Günaydınn,
Hayırlı bol bereketli günlerimiz olsun,
Aklıma gelen ufak tefek birikimlerimizi yazayım,
Eşim iki tane cep hattı kullanıyordu birini iptal ettik, ikimizde başka operatöre geçeceğiz bu hafta, ben artık evde olduğum için cepte daha az internete ihtiyacım var ona göre bir tarife seçtim toplamda 80 küsür civarı buradan karımız var,
Eşimle iş yerlerimiz yakındı arabayla gidip geliyorduk onun servisi olduğu halde, şimdi yeni işinde servis kullanıyor ciddi benzin tasarrufumuz olacak (bunu henüz hesaplayamadık) arabayı bir yerlere giderken kullanıyoruz
Eve internet+tv yeni bir paket aldık hemen hemen sadece internete verdiğimiz parayı her ikisine veriyoruz, sinema kanalları vs. var canım da sıkılmıyor evde,
Çalışırken en en az hafta da bir dışarıdan sipariş verirdik her hafta sonu dışarıdaydık şimdi dışarıdan sipariş vermiyoruz eskisi kadar dışarı çıkmıyoruz (gerçi ben bir ameliyat oldum bu aralar fiziken gezip dolaşmam çok zor, düzelince ne olur bilemiyorum :) )
Çamaşır, bulaşık vs bunları gece 22.00'den sonra yıkıyoruz
Benim sigara masrafım var, tedavi gördüğüm süreçte, hamişken bırakmıştım ne güzel, gebeliğimin sonlandığını öğrendiğim gün başladım tekrar, eşim paket taşımaz benim sigaradan içer arada, sigaraya ayda nereden baksan 130 tl civarı bir masraf oluyor, inşallah en kısa zamanda tamamen bırakabilirim (hem keseye hem sağlığa zarar, bildiğin paranı çöpe atıyorsun)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, bu başlıktan çokkk şeyler öğrenip uygulayacağım :)