birikim yapabilmenin yolları

Ne varsa eski kadınlarda var.. Akıllılar valla.. Ben düşünsem aklıma gelmezdi.. Benim de bir ara aklıma; altın alsam da çiçek saksının toprağına mı koysam diye düşünmüştüm... Aramızda hırsız var mı bilemem, ama ekşi sözlükten takip eden çok var..

Yok cnm benim.bileziklerde gozu kalcak borc olarak isticek tek sahsiyetler esimin ailesi onlarlada gorusmuyorum
Annemin, babamin sulalesinin durumlari baya iyi

Eee arabada altın olabileceğini kimse tahmin edemez ki.. Ancak bilen birileri bilir..
Bence birikim yaptığını altının olduğunu kimse bilmeyecek..
Tatile giderken mecbur kaldik arabaya saklamaya aklim evde kalcakti

Aramizdan degilde hani uye disi izliyolar takip ediyolar ya illa erkeklerde vardir okuyan
Umuma acik nede olsa

eilenn ben anamgile haber salıp tez vakitde cikilata lokum neyim cicek falan senin kulce altini Allahin emriyle istemeye gelicimmmm

eilenn ben anamgile haber salıp tez vakitde cikilata lokum neyim cicek falan senin kulce altini Allahin emriyle istemeye gelicimmmm

gel canım gel ne demek
yalnız benim külçeye kardeşlerini de getir
herkesi sevmeye bekleriz

Son düzenleme:
Kızlar işten geldim.hemen sizi okudum.şimdi de yazayım dedim.altından bahsetmisken düğünde takılan 12adet bileziği ertesi akşam taktim küçüklüğünden beri yeni gelinlerin sakkidi sukkudu bulaşık yıkarken bileziğin çıkardığı sesler çok hoşuma giderdi.taktim ve bulasiklari yikadimm elde.sallayabildigim kadar salladim kollarını o sesleri duydum ertesi gün poşete koyup kuyumcuya o gün bugün o sesi duymadım:) herkese selamlar bu arada ozlemisim sizleri:)

İyi akşamlar,bende nihayet evimdeyim 1 hafta aranın ardından.Kapıyı açınca eğilip yeri bi öpesim geldi de,utandım eşimden
Geldiğim gibi faturalar karşıladı tabi
su 211(iki fatura)
d.gaz 476 (çok şükür dedirtti)
elektrik 224

E başlamışken bir marketede uğramadan olmazdı
manav 24
a101 e 17
şok 16 harcayıp geldim.
Şimdide oturdum yarın için liste hazırlamaya..pazar var yarın.50 yi geçirmk istemiyorum..

Bu hafta iyi biriktirmem lazım.Annem esnaf,sürekli ayakta.Yaşıda kilosuda var şöyle iyi bir ayakkabı istiyorum onun için.O hayatta kıyamaz pahalı ayakkabı almaya

Amin canım inş çok teşekkür ederim şimdilik normal umarım öyle de olur:))

Faturamdan fazla gelen fatura gorrdum burda.ilk defa
Dogalgaz faturasini diyorum
Buyuk mu eviniz?
Bu fatura benim canimi sıktida
Herkese nakadar geldi falan die soruyorum

espoyraz yeni geldin ama sanki sayfanin en basindan beri bizimlesin gibi
Gozum cok aradi nickini hep yaz emi

iyi akşamlar kızlar.çat kapı misafir geldi,hiç sevmediğim şeydir.neyse buzluğa pasta börek atmıştım çayla gitti:)
bu arada benimkiler bankada kasada:)
bizim ev güvenli aslında.güvenliğimiz filan herkes tanıdık ama olsun yınede.
bu ara pek birikim yapamıyorum ama hayırlısı olsun

