• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Merhaba kızlar bugün yine cok harcadım yeni ev tasıdıgım için eskiyen seyleri atmıştım bazıları da yırtıldı kayboldu ufak tefek yine 34 lira tuttu :KK43: masa örtüsü, mandal, dolap içi örtüsü, çekmece içi kaşıklık, lastikli çarşaf, aliminyum folyo, çöp torbası aldım kalan 4 lirayı da kumbaraya attım bu sıralar istemesem de cok harcıyorum bi düzenimi oturtamadım neyse saglık olsun
Ev taşırken maalesef öyle oluyor..bende geçen yıl taşındığımda çok masrafa girmiştik..

valla bızde ev alırken altınlarımızı sattık 170ten altın 200e cıktı ama uzulmuyorum cok şukur evım var dıyorum ve zaten banka faızlerı de daha da yukseldı sanırım
faızlerden haberı olan var mı mart ayı içinde?

Merhaba kızlar bugün yine cok harcadım yeni ev tasıdıgım için eskiyen seyleri atmıştım bazıları da yırtıldı kayboldu ufak tefek yine 34 lira tuttu :KK43: masa örtüsü, mandal, dolap içi örtüsü, çekmece içi kaşıklık, lastikli çarşaf, aliminyum folyo, çöp torbası aldım kalan 4 lirayı da kumbaraya attım bu sıralar istemesem de cok harcıyorum bi düzenimi oturtamadım neyse saglık olsun

Sonra lazım olur diye düşündüğüm tek şey para, giden yerine gelir diye düşündüğüm tek şey de para. Hiç canınızı sıkmayın. Ne güzel bir eviniz var. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben daha yeni evliyim farklı bir eve taşınsam benim bile yenileyeceğim birkaç şey olur.

:)

valla bızde ev alırken altınlarımızı sattık 170ten altın 200e cıktı ama uzulmuyorum cok şukur evım var dıyorum ve zaten banka faızlerı de daha da yukseldı sanırım
faızlerden haberı olan var mı mart ayı içinde?
aslında doğru söylüyorsun 260 tlye geçen yıl aldığımız ev şuan 300 bin diyorlar.. 0,75 faiz oranıyla evin yarısını çektik biz..şuan faizlerde uçtu..her anlamda kardayız zaten..bitek altında totalde 15 bin zarar var onuda görmemek lazım

Konut Kredisi Faiz Oranları Mart 2016

Banka (5 Yıl) (10 Yıl)

Vakıfbank %1,17 %1,17

Yapı Kredi %1,19 %1,19

Albaraka Türk %1,16 %1,20

Finansbank %1,20 %1,20

Kuveyt Türk %1,19 %1,23

Halkbank %1,20 %1,24

Akbank %1,25 %1,25

HSBC %1,25 %1,25

DD Mortgage %1,26 %1,26

DenizBank %1,27 %1,27

Ziraat Bankası %1,25 %1,27

Garanti Bankası %1,29 %1,29

TEB %1,29 %1,29

Fibabanka %1,19 %1,29

ING Bank %1,29 %1,29

İş Bankası %1,29 %

eylul sena eylul sena ben sıze soyle soylıım 400 bıne evı aldık ve 1,10dan faızle gerı odememız var gercekten ıyıye almıssınız suanda faılzer ucuk ama ben yıne de almak ıstedım pekı bulundugunuız yerdekı ev kıraları ne kadar?

eylul sena eylul sena ben sıze soyle soylıım 400 bıne evı aldık ve 1,10dan faızle gerı odememız var gercekten ıyıye almıssınız suanda faılzer ucuk ama ben yıne de almak ıstedım pekı bulundugunuız yerdekı ev kıraları ne kadar?
canım ben Ankaradayım 2015 şubatta aldık evi.. 0,85 ti konut kredileri eşimin kendi işi yıllardır vakıfla çalıştığından kolaylık sağladılar 0,75 e düştü.. kiralar 800-1000 civarı burda.. sizinkide hayırlı olsun güle güle oturun..dahada yükselecek diyorlar..almakla iyi yapmışsınız..

hehh bende dedım kı 2016 subatta faızler boyle degıldı cunku ;) bakalım belkı faızler duserse yapılandırırız dıyorum ama olmazsada kıra getırısı yuksek bır yerde ev 1500 cıvarında evler ve eskı ev olmasına ragmen tutuluyor
gercı ız oturmak ııcn aldık ama ılerde kıraya verırsekde basımız agrımaz yanı oyle ıste

hehh bende dedım kı 2016 subatta faızler boyle degıldı cunku :KK66: bakalım belkı faızler duserse yapılandırırız dıyorum ama olmazsada kıra getırısı yuksek bır yerde ev 1500 cıvarında evler ve eskı ev olmasına ragmen tutuluyor
gercı ız oturmak ııcn aldık ama ılerde kıraya verırsekde basımız agrımaz yanı oyle ıste
1500 tl getirisi yüksek bir yatırım olmuş..Güle güle kullanın

wp_ss_20160310_0001.png

TV de altının gramı 115.5 di en son. :/ euto da 3.17 idi ama birden bu kadar fırlaması aklıma yatmadı...

Ben iyi gidiyorum şimdilik..1500 hedefim her ay.. Bu ayınkini attım..Kısıtlı gidiyorum mecbur ...dün acı bir kazık yedik.Ankarada ulus diye bi yer var..kızım için testi almaya gitmiştik..18 mart çanakkale gösterisi var..gittiğimiz yer Ankara kalesi yakını..3 gözleme 3 ayran 3 sahlep 1 çay 75 tl hesap geldi..yuh yani.. Bu kadarda olmaz..Fiyatlarıda sormadan oturduk..ben yemekten içmekten kaçan bir insan değilimde 3 gözleme için ödediğim bu rakam oturdu içime...Resmen insanları enayi yerine koyuyorlar..

Back