• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Canim englis homedan almıştım 20tlye boyut küçük yatağı kapatmiyor. kışın arabada oglan sabahları araba isinana kadar kendini onunla mumyaliyor.arabaya bakanlar daha çok çocuk değilde müzeye heykel goturuyorum sanır. Ama çok seviyor oglan yumuşacık günlük kullanım için güzel ama yatak üstüne ortersen kısa geliyor.
Gunluk kullanmak icin ariyorum
Burda bi yerde 2tanesi 120tl buldum kalinda ama butun modeller cicekli
Cicekden biktim.

Bana bi üsüme geldi uzandim sicak su torbamida aldım
Dizi izliyoruz cekirdek aile.
Reklam girsede brokoli salatami yicem mutfaga kalkmam lazim

Eski komsum gel ama yahusu

Bep buralardayim canım sizi zevkle okuyorum yarım yarımda olsa ama yazamıyorum

Bu arada eşinin isi yoluna girdi cok şükür atlattınız is o cok büyük bi stres bilirim. Zira beni istanbuldan izmite sürükleyen sebep eşimin uzun dönem işsiz kalmasıydı maaalesef.. Cok zor bunalımlı dönemlerdi. Gecti cok şükür izmiti cok sevdik.

Odanın bitmiş halini merakla bekliyorum hazır temizliğini de yapmışken.

Bep buralardayim canım sizi zevkle okuyorum yarım yarımda olsa ama yazamıyorum

Bu arada eşinin isi yoluna girdi cok şükür atlattınız is o cok büyük bi stres bilirim. Zira beni istanbuldan izmite sürükleyen sebep eşimin uzun dönem işsiz kalmasıydı maaalesef.. Cok zor bunalımlı dönemlerdi. Gecti cok şükür izmiti cok sevdik.

Odanın bitmiş halini merakla bekliyorum hazır temizliğini de yapmışken.
Cnm benim esimin ofisi gebzede izmite gezmeye falan gidioruz sık sık ben sevdim oraları
Cok tesekkur ederim cnm Allah razi olsun

siz yazmıştınız bana :) . ama bir kaç kere yorum yaptım, beğenilip geçildi. insanın yazası gelmiyor bir daha. bir de daha çok geyik yapılıyor. ben de geyik muhabbetindense, eski de olsa konuları okuyup bir şeyler kapmaya çalışıyorum
Bende yeniyim sadece 5 aydır işte topik sayesinde kaynaştım. Hatta uzerime espri şaka ne varsa dönüyor :D

Ya kızlar bu bebiş çok tatlı, ömrüm onun olsun, ağlaması bile rahatsız etmiyo, sesi çok güzel, beni kokluyo hissediyo
Öyle izliyoruz eşimle, melek ya resmen
Keşke daha önce olsaymış
Evliler beklemeyin
Aiyyy Allah bahtinida kendi gibi guzel eylesin.
Hayirli evlat olsun canım
Rabbim size bagıslasın taze anne ;)

Ya kızlar bu bebiş çok tatlı, ömrüm onun olsun, ağlaması bile rahatsız etmiyo, sesi çok güzel, beni kokluyo hissediyo
Keşke daha önce olsaymış
Evliler beklemeyin
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım..Bu arada sanada geçmiş olsun..
Benim için de kokla bolbol.. Şimdi ne güzel cennet kokar o:)):KK36:

sadevehuzurlu sadevehuzurlu ne güzel mis kokulu bi melek geldi evinize Rabbim sagkikli uzun ömurlerversin hayatı boyunca iyi insanlar çıksın karşısına

Mevlam isteyen herkese nasip etsin.

Bende butun arkadaşlarıma söylüyorum bebek yapmayı ertelemeyin diye onu içinde hissetmek bile ayrı bi güzel..
AMİİİİİNNNNN canım inşallah
Gerçekten bu duygu çok farklı
Hala inanamıyorum
Allah isteyen herkese versin :))

kızlar sonunda girebildim topiğe.okulun acılması belli oldu sanırım bende:)
eilenn eilenn canım nasıl olayım koşturma başladı işte.seni de epeydir göremedik burda
@pınarzengin34 canım topiğe sahip çık tabi boş bırakma.
tr_lelli tr_lelli sen napıyorsun bakalım?
@3gunlukdunya canım geldi mi misafirin yaptın mı pasta

canım ben hergün burdayım h.sonuda giremedim c.tesi ek dersim vardı pazarda cezalıydım ders çalıştım :D

Keşke daha önce olsaymış
Evliler beklemeyin

oyyy yerim yerimm maşallah
iyi olmanıza çok sevindimm canım
çok çok geçmiş olsun sanada canım benim
bizim yerimizede öp kokla minnoşu
rabbim hayırlı sağlıklı anne babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah :nazar::anneadayı::nazar:

Back
X