selam tutumlu hanımlar
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
temmuz ayında hayırlısıyla nikah günüm netleşti. 3 temmuzda nikah ve akşam için de 120 kişilik yemek vereceğiz. parasını kenarı koymuştuk, çok şükür ki yetiyor. hatta 350 TL kadar arttı bile.
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
geçen hafta iki gün evdeydim. ben de fırsat bu fırsat dolabımı düzenledim. uzuuuuun zamandır kendime hiç kıyafet almamıştım. malum düğün hazırlıkları, çeyiz masrafları. ne kazandıysam hep bunlara gitti. kıyafetlerim yıpranmış hep.
oturdum bir güzel liste yaptım. eksiklerimi, ihtiyaçlarımı çıkardım. hazır indirimler de varken kış sezonu dolabımı bir güzel yeniledim. nişanlımla arkadaş ziyaretine boluya gittik. fırsat bu fırsat dedik outlet AVM varmış orda. kışlıklarımı ayakkabı, çizme, çanta, kaban, kazak, pantolon vs hepsini yeniledim. inşallah evlenirken giyilebilir halde olanlar dışında eski kıyafet götürmeyeceğim. toplamda 3500 TL harcadım ama anneme, kardeşime ve babama da hediyeler aldım. nişanlım da benden özenerek o da kıyafetlerini yeniledi.
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
iyi para harcadık ama bence değdi.
inşallah bahar sonunda da böyle bir alışveriş düşünüyorum. mevsimlik ihtiyaçlarımı alırım, yıpranan kıyafetlerimi yenilerim.
yolunuz boluya düşerse mutlaka gidin. çok kaliteli ürünleri oldukça uygun fiyatlara almak mümkün.
booool bolll birikimleriniz olsun inşallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)