- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
Bu ara balık çok uygunBirikmisler boyle zamanlarda iyi oluyor
Balik fiyati iyiymis bende bir ara alim cok severim cok da faydali kisin guzel oluyor
Alıp buzluğa atanlar var ama ben hiç koymadım
Zatwn yer de yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ara balık çok uygunBirikmisler boyle zamanlarda iyi oluyor
Balik fiyati iyiymis bende bir ara alim cok severim cok da faydali kisin guzel oluyor
Bende de yer yok ama buzluktan da hiç yemedim. Nasıl olur kiBu ara balık çok uygun
Alıp buzluğa atanlar var ama ben hiç koymadım
Zatwn yer de yok
Canım millet beleşçi olduğundan 1 lira bile onlara pahalı gelirCok yiyoruz sanirim
Kimi mesela sadece iki kilo elma portakal alir gelir
Ben kivide gozum kalir
Ananasta gozum kalir
Hurmada gozum kalir
muz,o bu derken bi dunya sey ..
Z.yagini paketli kullanamiyorum tiksiniyorum
El yapimi aliyorum bir dunya para 120 liraydi gecen yil
Peynirimi trakyadan getirtiyorum 27 lira Kilosu
Ama bakiyorum insanlar 10 liraya peynire pahali diyor
Zeytin kirma el yapimi,
Kuriyemissiz evde durmam
Eti marketlerden almam
Off boyle olunca cok oluyor
Canım millet beleşçi olduğundan 1 lira bile onlara pahalı gelir
Bence de belescilik değildir.Yok kiz belesciLik degilde insanlar kiymetini biliyor sanirim paralarinin
Eski usul besleniyo cogu
Paketli gida almiyor
Ne bileyim tek cesit peynir zeytin
Iki cesit meyve falan
Benim eve bakiyorum en cok para mutfaga gidiyor
Hee torpuledim mi kendimi evet
Yumusatici,sac kremi,hazir meyve sulari,hazir salca,seker ,hazir corba,donduruulmus gidalar alMiyorum
Bu bile farketti
Yok ya bu zaten beleşçilik olmaz... Witch biraz önce dedi ya 10 liralık peynire pahalı diyolarmış... Demek ki birileri onlara getirsin para almasın kafasındalsr mıdır nedir? :)Bence de belescilik değildir.
Yumuşatıcı zaten sağlığa zararlı. Durulanmadığı için direk kıyafetten derine temas ediyor.Ben hiç kullanmadım. Saç kremi yerine sirke. Çok memnun kaldım ben:) durulama suyuna biraz yetiyor. Hazır çorbalar da çok sağlıksız. Miss gibi tarhana yapmak ile aynı zaman kaybı yaşatıyor kendileri:)
Bu tarz gider kalemleri bayağı fark ettiriyor ev ekonomisini.
Bence de belescilik değildir.
Yumuşatıcı zaten sağlığa zararlı. Durulanmadığı için direk kıyafetten derine temas ediyor.Ben hiç kullanmadım. Saç kremi yerine sirke. Çok memnun kaldım ben:) durulama suyuna biraz yetiyor. Hazır çorbalar da çok sağlıksız. Miss gibi tarhana yapmak ile aynı zaman kaybı yaşatıyor kendileri:)
Bu tarz gider kalemleri bayağı fark ettiriyor ev ekonomisini.
Csnım zaten orada bi arkadaş çevren pek yoksa zaten yapılacak pek de bişey olmuyor... Birde sosyal aktivite yapabilecek kadar büyük bir yer değilse o bile para harcamamaya etken. :)Paketlenmiş gıdaları ben de tercih etmem, hazır çorba en son ne zaman aldım bilmem mesela, hazır reçel meyve suyu büskivi vs ancak biri alır da gelirse girer evime. Genelde kendim yaparım kurutmalık, turşu, reçel gibi şeyleri. Tek sıkıntım yaşadığım şehirde pazarın bana uzak olması, ama manavdan aldığım şeyler genelde buranın yerli ürünleri olduğundan yine doğal ve fiyat olarak pazardan çok pahalı değil.
Saç kremi hiç kullanmadım, şampuan olarak da mümkün olduğunca doğal olanlarını kullanmaya çalışıyorum. Bakım malzemesi olarak doğal evde yapılacak şeyleri ve bitki yağlarını kullanırım. Kozmetik alışverişim sıfıra yakın ve zararsız oluyor böylece. Yumuşatıcı sadece perdelere ve kilimlere kullanıyorum, genel temizlik için de sirke kullanmaya çalışırım deterjan yerine.
Dışarı çıkmadım bu gün, yemek ve temizlik yaptım.
Yazın dondurucuya attığım sebzeler vardı biraz onları kullandım.
0 harcama.
Haftaya ailemin yanına gidiyorum, 3 ay orda kalıcam umarım birikim şansım artar.burda pek rahat duramıyorum dışarı çıktıkça harcıyorum gerekli gereksiz. Orda fazla sosyal olmamaya kararlıyım:)) ama tabi kumbara ve altın motivasyonumu kaybetmemem lazım bana gaz verin kızlar
Biz karadenizliyiz kızlar
Bizde balığı alıp gelirsin
Hakiki misir unuyla balik tavasinda kizartip yersin
Bizde baska bi yeme sekli yok :)
Onden corba bile icmeyiz
Yaninda salata
Ustune helva
En son cayla cilalariz
Aynen ben de bu tarz yapıyorum. Özellikle kozmetik hiç yok hayatında. Düğünden düğüne o da kuaforlerde oluyor genelde.Paketlenmiş gıdaları ben de tercih etmem, hazır çorba en son ne zaman aldım bilmem mesela, hazır reçel meyve suyu büskivi vs ancak biri alır da gelirse girer evime. Genelde kendim yaparım kurutmalık, turşu, reçel gibi şeyleri. Tek sıkıntım yaşadığım şehirde pazarın bana uzak olması, ama manavdan aldığım şeyler genelde buranın yerli ürünleri olduğundan yine doğal ve fiyat olarak pazardan çok pahalı değil.
Saç kremi hiç kullanmadım, şampuan olarak da mümkün olduğunca doğal olanlarını kullanmaya çalışıyorum. Bakım malzemesi olarak doğal evde yapılacak şeyleri ve bitki yağlarını kullanırım. Kozmetik alışverişim sıfıra yakın ve zararsız oluyor böylece. Yumuşatıcı sadece perdelere ve kilimlere kullanıyorum, genel temizlik için de sirke kullanmaya çalışırım deterjan yerine.
Dışarı çıkmadım bu gün, yemek ve temizlik yaptım.
Yazın dondurucuya attığım sebzeler vardı biraz onları kullandım.
0 harcama.
Haftaya ailemin yanına gidiyorum, 3 ay orda kalıcam umarım birikim şansım artar.burda pek rahat duramıyorum dışarı çıktıkça harcıyorum gerekli gereksiz. Orda fazla sosyal olmamaya kararlıyım:)) ama tabi kumbara ve altın motivasyonumu kaybetmemem lazım bana gaz verin kızlar