- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.681
Hoşgeldin canim :)İyi akşamlar hanımlar..şubat ayı itibariyle bende katılabilirmiyim aranıza. Büyükçe bir kumbara var ama saymadan atıyorum bozukları içine,yaza kadar düşünmüyorum açmayı. Bütün olarak biriktirdiklerimi yazarım bende,olurmu
Benimde birikim yapmaya ihtiyacım var. Ne yaparım bilmiyorum ama çok müsrif olduğumu düşünüyorum. Allah'ın gücüne gidecek korkuyorum.
Sizi okuyorum sürekli ve çok hoşuma gidiyo.
Kizlar aklıma gelmisken yazayım
Dus alırken su geç ısınıyor akan suyu bi kovaya dolduruyoruz
Sifonu çekmek yerine o biriken suyu kullanıyoruz ufak şeylerde
Bazende vileda suyu olarak kullanıyorum
Kar kardir yani zaten akşamdan aksama evdeyiz çalıştığımız için
Böylelikle bu ayki su faturası 28 tl gelmiş valla haberiniz ola
olur canım uyar bana.bu ay bazı aksilikler oldu ama olsun@seyhan77 @hawar @espoyrazeilenn tr_lelli @Papatya @DilberiRana
@freedommm @karrdelen
ve daha hatırlayamadıklarım... Yarın ayın biri... Yarından itibaren her ayın birinde yaptığımız birikimleri ne kadar olmuş diye buraya yazalım. Ne dersiniz?
pişirmeden daha iyi oluyo canım annem hep öyle yapar.soru baskasınaymış ama fikir veryim dedmtr_lelli canım zeytinyağlı yaprak sarıp pişirmeden dondurucu da saklayabilir miyim?
Canım tabiki saklanir ama nacizane fikrim icini kavur(cigden koyunca pirinc kiriliyo)tr_lelli canım zeytinyağlı yaprak sarıp pişirmeden dondurucu da saklayabilir miyim?
Ohh missBence bu partiye le cola yakışır
Hemen incelemeye aliyorum cnm cok sagoltr_lelli canım bu dokudaki tüller benim hoşuma gidiyor.salonumda buna benzer bişi var benim.böyle bişi tercih edebilirsin
Cnm o kendi renginden olucak bir takim@tr_lelli koltuk kırlentı nasıl olacak
İç harcını kavursak da kavurmasak da biz atıyoruz. Fazla tutmuyoruz biz sarmayı buzlukta ama ani bir misafire veya geç kalınmış yemek saatine birebir.tr_lelli canım zeytinyağlı yaprak sarıp pişirmeden dondurucu da saklayabilir miyim?
Bende ic harc hapip hazir koyuyorum bazen posetleİç harcını kavursak da kavurmasak da biz atıyoruz. Fazla tutmuyoruz biz sarmayı buzlukta ama ani bir misafire veya geç kalınmış yemek saatine birebir.
Bende esime kiziyorumÖyle çok rahat oluyor bende farkındayım. Valla evlensem hiç zorluk çekmem evde ben bizimkileri biraz topa tutuyorum. Kızıyorum şuna para vermeyin. Veya ışığı açık bırakmayın şarj aletlerini prizde bırakmayın gibi. Guya ev almak için para biriktiriyolar
Bende esim bisi yapinca kiziyorumAynı babambize laf eder arada bende tabi durur muyum bize soylendiği şeyi kendisi yapsın hrmrn başlıyorum dırdıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?