- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.741
Bu arada Ankaradaki saldırıda ölenlere rahmet yakınlarına sabır diliyorum..Rabbim KAHHAR ismiyle kahretsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bazı yerler sırf adından dolayı basıyorlar zammı o tur yerlerde cay 3-4 lıra ınanamıyorum ya 30 demlık cay demlerım 3 lırayaBen iyi gidiyorum şimdilik..1500 hedefim her ay.. Bu ayınkini attım..Kısıtlı gidiyorum mecbur ...dün acı bir kazık yedik.Ankarada ulus diye bi yer var..kızım için testi almaya gitmiştik..18 mart çanakkale gösterisi var..gittiğimiz yer Ankara kalesi yakını..3 gözleme 3 ayran 3 sahlep 1 çay 75 tl hesap geldi..yuh yani.. Bu kadarda olmaz..Fiyatlarıda sormadan oturduk..ben yemekten içmekten kaçan bir insan değilimde 3 gözleme için ödediğim bu rakam oturdu içime...Resmen insanları enayi yerine koyuyorlar..
Ben iş aldım onu acele yetiştirmem gerekiyor o yüzden giremiyorum internete. :) ama birikime devam :)günaydın kızlar buralar pek bi boş kalmış hadi ben para briktiremiyorum diye girmedim sizler nerelerdesinz :)
Aynen canım ya.. evden çıkmamak lazım en iyisi :) çıkınca gidioevet canım bazı yerler sırf adından dolayı basıyorlar zammı o tur yerlerde cay 3-4 lıra ınanamıyorum ya 30 demlık cay demlerım 3 lıraya
Ben dün aldım yeni çeyrek 190 al bencekızlar altın bugünde biraz düşmüş..gram 114 e düşmüş.. alsammı düşermi acaba ne diyorsunuz
Canım bi altın yorumları ile ilgili foruma yazdım ordakiler temmuza kadar bekle gram 105 e kadar düşer diyorlar ama bilemedim ya..Ben dün aldım yeni çeyrek 190 al bence
Alınmış alınmıştır kızlar. Allah huzurla oturmak ve ödeme kolaylığı nasip etsin...
Evi olmayanlara da en kısa zamanda versin.
Ne demişler : "Dünyada mekan, ahirette iman.."
cıkmadan da olmuyo ya ınsan patlıyo ama ıste haftasonu falan guzel oluyorAynen canım ya.. evden çıkmamak lazım en iyisi :) çıkınca gidio
cok gerekmıyorsa alma bence ama bırıne takmak ıcın alınacaksa al canımkızlar altın bugünde biraz düşmüş..gram 114 e düşmüş.. alsammı düşermi acaba ne diyorsunuz
Allahım ısteyen dıleye herkesı ev sahıbı yapsın ınsallahBizim de birgün evimiz olur mu ki?
Sen büyüksün Rabbim
Bereketli olsun canımKızlar merhaba.
Kumbaraya 4 tl daha attım. Hafta sonuna doğru kullanacağım.
İşe başlar başlamaz kilitli bir kağıt kumbara yapıcam yine kendime. Eylül'de açmayı düşünüyorum bu sefer. Hayırlısı bakalım.
bereketlı olsun canımBereketli olsun canım
Ben aylık birikim yapıcam her ay sıfırlayıp
,yeniden başlamayı düşünüyorum Hayırlısı
Benimde arkadaşım çalışıordu yaptırdığım bankada..Galeyana geldim yaptırdım ama pişman oldum..Faiz biyana Uzun vadede kenara altın alıp koymak bundan daha karlı bir yatırım olur..kızlar merhaba, evliyim bende ufak tefek kenara para atmaya çalışıyorum. eşimin haberi yok tabi bundan. çünkü maaş kartım onda. harcamaları o yönetiyor. kendi harçlıklarımdan her ay bir çeyrek altın yapıp koyuyorum bende kenara. araba aldık 6 ay önce onun kredisi bitince ev alalım diyoruz.eşim krediler yüksek diye başımın etini yiyor. 2+1 de olsa bizim olsun alalım diyorum. o zamana kadar bende altın almaya devam edicem. eve birde kumbara koydum gelip gidip bozuk paraları da oraya atıyoruz. eşimde 150 tl başlangıçlı bes yaptırdı. ama pişman olduk gibi bizde.