- 8 Aralık 2013
- 7.870
- 17.385
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #4.601
Ozellikle a101de cok pahali ya makrodada uygun cnm makro varmi yakindabeybisi yakınımda kipa yok ya
çağrı
şok
bim
carrefour
a101
var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozellikle a101de cok pahali ya makrodada uygun cnm makro varmi yakindabeybisi yakınımda kipa yok ya
çağrı
şok
bim
carrefour
a101
var
Ozellikle a101de cok pahali ya makrodada uygun cnm makro varmi yakinda
Kac kisilik ve nasil bi model istiyosun cnm suan karacada cok guzel tabaklar var ustelik tanesi 6 TLden basliyorPaylas ben gelirim
Kahvalti tabagi bakiyorum uygun
Englshhome ye baktim netten tabaklari cok cici ama daha uygun bisi bulursam iyi olar
İşi bilicen işe gitmicenYalniz ince düşünceye bayildim
Bana uzak ya 2dolmus :/
Kac kisilik ve nasil bi model istiyosun cnm suan karacada cok guzel tabaklar var ustelik tanesi 6 TLden basliyor
Ayy o zmn uzuldum cnm ya cunku gercekten cok pahali bu saydigin marketlerdesaydıklarım dışında yok canım malesef
Bana uzak ya 2dolmus :/
Kim tasicak kahvalti seti alin bana aranizda para toplayin be
Hic kahvalti setim olmadi
Bak yine faroşluğum tuttu
benim hiç yemek takımım olmadıBana uzak ya 2dolmus :/
Kim tasicak kahvalti seti alin bana aranizda para toplayin be
Hic kahvalti setim olmadi
Bak yine faroşluğum tuttu
İstedigim model bu 250tl dediler vicdansızlarKac kisilik ve nasil bi model istiyosun cnm suan karacada cok guzel tabaklar var ustelik tanesi 6 TLden basliyor
Ayy o zmn uzuldum cnm ya cunku gercekten cok pahali bu saydigin marketlerde
Önce ben sıranı bekle karrşiiimmmbenim hiç yemek takımım olmadı
annem pazardan 12 tabak aldı evlendiğimde
tencere setim hiç yok
gene annemin eskileri var hep![]()
Kizlar igde benim gibi bir cok çeyizci hatun var onlari takip edip eminim cok uyguna seyler bulabilirsiniz ozellikle 2-3 kisi var bunlar istanbulda semt semt pazar pazar geziyo tum avmleri gezip remini cekiyor onlarin ismini yazayim bi arada ordan bakin bencebende istiyorum kahvaltılık tabaklar
böle cıncıklı
güzel değişik tabaklar
resimli falan oluyo
nette gördüm çok pahalıydı
benim hiç yemek takımım olmadı
annem pazardan 12 tabak aldı evlendiğimde
tencere setim hiç yok
gene annemin eskileri var hep![]()
Meyve sebzesini bende begeniyorumçağrı var cnım sen bilmezsin semt marketi gayet uygun meyve sebze ne ararsan var genelde ordan alıyorum ben yağı falan
Kizlar igde benim gibi bir cok çeyizci hatun var onlari takip edip eminim cok uyguna seyler bulabilirsiniz ozellikle 2-3 kisi var bunlar istanbulda semt semt pazar pazar geziyo tum avmleri gezip remini cekiyor onlarin ismini yazayim bi arada ordan bakin bence
sağol kuzum benimah kıyamam sana kuzum benim olsun bebek olsun kendinizi toplayın alırsın istediklerini inşallah
benim tabakalrımı tencerelerimi ablam almıştı sağolsun ama hiç gerek yokmuş koca koca tencereler
sonra gittim 3 tane küçük boy tencere aldım onları kullanyorum