- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #12.141
Ben ortak işe karşıyım cnm yaa.Fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar. Belki yeri değil ama dünden beri kafam karışık. Dün eşimi kp aramış. Eski bir evin satılığa çıktığını söylemiş. Ev kullanılamaz ama arsasına 2 sene sonra 1.5 dairelik hisse düşüyormuş. Alır mısınız demiş. Altınları bozdursak bile yarısı etmiyor başka da paramız yok kalanını kv tamamlayacakmış. Yeri güzel gerçekten mantıklı düşününce ama ortak iş yapıyor olmamız beni tedirgin ediyor. Siz ne yaparsınız ?
Herkes kendi rızkının ekmeğini yesin diye düşünenlerdenim.
Az olsun öz olsun ama benim olsun. İki gün sonra kafam ağrımasın.
Kayınvaliden ve kayın pederin bu arsayı size almak istiyorlarsa yani bu parayı sizin ev almanız için feda ediyorlarsa; önce ne kadar vereceklerini söylesinler sizde birikiminizi ona göre yapın. Şartlar ek verirsede Allahın izniyle istediğiniz evi bulur alırsınız.
Ama bunun dışındaki durumlar benim pek kafama yatmıyor
Amin cnm. Çok teşekkür ederim, Çok mutlu oldum güzel düşüncelerin için.yazılarını yorumlarını zevkle takip edıyorum arkadasım evi çok güzel çekip cevırıyorsun masAllah ben de hep derim misafir evin bereketidir 10 kısmtle gelir birini yer 9unu bırakır. valla bekarsan seni alan yasadı nazar degmesin canım
Sadece okumakla kalma aramızda da görmek isteriz seni