- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #12.201
Okurken ben ferahladim. Rabbim bize ve herkese de nasip etsin inşallah. Gözünüz aydın..GÜNAYDIN KIZLAR. 1 YILLIK EVLİYİM VE DÜN İLK DEFA BÜTÜN GECİKMİŞ BORÇLARIMIZI ÖDEDİK GECİKEN KREDİ TAKSİTLERİ ELEKTRİK SU FATURALARI EŞYA TAKSİTLERİ VS. BUGÜN İTİBARİYLE ALLAHIN İZNİYLE SIFIRDAN BAŞLIYORUZ TAM 1 SENE SONRA. ARTIK ALLAH NASİP EDERSE SATTIKLARIMIZI GERİ ALMAK VE BİRİKİM YAPMAK İSTİYORUZ. İLK HEDEFİMİZ ALYANSLARIMIZI VE UFAK TEFEK ANISI OLAN ALTIN EŞYALARIMI ALMAK SONRASINDA ARABA ALMAK.. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN KİMSEYİ GEÇİM DERDİNE DÜŞÜRMESİN İNŞALLAH
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HERKESE ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİNOkurken ben ferahladim. Rabbim bize ve herkese de nasip etsin inşallah. Gözünüz aydın..
5 10kurşları ne yapıcısısın Can'ımAs önce kumbaramı patlattım.
250 TL ve 10 euro çıktı içinden. Üstünü tamamlayıp yarın bir tane çeyrek alacağım
Bir avuçta 5 kuruş - 10 kuruş çıktı.
Onları hiç saymadan hemen başka bir kumbaraya transfer ettim.
O kumbaraya böyle ufak paraları atacağım artık.
Benim bankam alıyor canım. Topluca götürüp içerden bankaya yatırıyorum.5 10kurşları ne yapıcısısın Can'ım
Benim öyle bir kumbaram var ama hiç tümleyemiyorum
Bozukları Nil'e almak istemiyorlar
Para değil sanki
Selam kızlar
Kotam çok az hiç gelemiyorum sma birikim kendi adıma güzel gidiyor
Kumbaraya attım bu hafta para
Haftalık mutfak alışverişinde 190 tuttu
5 10kurşları ne yapıcısısın Can'ım
Benim öyle bir kumbaram var ama hiç tümleyemiyorum
Bozukları Nil'e almak istemiyorlar
Para değil sanki
Selam kızlar
Kotam çok az hiç gelemiyorum sma birikim kendi adıma güzel gidiyor
Kumbaraya attım bu hafta para
Haftalık mutfak alışverişinde 190 tuttu
gunaydın canım aynı sey benım basıma kredıde geldı biraz altınım vardı ck degıl ara odeme yapsam 1750falan dusuyodu kredım yuksek ben de dusundum altının getırecegı kar daha fazla dıyerek bozmadm ama benım odeme surem uzun bunu dusunerek boyle yaptım senin yerınde olsam soyle dusunurdum ben bu kartı kac ayda bitiririm?faizle bırlıkte bana zararı ne? dıyelım 6ayda bıtırırsın 6ayda altının daha cok kar edecekse bozdurmam.ama su da var tabi borcsuzlugun huzuruuu sen bılırsın tatlım ben de kart borcunu bıtırmeyı planlıyorum hep ama bı bakıyorum bıtırsemde mesela eylulde kasko var mecbur taksıt olcak agustosta tatıl mecbur taksıt e kartım bıtmıcek yıneSelam kızlar
Bu gün yine iftara davetliyiz. Ne pişirsem telaşının olmaması gerçekten çok güzel bir duygu
Hafta içi kart ekstrem gelecek.
Hazır altın yükselmişken elimdeki bütün altınları bozup kartın borcunu kapatsammı diye düşünmeye başladım.
Hey ay asgarisini ödeyerek kapatmaya çalışıyorum ama bu şekilde bitecek gibi değil. Ödediğim faizlerde çabası
Altınları satsam bile anca 3/4'ünü kapatabiliyorum.
Ama önümüzdeki ayda kalanını kapatayım kurtulayım diyorum. Ondan sonra elime geçen parayı altın yüksek yada düşük demeden direk altına yatırayım diyorum.
Sizce düşüncem mantıklı mı
O kısım benide biraz düşündüyor. Ama dedigin gibi borçsuzlugun verdigi huzuru istiyorum artık.gunaydın canım aynı sey benım basıma kredıde geldı biraz altınım vardı ck degıl ara odeme yapsam 1750falan dusuyodu kredım yuksek ben de dusundum altının getırecegı kar daha fazla dıyerek bozmadm ama benım odeme surem uzun bunu dusunerek boyle yaptım senin yerınde olsam soyle dusunurdum ben bu kartı kac ayda bitiririm?faizle bırlıkte bana zararı ne? dıyelım 6ayda bıtırırsın 6ayda altının daha cok kar edecekse bozdurmam.ama su da var tabi borcsuzlugun huzuruuu sen bılırsın tatlım ben de kart borcunu bıtırmeyı planlıyorum hep ama bı bakıyorum bıtırsemde mesela eylulde kasko var mecbur taksıt olcak agustosta tatıl mecbur taksıt e kartım bıtmıcek yıne
Kesinlikle mantıklı canım. Yasayacagin ferahlığı bir düşünsene. Benim kenarda altınım olsa bir dakika düşünmem. Tabi sonrasında iradeli davranmak da önemli sen zaten o yapidasin.Selam kızlar
Bu gün yine iftara davetliyiz. Ne pişirsem telaşının olmaması gerçekten çok güzel bir duygu
Hafta içi kart ekstrem gelecek.
