- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.821
Yag lekesine aspirin ve bulasik detrj. Kullaniyorum ben.
Ben de 37.haftada yemeye başladım dr tavsiyesi ile, günde 3 ya da 5 tane yiyorum, arttırsam mı ki?
aspirinide halıya veya koltukara bişey döküldüğünde vs silmek için kullanıyorum ben..
Ben sıvı arap sabunu kullanıyorum. Kapı, hali koltuk.lekelere gömlek yaka kollarına,çamaşır deterjanı olarak rinso matik,ama yoktu en son perwol aldim14tl 66yikamasi,yumuşatıcı biraz pahalı ama vazgecemiyorum çünkü portakal çiçeği benim kokumdur yumos, bulaşık için pril,domestos tuvaletler için CIF var bide ovulmasi gereken yerler icinkızlar temizlik ürünleri için neler kullanıyoruz paylaşalımmı
belki birimiz yok yere bi ürüne fazla para veriyor
fikir alışverişi olur
Benim aldigim koltuk tay tuyuymus hic kullanmadim bilmiyorumAh o aspirin koltuğumu parçalamıştı benimhemde 1 yıl bile olmamıştı alalı
O zaman çocuğum küçük,biberondan süt damlamış ama kimse görmez,o derece önemsiz..ben bir panik,gittim döktüm aspiriksi bezi bir vurdum,bezde kaldı kumaşı,astar görünüyo altta:) antilop tu kumaşı.
O tür hassas kumaşlarda suya karıştırmak lazım galiba
Bu arada beyzabet,çalışıyosun sanırım..4 ayda çok iyi bir birikim bence. Allah arttırsın,bereketlendirsin inşallah
Yumosta hanimeli cok guzel yaBen sıvı arap sabunu kullanıyorum. Kapı, hali koltuk.lekelere gömlek yaka kollarına,çamaşır deterjanı olarak rinso matik,ama yoktu en son perwol aldim14tl 66yikamasi,yumuşatıcı biraz pahalı ama vazgecemiyorum çünkü portakal çiçeği benim kokumdur yumos, bulaşık için pril,domestos tuvaletler için CIF var bide ovulmasi gereken yerler icin
Evet oda guzel.onada bayiliyorumkolonyasi vardı bende gidim gidim kullandım.ama bittiYumosta hanimeli cok guzel ya
Oda kokusunu kullaniyorum bayiliyorum
Ay ben nasil gormedim :)Evet oda guzel.onada bayiliyorumkolonyasi vardı bende gidim gidim kullandım.ama bitti
Benim alışverişlerim koklamaktan uzun sürüyor.iki yumos alana yanında esantiyondu hanımeli kolonyası ama bittiAy ben nasil gormedim :)
Akat'in yesil kolonyasida guzel kokuyo
Koku takintimi nasil yencem ben ya
Eve girince bana kokular gelcek illa astim falan olcak korkuyorum.
Gecen gun 2tane sise almistim biri antreye biri odaya arkadasim bi tanede yetmiyo ya bak dedi.
Sonra ikisinide kaldirdim.
Rutubet olan yerlerim var az o koku cok sinirimi bozuyo surekli silip havalandiriyorum
Belki ondan takinti yaptim
Eve gelene rutubet kokuyomu diyorum
Yok diyolar
Evim kuzey cephe ve ust katim bosBenim alışverişlerim koklamaktan uzun sürüyor.iki yumos alana yanında esantiyondu hanımeli kolonyası ama bittimesleğin icabı öyle evlere giriyorumki burnunu tikayasim geliyor ama ayıp olmasin diye bisi belli etmiyorum. Koku yoksa temiz değil gibi sanki öğle geliyor.her koku değil ama ferah olacak. Ama sen rutubetten dolayı takıntı yapmissin eminim mis gibidir evin
Ozelden yazayım becerebilirsem:)Evim kuzey cephe ve ust katim bos
Mutfagimda hafif oluyo
Surekli c.suyuyla siliyorum
Sukur cocuk odamda oturma odamda yok
Y.odami yakmazsam petegimi kornis yanlarinda oluyo
Takinti yaptim.
İsini merak ettim desem ayip etmem dimi
Ogretmenmisin(özel ders)
Tamam cnmOzelden yazayım becerebilirsem:)
çevrende ihtiyacı olan biri varsa onlara ver canım.eğer öyle biri varsa tabiKızlar
Benim koltuklar biraz anane model
Klasik
Soyledim ya daha oncede benim zevkim degildi esim zamaninda almis evlenincede bisi demedim kullaniyoruz oyle
Bugun gidim bi 2.elciye soylimde gelsin alsinlar dedim
Annemle gittim 3tane 2.elci gezdim adamlat almayiz dediler
Klasik gitmiyomus onlarda
Az daha ben para vercektim gelip alin nollluuurrggg diye
Abi neyini begenmedin tas gibi sen kullanirsin dedim
Kaldim bunlarla napcam ben ya
Kimse kullanmaz alip yatak falanda olmuyo ya
Kisan guc yetmez mali saglam
Koktuklarda gelcek cumartesi kaldim boyle gulsem mi. Aglasam mi bilemedim
Bende diyorum ki esimr 50tl de olsa verirler uzerine 100tl ben koyarim tülümü alirim pehhs.
Adamlar tenezzul bile etmedi yani
Siz ne anlarsiniz la avangard dan dedim
(Avangardın yandan yemisi)
Keske resimlerini gostermeseydim de gelince mecbr goturmek zorunda kalirlardi
tay tüyü annemin koltukları var hemen çıkıyor leke valla cok guzel kumaş benceBenim aldigim koltuk tay tuyuymus hic kullanmadim bilmiyorum
Suan kullandiklarim kir mir gostermiyodu iyiydi
Lekesi hic bisiyide yok
Bakalim ben napcam.
öyle oldu vallaHerkesler bayildi bi koseye dimi
Tv meyve zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?