- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde esımın haftada 3 gun calışıyo olması bızım ıcın dezavantaj herzaamn dısarı cıkıp para harcama sansın oluyor malesef Allahtan bugunlerde kursu varda evde duruyoruz:)))))))Selam kızlar ben hafta sonunu çok seviyorum çünkü evde olduğum için cebimden para çıkmıyor
Bu arada sabah 10'da bi başladım temizliğe saat 1 olmuş yeni oturdum üstelik daha banyoları temizlemedim .Elim mi yavaş yoksa benim
Aynen canim benimde elim yavas bir ise basliyorum 3 saat sonra zor bitiyorSelam kızlar ben hafta sonunu çok seviyorum çünkü evde olduğum için cebimden para çıkmıyor
Bu arada sabah 10'da bi başladım temizliğe saat 1 olmuş yeni oturdum üstelik daha banyoları temizlemedim .Elim mi yavaş yoksa benim
Amin canim .. bazi seyler cok uygunmus bizim burda fiyatlar yuksek oldugundan heralde ..Selam kızlar öncelikle hepinizin anneler günü kutlu olsun Allah anne olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Bugün pazara gittik:
1 kg küçük patates 75 kuruş
1 kg kuru soğan 1 tl
yarım kilo taze soğan 1,5 tl
2 kg yemeklik domat 2 tl
2 kg kahvaltılık domat 3 tl
1 kg salatalık 2 tl
3 adet yeşillik 1 tl
1,5 kg tombul kabak 3 tl
2 demet semiz 2 tl
1 kg çilek 5 tl
erik 3 tl lik(kilosu 5ti)
1 kg yeşil elma 1,5 tl
fıstık 5 tl
çiğdem 2,5 tl
acı biber 1 liralık
tombul patlıcan 1,5 tl
Canım nasıl börülce istiyor üç haftadır kilosu 10 tl almadık tabi her yer bezelye dolu geçen hafta bi sürü buzluğa attık diye almadık :) Yaklaşık 35 tl harcamışız Allah bereket versin.
Amin canim .. bazi seyler cok uygunmus bizim burda fiyatlar yuksek oldugundan heralde ..
Kucuk bir ilcede oturuyorum bende canim izmir de oturuyorsunuz ne guzel dogal sebze meyve ..İzmir'de oturuyorum ben küçük bi ilçesinde ondan olabilir.Siz nerde oturuyosunuz?
ohh miss :)buzmavileylak
*sarma sarıp attım..
*içli köftem var
*mantım var
*biber patlican közleyip koydum
*kayısı atmıştım buzluğa...
Güncel durumundan bahsedeyim. Etli ve peynirli mantım, doğranmış yeşil biberim, kızarmış patlıcanım, lahana ve yaprak sarmam, pastırmam, tavuğum, sigara böreğim var. Tabi zaman zaman değişimler oluyor, mevsimine göre vbbuzlukta neler yapıp atıyorsunuz kızlar