)
iyi günlerde kullan canım ben de istiyorum ama şimdi mümkün değil almam annemin var ona koyuyorum dolabın buzlugu falan idare ediyorum aslında her eve şart ama bakalım
seni çok iyi anlıyorum sigara konusunda ama Allahtan eşim bir haftadır sigara içmiyor çok şükür benden mutlusu yok darısı başınıza inşallah![]()
inşallah canım inşallah o gün dünyanın en mutlu insanı olurum ben
Bereket versin :) Saymayayım diyordum aslında geçen saydım dayanamayıp 13 çeyrek 2 büyük altın yapmışım..Hoşuma gitti![]()
hey maşalalh çil çil altınlar Allah arttırsın canım darısı da benim basıma inşallah amin

hanımlar benim merak ettiğim bir soru var. hani hep diyoruz ya "altın uzun vadede en iyi yatırım" diye. işte bu uzun vade ne kadar bir süre?
bizim evin kredisinin bitmesine 2 yıl kaldı. ondan sonra evi satıp daha iyi bir ev almayı düşünüyorum. en erken 2 yıl sonra. 2 yıl altın için uzun vade sayılır mı? noolur beni aydınlatın :):):)
sayılır tabi kuzum 2 yıl önceki altın fiyatıyla şimdiki arasında ucurum var 1 yıldan fazla olanlar uzun vadeli yatırım sayılır bence birikim yapıyorsan altın olarak yapabilirsin