Sağol canım ya bende sizleri hep okuyorum.misafirlerim geldi ondan yazamadim.işyerinde hiç bakamiyorum. Artık fırsat bulunca yazarım. Ya işyerinde bi arkadaş var.bugün maaslardan konuşuyorduk yetmiyor falan diye dediki abla ben 2000 TL alıyorum ay sonu cebimde 1000tl kaldı.nasıl yetmiyor dedi. Asıl sen nasıl beceriyorsun dedim.evli ve iki çocuğu var bezleniyirlar evi kira.500 TL kira faturalar 70-80tutuyor.ev sobali. Pazar market 300 geciniyoruz.dedi.hala daha düşünüyorum.acaba diyorum kendimi kıtlığa girmiş gibimi düşünsem de hiç bisi almasam.hala daha nasıl geçiniyorlardı diye kaldım öyle hala daha oyleyim hala daha....

Esi iyi maas aliyodur cnm
Kendi maasindan arttiyodur o da
Ben de daha ucuz bisi alsam diye bakiyorum alisverisde ama midem kaldirmiyo
Yani belli basli seylerin dandik urunlerini almaya elim gitmiyo
Misal peynir, zeytin,salam,sucuk,sosis,meyve(esim anlar hemen), mesrubat, aburcubur, cay,seker gibi bazi seylerde hani bazi marketlerde pek ismi cismi duyulmamis urunler oluyo
Misal cagri
Cagri adindaki hic bir urunune elim gitmiyo
Sokun mis urunlerine elim gitmiyo
Hakmarin goynuk gibi.
Dost ayran sute bile esim soyleniyo.

Pazardan kahvaltilik mi alinir
Pazardan baharat mi alinir diyo

Herkes boyle boyle geciniyo ama
Pazarin peynircisinde kuyruk oluyo resmen.

Ben bu sebepden gidadan dusuremiyorum pek
Son 3haftadir sadece hafta sonlari alisveris yaptim ama.
Birazda boyle olsun bakalim

Canım arkadaşin eşi çalışmıyor ev hanımı hane gelirleri2000tl.
Haklisin benimde elim gitmiyor abidik gubidik markalara.çok fazlada kasmiyorum ömrüm kasmakla geçti üniversite okurken çektiklerimi bi anlatsam.ev temizlemeye gitmekten tut tarlalarda calismaktan. Üstüme yeni kıyafet 3.sınıfta almıştım.her an okulu bırakma korkusuyla okudum. Dondurma yerken bile kendimi suçlu hissediyordum.o yüzden çocuğumu kismamaya çalışıyorum etkinlikler falan param az olsada goturuyirum. Rizki veren Allahtir. Rabbim israf etmeden dünyanın nimetlerinden faydalanmak nasip etsin

Herkese günaydın.. Hayırlı sabahlar efendim..
Güzel hayırlı bol dualı bereketli birgün olsun inşaallahh..
tr_lelli canım bende aynı öyle.. Gıdada da maalesef takıntılıyız.. gidip öyle adı sanı duyulmamış farklı ürünler almıyoruz.. illa bilinen belli markalar olacak..Güvenilmiyorki..ZAten yediklerimiz hormonlu genetiği ile oynanmış.. birde merdiven altı olmasın diye düşünüyoruz.. Sonuçta sağlık önemli..
Ama temizlik malzemesi vs. yada giyimde o kadar dikkat edemiyoruz.. bazı şeyler o kadar uçukkii.Rabbim bereketini versin paramızın en önemliisi o..

benimde market 70-100 tl arası bebek olursa ne kadar olur bilemem. bide marka alıyorum herşeyi ama fazla tutmuyor.

tr_lelli su genelde böyle gelir ama elektrik,doğalgaza bu ay şükrettik. Daha fazla bekliyordum.
Ev büyük ama kullandığım 5 petek...Heryer kapalı. Sadece yatak odaları,oturma odası ve antre var kullandığım. Banyoyu bile camı açık diye peteği kapalı.
Bide hakkaten ısınamıyoruz. Dış cephe,yalıtım ne varsa var. Bizde bitişik ev yok ondandır diyoruz

1haftadır ev boş olunca akşamdan sabaha çok yaktık. Ev ancak ısınmış. İçim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…