- 1 Mart 2010
- 44.857
- 114.180
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.781
dediğin gibi canım birilerinin derdi diğerinin rahat etmesi, ben derim ki ne güzel işte her şeyi düşünmüyorsun eşin düşünüyor, ben her bir şeyi düşünüyorum ve kendim yapmak zorundayım, ve yaptıklarımda beğenilmez, ama sende kendini işe yaramaz hissediyorsun hiç öyle düşünme, eşin yüzüne vurmuyorsa sana hizmet etmeyi görev bilmiş ne güzel,ama sıktığıda oluyordur hiç tatmadığm bir duygu daAhh hanımlar..herkezin derdi başka türlü demek
Benimde eşim meraklıdır. Bana hiçbirşeyi bırakmaz heves edeyim,heyecan duyayım bir şeye
Her yıl bir tadilat vardır evimlzde. Sıfır aldığımız binayı bile heryerini değiştirir. O evde bittiyse işi zaten başka ev aramaya başlar kendine..
Şimdi nankör gelmek istemem,heleki ev almak şsteyen arkadaşlardan çok özür dilerim ayrıca bunları söylediğim için ama inanın çok sıkıntılı bir durum böyleside...masa örtüsüne,tenceresine kadar alır getirir. Böyle durumlarda nasıl işe yaramaz hissediyorum kendimi bir bilse..babam böyle değildi benim. Ondan tuhaf geliyo belkide bana. Bana göre evde bazı ihtiyaçları kadın düşünmeli,erkek karışmamalı bu kadar
tr_lelli seni ve birkaç arkadaş daha var burada,sizleri okurken çabanız,heyecanınız nasıl hoşuma gidiyo bir bilseniz.
:)Kizla hidiv kasrini biliyomusunuz
İst/and yakasi kanlica sirtlarinda
Orda yuruyoruz kuzenle suan 56kiloyum o yurudugum zamanlar en fazla 53falan
Yurumekden ziyade gezmek bizim amac
Ama ortama uygunuz
Esofmanlar, suyumuz falan
2tur atiyoruz rahat zaten yurumeyi sviyorum
Munzurlugumuz tuttu ama
Biz turu atiyoruz tekrar ayni yere geliyoruz 2 kadin bir de teyze miy miy gidiyolar ama iyi terlemisler
Kuzenime zeynep ya 8 ay oldu dimi 2ay daha korumada kalicam diyetde yapmadim her aksam burda yuruyerek 30kilo verdigime ben bile inanamiyorum
Kimseyede soylemiyorum falan diye boyle hem yuruyuo hem sohbet eder gibi sesli konusuyoruz
Kadinlar nasil durttuler birbirlerini nasil ayy bakk 30dedi diyip deparladilar gormeniz lazimdi
Hala yruyolar mi acaba
Kötüyüm lan ben
al benden de o kadar:)Benim eşim bir çivi bile çakmaz
Ben yaşadığımız yeri cennete çevirmeye çalışırken her an hevesimi kıran hep olumsuz düşünen olumsuz şeyler söyleyen ne hayal kurduran ne kurduğum hayali yaşamama izin veren biri ne yazık ki
Keşke sizinki gibi olsaydı , başım üstüne
vallaha çok güldüm ben buna:) ben de çok anlatırım yorum falan. alt komşum eğer ben '' bak şimdi... abla '' diye başlamışsam, aha yine bi fikri geldi der:)Sorma ya yine iste bi gün bimdeyim
he bende de yok avize yemek takımını düğünden 4 yıl sonra işe girince aldım. kimse sormadı bana ama belkide farketmeden anlatmışımdır neden olmadığını:)ağzın bal yesin pınarcım benim evimde hala avize yok aa avizesiz evmi olur diyenlere yada avize soranlara hediye kabul ediyoruz diyorum
Benimde cenem dusuk ya yani rahat ettiysem yaninda kim olursa konu acilir uzar gidervallaha çok güldüm ben buna:) ben de çok anlatırım yorum falan. alt komşum eğer ben '' bak şimdi... abla '' diye başlamışsam, aha yine bi fikri geldi der:)
Benim esim yapar aslinda.
Benim aklina karpuz kabugunu dusurmem lazim ama
Misal duvarkagidi fikri
Yada ne bilim haliyi degistirelim falan
Bi aksam eve gelirken demedigimi almaz
Hani insan bisi gorur alim der falan yok
Koltugu kendi istedi o da rahati icin
Yazin kuzenim falan geldi kizi yatircak yer bulamadim(koltuklarim acilmiyo suanki)
Bu sebeplerden degiselim degiselim dedi.
Ona gore koltuk degissin hali tul renk falan degismesede olur
Wc-banyo degismesinide o istiyo o da kendi rahati icin :)
Yani degiscek seyler onu rahatsiz etmeli
Ama degistirdigim seylere karismaz niye aldin demez
Ne geregi vardi demez
Ben kafama gore takiliyorum
Bizde karisan annem
Zigon alcam ya varya alma diyo
Anne rengi uymuyo diyorum nolcak diyo
Haliya bile soylendi :)
Annem kaynana olcak bide oglu var :)
Aslinda karismaz oyle ama varken alinan seylere soyleniyo
Eskide olsa var olmasi yeterli.
