Birikim günlüğü

Evet canım çok iyi anliyorum borç vermek ıyi mutlu oluyorsun birine yardımcı olduğun için ama gerçekten bazen ıyi niyetini suistimal ediyorlar bizimde başımıza geldi borcumuzu alamadık diye çok fırsat kaçtı çok zarar oldu ama bi daha ciddi ihtiyaç duymayan kimseyle borç mevzu şu geçmez kimseyle aramızda..kredi kartı bende hiç kullanmadım kullanmak ta istemiyorum.Aylik 1200 eşimden 1300 de kiradan alıyorum her ayjn 15 inde bütçemi ona gore ayarlıyor birikim de yapıyorum çok sukur ama ciddi anlamda herseyde zam var .bugün bi hastahane ye gittik 500 bıraktık çıktık gerçekten çocuklar işin içine girince hersry daha da zorlaşıyor mus
Ne güzel canım çalışmıyorsun ama maaş alıyorsun gibi :) 1200 içinde fatura sabit giderler yok di mi sadece kendi ihtiyaçların için
Sağlıklı olsunlar da çocuklarımız gerisi bir şekilde olur

Instagram dan yikanabilir hali sipariş etmiştim 400 de ona gitti ama çok memnun kaldım halılardan bütün evi yeniliyorum her ay bi odama hali alıyorum bu şekilde ödemesi kolay oluyor yıkama ya gidecek para yi bunlara verdim yıkar yıkar kullanırım çocuk olunca çok kirleniyor sürekli hali yikama masraf i oluyordu
Eşim hep kızıyor halı parasından çok yıkama parası veriyorum diye merak ettim nasıl oluyormuş bakayım bende

Hayırlı sabahlar .. bende firin a kadar yürüyüş bahanesiyle c9cuklari attım eşime kactim dışarı hem temiz hava yürüyüş olsun hemde biraz börek poğaça falan alırım dedim..

Ne güzel canım çalışmıyorsun ama maaş alıyorsun gibi :) 1200 içinde fatura sabit giderler yok di mi sadece kendi ihtiyaçların için
Sağlıklı olsunlar da çocuklarımız gerisi bir şekilde olur
Evet canım çok sukur çalışmıyorum ama maaş alıyorum gibi bunu eşim istedi çünkü çalışmadan önce kuyumcuca çalışmıştım başka bi yerde de sekreterlik yaptım ama eşim şimdi benim fedakarlığımi herşeyimi bırakıp onunla evliliğimi fedakarlık görüyor ve çok sukur durumu ıyi olunca böyle 3.4 yıldır her ay verir harçlığımi bazen bir gün gecikince bende dir dir eder alırım hemen yok çocuk bakiyorum yok evde çok çalışıyorum gibisinden.:) o bütün masrafları karşılar faturalar onun kartına otomatik odem3li zaten.bana kafana gore harca der bende harcadım der az kısmını keyfi harcar diğerini biriktiririm bundan haberi yok .

Eşim hep kızıyor halı parasından çok yıkama parası veriyorum diye merak ettim nasıl oluyormuş bakayım bende
Ayrıca şunu da belirteyim çok güzel gerçekten hali lar m3mnun kaldım fazlasıyla ama eviniz soğuksa biraz usutebilir çünkü ince benimkiler ama yanlış hatırlamıyorsam daha kalınlarını da satıyorlardı fiyat biraz fazla kalın larda ama .bide kesinlikle makinem 9 kg ve üstü değilse tavsiye etm3m çünkü küçük makina ya sigmiyor

Ayrıca şunu da belirteyim çok güzel gerçekten hali lar m3mnun kaldım fazlasıyla ama eviniz soğuksa biraz usutebilir çünkü ince benimkiler ama yanlış hatırlamıyorsam daha kalınlarını da satıyorlardı fiyat biraz fazla kalın larda ama .bide kesinlikle makinem 9 kg ve üstü değilse tavsiye etm3m çünkü küçük makina ya sigmiyor
Bana da yıkanabilir halı lazım ufak çocuk olunca çok çabuk kirleniyor

X