- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #4.581
Valla herkesler kaçmış bi biz üçümüz kaldık.
neyse bundan sonra gelenler birikimlerini anlatsın please..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sismanlar seni kandırmıslarkafalamıslar.
7ayda 5lt yagmi ?bende 7 ay önce falan a101den bi tneke yağ almıştım markası kırlangıç
çok az kalmış anca bir kızartmalık yani
ama şuan alamicam
bildiğinz indirimde olan yağ görürseniz yazın bana
Birikimleri yapın... En son yemesi öyle güzel oluyo ki :)
Ah ah indirim bnden sorulur kızlar öğrenciyim ama çeyiz hazırlıgında olan bir öğrenciyim hatta ig'de bir hesabim var çeyizlerimi neyi nereden ne kadara aldıgımı paylasiyorumParadan birikimden konuşun az... Bir yerde indirim mindirim yok mu? Alışveriş yaptınız mı nerden yaptınız kaç liraya mal oldu dökülün bakem
Aynen.
Adres isterizAh ah indirim bnden sorulur kızlar öğrenciyim ama çeyiz hazırlıgında olan bir öğrenciyim hatta ig'de bir hesabim var çeyizlerimi neyi nereden ne kadara aldıgımı paylasiyorum
Kipada 20 TL orkide 5 kgBenim evde bisi kalmadı ya
Esimde ayin 20sine kadar idare edelim
Diyo
Kartin kesim tarihi yanisi.
Siviyaglar cok pahali ama almam lazim evde kalmadi.
Ay 8gün idare nasil edilcek bakalim
Pazar gunu biraz ufak tefek alirim ama.
7ayda 5lt yagmi ?
Kipa yok yakinimdaKipada 20 TL orkide 5 kg
Adres isteriz
Kipada 20 TL orkide 5 kg
Yalniz ince düşünceye bayildimOda 3 lira ya en az... Ayy birisi bişeyi başarsa da bir lahmacun veya baklava ısmarlatsam... Ehliyet alan veya yeni işe başlayan da yokki çevremde.
Paylas ben gelirimBenim_ceyizciklerim genelde tabak canak paylasiyordum ama hangi markette ne ne kadar bilirim yiyecekten temizligeburdada bi topic acip paylassammi acaba