:))Kizla hidiv kasrini biliyomusunuz
İst/and yakasi kanlica sirtlarinda
Orda yuruyoruz kuzenle suan 56kiloyum o yurudugum zamanlar en fazla 53falan
Yurumekden ziyade gezmek bizim amac
Ama ortama uygunuz
Esofmanlar, suyumuz falan
2tur atiyoruz rahat zaten yurumeyi sviyorum
Munzurlugumuz tuttu ama
Biz turu atiyoruz tekrar ayni yere geliyoruz 2 kadin bir de teyze miy miy gidiyolar ama iyi terlemisler
Kuzenime zeynep ya 8 ay oldu dimi 2ay daha korumada kalicam diyetde yapmadim her aksam burda yuruyerek 30kilo verdigime ben bile inanamiyorum
Kimseyede soylemiyorum falan diye boyle hem yuruyuo hem sohbet eder gibi sesli konusuyoruz
Kadinlar nasil durttuler birbirlerini nasil ayy bakk 30dedi diyip deparladilar gormeniz lazimdi
Hala yruyolar mi acaba
Kötüyüm lan ben
Ben sana pasta almazmiyim kuzu
Sen iste yeter ki
Ismarlayıp ayıpsın lekola sart ama
Benim evimde nasil sade
Herkes alisti artik
Yemek odam yok(yani yemek masam vs cunku oda kucuk ev 2+1)
Biri gelince nerde yiyosunuz diye sormustu biri unuttum kimdi
Bana gelen belli insanlar herkesle vick vick olmayi sevmiyorum dogal olarak yemege agirlamiyorum gelenlerde reis-i cumhur degil ya mutfaga zahmet ediyolar demistim
Su elestri sebeleklerini hic sevmiyorum
Lan yer mi varda almadik
Hadi yer var diyelim bakalim butcem var mi?
Boyle kasinti tipleri eledim ben hayatimdan olmasalarda oluyolar pekde guzel oluyolar.
Bu guzelmis bak
Denemek lazim
Anlatalim ya eglenceli bu tipler bunlar
Halinda cok acik renkmis temiz de falan diyen biri vardi diger evimdyken 1senedir yikamadim oysa diyip kadini bunalima sokmustum
(Nasil temiz bakmis falan dusunsun diye)
2 defa makineyle yikayip elimlede siliyodum kadin kadin.
Heralde temiz olcakkk.
Yine diger evimde binadan bi kadin mutfak halin gitmemis rengi demisti zit renkler enerjiyi hapsediyo mekanda enerji akimi olusuyo ve mutluluk sgliyo gibi bisiler zirvalamistim
Yuttu bence.
Kulliyen yalan.
Hak etti.
Benimde kapi paspasim yokbanada sürekli kapı girişine paspas al diyorlardı.
yani paspas hem toz topluyor hem temizlemesi dert.
fon perdelerimi gece olunca çekiyordum kalın hem, bana diyorlardı bu kapatıyormu camı güneşlik al.
ne gerek var ikiside aynı görevi yapıyor.
Aklıma geldikçe yazarım :)
Ohhh neguzel olmus birikmis cancagzim daha cogalsin insallahKızlar bu arada bende şaka maka 2200 civarı bir birikim yapmışım.. aslında kredi borcumuz var.. iki çocuk okutuyoruz. Büyük kızım üniversiteye başladı bu yıl.. ist dışında.. baya bi masrafı oldu.. Yurt ücreti harçlığı yol parası vs. neyse şimdi kredi alıyoruz devlet..biraz rahatladık.. küçük kızım da bu yıl bire başladı.. e haliyle onunda masrafları oluyor.. birde çalıştığım için etüt merkezine verdim.. ayda 500 tl de ona veriyorum.. yinede 4 ayda iyi birikmiş dimi.. ben de yazın evde tadilat yapıp salonumu değiştirmek için birikim yapıyorum..inş hedefim 5000 civarı birikim yapabilmek.. aslında o bile yetmezde yapacağım şeylere.. yetmediğine olmassa taksit yaptırıcaz.hiç sevmem .. ama mecbur kalırsak yapacak bişey yok Rabbim kimin ne isteği amacı varsa nasip etsin inş..
Benimde kapi paspasim yok
Diger evimde vardi cokda guzeldi nakliye gelip esyayi tasiyana kadar siz calin paspasami
İnsafsizlarr,vicdansizlar gozunuz vardida evden cikmami mi gozetliyonuz laayhnn diye soylendim binada
amin canım sağoalsın.. inş hedefime ulaşabilirm:)Ohhh neguzel olmus birikmis cancagzim daha cogalsin insallah
Kızlar bu arada bende şaka maka 2200 civarı bir birikim yapmışım.. aslında kredi borcumuz var.. iki çocuk okutuyoruz. Büyük kızım üniversiteye başladı bu yıl.. ist dışında.. baya bi masrafı oldu.. Yurt ücreti harçlığı yol parası vs. neyse şimdi kredi alıyoruz devlet..biraz rahatladık.. küçük kızım da bu yıl bire başladı.. e haliyle onunda masrafları oluyor.. birde çalıştığım için etüt merkezine verdim.. ayda 500 tl de ona veriyorum.. yinede 4 ayda iyi birikmiş dimi.. ben de yazın evde tadilat yapıp salonumu değiştirmek için birikim yapıyorum..inş hedefim 5000 civarı birikim yapabilmek.. aslında o bile yetmezde yapacağım şeylere.. yetmediğine olmassa taksit yaptırıcaz.hiç sevmem .. ama mecbur kalırsak yapacak bişey yok Rabbim kimin ne isteği amacı varsa nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?