- 1 Mart 2010
- 44.860
- 114.213
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.541
O zaman ben vermem haraç madem goreve cikicam.tabi bide görev için harç da alırım bende mi akilliyim neyim:)Ohh bankacimiz
Malimusavir adayimi
Laborantimiz
İcra memurumuz var
Sizi haraca bagliyip oturdugum yerden parami kazansam ki
Vermeyenede icra memuresini yollarım
Cok akıllı hatunum be harcanıyorum yeminlen.
OzamanO zaman ben vermem haraç madem goreve cikicam.tabi bide görev için harç da alırım bende mi akilliyim neyim:)
Bu arada size yetisirken koltuklar cikti evden gelip aldilar
Evde fenksui dekorasyonu yapim bari aksam
Bi koseye 2minder
Bir koseye 2ot mot marul kivircik serpim(canli cicegim yok)
Bi de akvaryum lazim galiba fenksuiye gore
Buzlukda barbunla hamsi var
Cam kavanoza koyup su ekleyip surayada onu koyarim onuda
Tamamdir
Esime supriz yapim aksam
Ev hirsiz girmis gibi oldu oda ürktüm valla billa.
Tamamdır:)anlastikOzamaneilenn in külçesini kırışırız
valla önceden de dedim ya maşallah takdir ediyorum seniSirayla alinca guzel oluyo
Son 1yildir tv,unite,bulasik mak,camasir mak,oglumun odasina halı,elekt. Supurgesi, antreye dolap almisiz/degismisiz esim sabah sayiyodubak sirayla oluyo iste diye.
Sadece dolabin az bi taksidi var okadar.
olsun canım hamilesin sen olur öyle şeylerbenim evi görsen kaçarsıneve biri gelse utancımdan açamam sanırım
aa hemen yapayım canım.ben temizliğimi yaptım bitirdim.2 makinede camasır yıkadım astım.sıra kahve keyfine.nasıl içersiniz efenimm orta,sade,şekerli???
Orta olsun canısıaa hemen yapayım canım.ben temizliğimi yaptım bitirdim.2 makinede camasır yıkadım astım.sıra kahve keyfine.nasıl içersiniz efenimm orta,sade,şekerli???
hemen canımOrta olsun canısı
Cuğaracı o sarıkafaben bunu kahve içiyo sandım sigara mı içiyormuş
Sende olmasan napcaz.
As.. Bir sıkıntı yok. :)
18-27yas arasi(daha buyuk olan is yapmaz aktif biri lazim hadi 27.5da olur ama ay olarak 28olmussa olmaz)
Genc,dinamik,guleryuzlu,tlf,internetle hic isi olmayan elinde cık cık cık oyalanip isini aksatmıcak
Yemek istemeyen
Cok soru sormayan
Ben soylemeden derdimi anlayan
Elinde her is gelen özellikle insaat,tesisat,kalebodur doseme,klozet neyim, mobilyadanda anlayan, boya badana kirik cikik tamir yapabilen, bir bayeen ariyorum topige
Ayrica dip not;
Diksiyonu duzgun,giyimine önem veren, insan iliskileri kuvvetli amaeilenn ile kuvvetli olmasada olur, az yemek yiyen..
İngilizce bilmesi tercih sebebidir.
Saygilarimla
İrtibat : tr_lelli
(Sentr_lelli yaz ben gelirim anacım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?