birikim yapabilmenin yolları

Kizla hidiv kasrini biliyomusunuz
İst/and yakasi kanlica sirtlarinda
Orda yuruyoruz kuzenle suan 56kiloyum o yurudugum zamanlar en fazla 53falan
Yurumekden ziyade gezmek bizim amac
Ama ortama uygunuz

Esofmanlar, suyumuz falan
2tur atiyoruz rahat zaten yurumeyi sviyorum

Munzurlugumuz tuttu ama
Biz turu atiyoruz tekrar ayni yere geliyoruz 2 kadin bir de teyze miy miy gidiyolar ama iyi terlemisler
Kuzenime zeynep ya 8 ay oldu dimi 2ay daha korumada kalicam diyetde yapmadim her aksam burda yuruyerek 30kilo verdigime ben bile inanamiyorum
Kimseyede soylemiyorum falan diye boyle hem yuruyuo hem sohbet eder gibi sesli konusuyoruz

Kadinlar nasil durttuler birbirlerini nasil ayy bakk 30dedi diyip deparladilar gormeniz lazimdi

Hala yruyolar mi acaba

Kötüyüm lan ben

dediğin gibi canım birilerinin derdi diğerinin rahat etmesi, ben derim ki ne güzel işte her şeyi düşünmüyorsun eşin düşünüyor, ben her bir şeyi düşünüyorum ve kendim yapmak zorundayım, ve yaptıklarımda beğenilmez, ama sende kendini işe yaramaz hissediyorsun hiç öyle düşünme, eşin yüzüne vurmuyorsa sana hizmet etmeyi görev bilmiş ne güzel,ama sıktığıda oluyordur hiç tatmadığm bir duygu da

:)

öğle arası eve geldim de karalayım dedim bir iki kelime . kızlar aklımdasınız da ne tam okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum. neyse akşam fırsat bulur hem okur hem yazarım.

al benden de o kadar:)

ağzın bal yesin pınarcım benim evimde hala avize yok aa avizesiz evmi olur diyenlere yada avize soranlara hediye kabul ediyoruz diyorum
he bende de yok avize yemek takımını düğünden 4 yıl sonra işe girince aldım. kimse sormadı bana ama belkide farketmeden anlatmışımdır neden olmadığını:)

Benim esim yapar aslinda.
Benim aklina karpuz kabugunu dusurmem lazim ama

Misal duvarkagidi fikri

Yada ne bilim haliyi degistirelim falan
Bi aksam eve gelirken demedigimi almaz
Hani insan bisi gorur alim der falan yok
Koltugu kendi istedi o da rahati icin

Yazin kuzenim falan geldi kizi yatircak yer bulamadim(koltuklarim acilmiyo suanki)
Bu sebeplerden degiselim degiselim dedi.
Ona gore koltuk degissin hali tul renk falan degismesede olur

Wc-banyo degismesinide o istiyo o da kendi rahati icin :)

Yani degiscek seyler onu rahatsiz etmeli

Ama degistirdigim seylere karismaz niye aldin demez
Ne geregi vardi demez
Ben kafama gore takiliyorum
Bizde karisan annem

Zigon alcam ya varya alma diyo
Anne rengi uymuyo diyorum nolcak diyo
Haliya bile soylendi :)

Annem kaynana olcak bide oglu var :)
Aslinda karismaz oyle ama varken alinan seylere soyleniyo
Eskide olsa var olmasi yeterli.

sizde olan şeyleri ihtiyacı olupta alamayan kişileri verirsiniz
konu kapanır :)

:))kız güldürdün beniii:)

Kızlar bu arada bende şaka maka 2200 civarı bir birikim yapmışım.. aslında kredi borcumuz var.. iki çocuk okutuyoruz. Büyük kızım üniversiteye başladı bu yıl.. ist dışında.. baya bi masrafı oldu.. Yurt ücreti harçlığı yol parası vs. neyse şimdi kredi alıyoruz devlet..biraz rahatladık.. küçük kızım da bu yıl bire başladı.. e haliyle onunda masrafları oluyor.. birde çalıştığım için etüt merkezine verdim.. ayda 500 tl de ona veriyorum.. yinede 4 ayda iyi birikmiş dimi.. ben de yazın evde tadilat yapıp salonumu değiştirmek için birikim yapıyorum..inş hedefim 5000 civarı birikim yapabilmek.. aslında o bile yetmezde yapacağım şeylere.. yetmediğine olmassa taksit yaptırıcaz.hiç sevmem .. ama mecbur kalırsak yapacak bişey yokRabbim kimin ne isteği amacı varsa nasip etsin inş..

banada sürekli kapı girişine paspas al diyorlardı.
yani paspas hem toz topluyor hem temizlemesi dert.

fon perdelerimi gece olunca çekiyordum kalın hem, bana diyorlardı bu kapatıyormu camı güneşlik al.
ne gerek var ikiside aynı görevi yapıyor.

Aklıma geldikçe yazarım :)

Benimde kapi paspasim yok
Diger evimde vardi cokda guzeldi nakliye gelip esyayi tasiyana kadar siz calin paspasami
İnsafsizlarr,vicdansizlar gozunuz vardida evden cikmami mi gozetliyonuz laayhnn diye soylendim binada

Ohhh neguzel olmus birikmis cancagzim daha cogalsin insallah

Benimde kapi paspasim yok
Diger evimde vardi cokda guzeldi nakliye gelip esyayi tasiyana kadar siz calin paspasami
İnsafsizlarr,vicdansizlar gozunuz vardida evden cikmami mi gozetliyonuz laayhnn diye soylendim binada

benimde kapı süsüm vardı hediye onuda bayramda yoktuk sonra eve bi geldim kapıda yok :)

biz ilk eve taşındığımızda banyo dolabı korkunç eskiydi koyu maviydi lavabosu yeşildi.
dolabı krem rengine boyamıştık sonra eşim üst tarafına mermer yapalım dedi dünyanın parası gitti o yoklukta 150-200 tl harcadık nerdeyse elalemin dolabına bide kulp taktık eskitilmiş baya güzel oldu sonra ev sahibi gördü dediki
ay bu kadar para vereceğinize yenisini alsaydınız. ayyy bide mutfak kulplarını değiştirin.
tabi biz 5-6 yıl oturmayı planlıyorduk kendimize ev alana kadar ama anlaşamadık hep problem çıkarttılar.
Allah herkeze ev nasip etsin inş

tebrik ederim çok iyi birikim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…