- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #2.901
Edaa00 nerelerde haberi olan var mı? ortalıkta göremiyorum. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada çeyreğimi bugün aldım çeyrek fiyatını da buradan duyurayım. yeni tarihli çeyrekler 178 lira eski tarihliler 173 lira. birde kendime kumbara aldım açılmayanlardan hepsi bir lira toplam 17 lira atmış bulunmaktayım ona da. onu alışveriş için biriktircem
Mebla 700+ise cumhuriyet derimmerhaba kızlar.. sizlere danışmak istediğim bir konu var.
bende elimden geldiği kadarıyla birikim yapmaya çalışıyorum.. ama birikimi tl olarak biriktirdiğim için, en ufak şeyde direk harcanıyor..
ben de altın ve döviz arasında kaldım. aslında dolar almaya niyetliyim. ama düşecek diyorlar.. altında da fazla hareketlilik yok.. sizce küçük birikimleri nasıl değerlendirelim?
Hep boyle kulce altin diyince koskocaman kafam kadar bir kulce altini kucakliycam getircem diye hayal ediyorumbende çeyrek yerine gram almayı düşünyorum ki al sat arasındaki farktan etkilenmemek için doğrumu düşünüyorum bilmiyorum ama bi kaç gündür bekliyorum belki 1-2 lira daha iner altın..
KÜLÇE ALTIN - 1.00 GR 119 tl - şuan
bunlardan alıp biriktirmeyi düşünüyorum
Biz cok guzel seyler paylasiyoruz amabu arada arkadaşlar topiği 30 ağustosta açmışım. hadi eylül diyelim. şuanda şubatın başlarındayız tam tamına 5 ay olmuş :) diğer birikim topikleriyle yarışır hale geldik
Hep boyle kulce altin diyince koskocaman kafam kadar bir kulce altini kucakliycam getircem diye hayal ediyorum
Adaletini sevim dunya.
ben madeni değil de, banka hesabında biriktirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıldır?Mebla 700+ise cumhuriyet derim
Degilse gr. Altin
bu arada arkadaşlar topiği 30 ağustosta açmışım. hadi eylül diyelim. şuanda şubatın başlarındayız tam tamına 5 ay olmuş :) diğer birikim topikleriyle yarışır hale geldik
merhaba kızlar.. sizlere danışmak istediğim bir konu var.
bende elimden geldiği kadarıyla birikim yapmaya çalışıyorum.. ama birikimi tl olarak biriktirdiğim için, en ufak şeyde direk harcanıyor..
ben de altın ve döviz arasında kaldım. aslında dolar almaya niyetliyim. ama düşecek diyorlar.. altında da fazla hareketlilik yok.. sizce küçük birikimleri nasıl değerlendirelim?
ben madeni değil de, banka hesabında biriktirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıldır?
Bankaların vadesiz altın hesapları varmış. İşte bilemiyorum.. Alsam evde de saklamak istemiyorum..
Şu sıralar oturduğumuz semte hırsız dadandı..
Vuuuuuu topik coşmuş Yıkılıyo buralar amman amman
Süpersiniz
Ben bu banka hesaplarindan hic anlamiyorumben madeni değil de, banka hesabında biriktirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıldır?
Bankaların vadesiz altın hesapları varmış. İşte bilemiyorum.. Alsam evde de saklamak istemiyorum..
Şu sıralar oturduğumuz semte hırsız dadandı..
Tamda eilenn kulce altinina sarilma sirasi bana gelmisti sen geldin ya :)Vuuuuuu topik coşmuş Yıkılıyo buralar amman amman
Süpersiniz
Tamda eilenn kulce altinina sarilma sirasi bana gelmisti sen geldin ya :)
Ben hep burdayım her msjı okuyorum ama bu ara bu topiğe yazcak bişey bulamıyorum doğuma odaklandım heyecanla sancı bekliyorum kasık, sırt, bel ağrılarım ve yalancı sancılarım var, sabırsızım, hemen doğum yapayım istiyorum :)) ilk bebek ya heves tavan yapıyocanım nerelerdesin
Oyhs göbüss degilll bebisssBen hep burdayım her msjı okuyorum ama bu ara bu topiğe yazcak bişey bulamıyorum doğuma odaklandım heyecanla sancı bekliyorum kasık, sırt, bel ağrılarım ve yalancı sancılarım var, sabırsızım, hemen doğum yapayım istiyorum :)) ilk bebek ya heves tavan yapıyo
Görümcem bende kalıyo ya onunla bugün bebiş odasında küçük çaplı bi foto çekimi yaptık size de bi foto atayım:))