- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.841
Çalıştıgım için yıllardır pazar gezemiyorum bide ilçedeyim her ürün gelmiyor buraya
Eskişehir'e çarşamba pazarı kuruluyor 4 yıl önce denk gelmişti çok güzel gerçekten ne ararsan var.
kırlent kılıfı kendim deniyim diyorum çünkü ben siyah kumaşa beyaz yazı istiyorum hiç denk gelmedi çok yer gezdim hep çiçekli karışık modeller var evi biraz modern yapıcam.
bide orta sehba ihtiyacım var onu yazmayı unuttum :)
antreye de ucuz ince yolluk alıcam çok pahalı almıcam güzel dursun yeter zaten kiradayım bir eve olan diğer eve olmuyor.
ağzın bal yesin pınarcım benim evimde hala avize yok aa avizesiz evmi olur diyenlere yada avize soranlara hediye kabul ediyoruz diyorum
İnsan aldikca daha guzelini goruyo onu istiyo gercekten olmasada olurGüzel cevapmış
Bu arada benim de hiç avizem yok okuyunca hatırladım ilk yıl çok kafama takmıştım yok diye
Şimdi olmadığını bile unutmuşum
kızlar temizlik ürünleri için neler kullanıyoruz paylaşalımmı
belki birimiz yok yere bi ürüne fazla para veriyor
fikir alışverişi olur
Kızlar
Benim koltuklar biraz anane model
Klasik
Soyledim ya daha oncede benim zevkim degildi esim zamaninda almis evlenincede bisi demedim kullaniyoruz oyle
Bugun gidim bi 2.elciye soylimde gelsin alsinlar dedim
Annemle gittim 3tane 2.elci gezdim adamlat almayiz dediler
Klasik gitmiyomus onlarda
Az daha ben para vercektim gelip alin nollluuurrggg diye
Abi neyini begenmedin tas gibi sen kullanirsin dedim
Kaldim bunlarla napcam ben ya
Kimse kullanmaz alip yatak falanda olmuyo ya
Kisan guc yetmez mali saglam
Koktuklarda gelcek cumartesi kaldim boyle gulsem mi. Aglasam mi bilemedim
Bende diyorum ki esimr 50tl de olsa verirler uzerine 100tl ben koyarim tülümü alirim pehhs.
Adamlar tenezzul bile etmedi yani
Siz ne anlarsiniz la avangard dan dedim
(Avangardın yandan yemisi)
Keske resimlerini gostermeseydim de gelince mecbr goturmek zorunda kalirlardi
Helede beyaz falan olunca kiyilmiyo bide yok sicakbardak mi koyarlar yook cizilir falanBenimde orta sehpam vardi simdi kaldirdim çok gereksizmis 350 tl verdim boşuna okadar para vermiştim
Ozeldn attimMerak ettim
Foto koyar mısınız
Birikim yapmanın ana yolu her akşam eşini tirtiklamakMerhaba hanımlar.. Aslında başlıktan da anlaşılacağı gibi birikim yapmanın yollarını aramaktayım. sizler nasıl birikim yapıyorsunuz kumbaraya nasıl para atıyorsunuz.?
Ozeldn attim
Rica ederimMerakım dindi teşekkürler
Birikim yapmanın ana yolu her akşam eşini tirtiklamak
Cocuklar yarin10tl getirin.Birikim yapmanın ana yolu her akşam eşini tirtiklamak
Benim market alışverişi de hiç kusuratli tutmazCocuklar yarin10tl getirin.
Anne okuldan 20tl istediler
Bey cocugun okulundan 100tl istiyolar
öyle öyle döner sermaye
Benim market alışverişi de hiç kusuratli tutmaz
170 tutma 200 lira harcadım derim
Pazara gider 40 lira harcar hiç bir şey almadım 60 lira param gitti hayat çok pahalı
Şaka bir yana güzel para biriktiririm bazen eşim sıkışır ona veririmOhooo siz yolu bulmuşsunuz
Birikimlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz
Orta sehpa çok fazla yer kaplıyor bence gereksiz hele çocukla
Onun kaplayacağı alanda çocuk koştursun daha iyi bence
Bir de Çizik olmasın diye uğraş harcıyacaksanız hiç almayın. Çizildiğinde üzülecekseniz , çizdiği için çocuğa kızacaksanız , e bir de boyaya verecekseniz zarar üstüne zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?