Hazır altın yükselmişken elimdeki bütün altınları bozup kartın borcunu kapatsammı diye düşünmeye başladım.
Hey ay asgarisini ödeyerek kapatmaya çalışıyorum ama bu şekilde bitecek gibi değil. Ödediğim faizlerde çabası
Altınları satsam bile anca 3/4'ünü kapatabiliyorum.
Ama önümüzdeki ayda kalanını kapatayım kurtulayım diyorum. Ondan sonra elime geçen parayı altın yüksek yada düşük demeden direk altına yatırayım diyorum.
Sizce düşüncem mantıklı mı
Borc düşüncesi beni artik cok yoruyor. Hafta içi ekstrem bir gelsinde ödeyip kurtulacağım canım Allahın izniyleKesinlikle mantıklı canım. Yasayacagin ferahlığı bir düşünsene. Benim kenarda altınım olsa bir dakika düşünmem. Tabi sonrasında iradeli davranmak da önemli sen zaten o yapidasin.
Kesinlikle kurtulmalıyız. Borcun verdiği yükü çok iyi bilirim. En iyisi hiç bulaşmamak şu kredi kartına ya neyse zararın neresinden dönersek kar dicez artıkBorc düşüncesi beni artik cok yoruyor. Hafta içi ekstrem bir gelsinde ödeyip kurtulacağım canım Allahın izniyle
Haklısın cnm. Borcu sığırlarımdan sonra artık nakit harcama yapmaya karar verdim bendeKesinlikle kurtulmalıyız. Borcun verdiği yükü çok iyi bilirim. En iyisi hiç bulaşmamak şu kredi kartına ya neyse zararın neresinden dönersek kar dicez artık
Haklısın cnm. Borcu sığırlarımdan sonra artık nakit harcama yapmaya karar verdim bende
Haklısın cnm karttan çekince hiç ödemeyecekmiş gibi hissediyoruz.sempatik_kiz canım kk nı alışverişte kullanmamak çok iyi bir alışkanlık oluyor.
Paranın gerçek ederini farkediyoruz.
Kk kullanırken sanki onun borcunu ben ödemeyecekmişim gibi kullanıyordum .
Eski alışkanlıkları sildim ben sadece büyük eşya, tatil gibi ihtiyaçlar için cırt cırt okutuyorum onu
Farketmek önemli canım, iki aya toparlarsın sen . Ama gerekli olan ihtiyaçları almışsın zaten .Haklısın cnm karttan çekince hiç ödemeyecekmiş gibi hissediyoruz.
Gerçi bende ıvır zıvıra harcamadım aslında. Ev tadilatı için harcamıştım. Yinede kendimi üzgün hissediyorum.
Borcu kapatıp 2 ayda düze çıkarım Allahın izniyle.
Ondan sonra nakit harcayip her ay bir yarım altin almayi hedefliyorum
Bankaya bir sormak lazım valla suratları hep beş karış hiç işlerind gelmez herhalde küçük yerler buralar merkez bank şubesi falan yok bir tl leri bile zor veriyorumBenim bankam alıyor canım. Topluca götürüp içerden bankaya yatırıyorum.
Yoksa dediğin gibi tümletirken sıkıntı yaşanabiliyor.
gunaydın bizimde bozuk para kumbaramız var dolunca merkez bankası subesıne goturuyorum onların makınası var hemen verıyorlar zaten hep marketler va falanda orda butunletıyor tek sartları para gruplarını ayrı koymak yanı 5kruslar bi poset 10kuruslar bi poset gbı ben buzdolabı posetıne koyuyorum gotururken.saymanıza da gerek yok ekranda cıkıyor orda
Teşekkürler cnm, haftaiçi kapatacagim Allahın izniyle@sempatik_kiz kız
kararını destekliyorum...kredi kartına ödenen ya da ödenecek olan paranın henüz kazanmadığımız para olduğunu düşünüyorum..olmayan parayı faizle ödemek..
nakit...bence en doğrusu,belki eski usul ama param kadar,ihtiyacım kadar harcamak..
herkese selamlar...
Bende senin gibi önce telefonla arayıp sordum.Bankaya bir sormak lazım valla suratları hep beş karış hiç işlerind gelmez herhalde küçük yerler buralar merkez bank şubesi falan yok bir tl leri bile zor veriyorum
Pazarda harcıyorum tüm parayı kumbaraya koyuyorum
Kredi kart borcu içinde hepsini ödeyip yeniden birikime devam etmen daha mantıklı
Kredi kartını sadece fatura ödemeye kullanıyoruz biz nakit harcamak borç olmasının önüne geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?