Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sizde hosgeldiniz .. insallah bundan sonra burda çok güzel bilgi alışverişlerimiz olur..
buyuk miktarlara da ulaşırsın insallah .2 ay falan olmadı herhalde altın inim vardı fazlaca sırf türk lirasına destek için c .başkanı nin sözüne istinaden gidip 256 dan hepsini sattim maksat birlik beraberlik. Bu gun ortam yumuşadı biraz piyasa rahatladı diye gittim 226 dan bütün altını mi geri aldım üstüne birde fazladan iki bileziğimu aldım koluma taktım çok sukur..niyet iyiyse Akıbet hep iyidir berekettir insallahInsallah..
Ben hep kosede parasi olan ama yerini bulanlardandim.
Liseseyken biriktirir sinemaya giderdim ama hic buyuk miktarlara ulasamadim.
merhabaaa sizi hatırlıyorum altın bırıktırıyordunuz hatırladıgım kadarıyla abınızın mi arkadasının mi kuyumcu dukkanı vardı ordan al sat yapıyorum bu sekılde cogalttım demıstınız bol bereketli birikimleriniz olsun sayfanız hayırlı olsunMerhaba hanımlar uzun zamandır buralardayim bende. Birikim yapmayı seviyor ve yıllardır az çok yapıyorum . Birlikte yapalım birikimlerimizi bilgi alışverişlerimizi buyrun hanımlar...
Evet evet bende sizi hatırladım hoşgeldiniz sizde teşekkür ederim evet abim kuyumcu ilk evimi al sat la aldım şimdi ikinci eve adım adım yaklaşıyorum insallah.sizinde bebek için tedaviniz hayırlısıyla gönlünüze gore olsun insallahmerhabaaa sizi hatırlıyorum altın bırıktırıyordunuz hatırladıgım kadarıyla abınızın mi arkadasının mi kuyumcu dukkanı vardı ordan al sat yapıyorum bu sekılde cogalttım demıstınız bol bereketli birikimleriniz olsun sayfanız hayırlı olsun
Al yat yapıyorsun yani:) aslında en iyisi o.ben çocuklardan sonra çalışmadım evd3 böyle bi uğraşım oldu kâr ıyi olunca devam ettim ama gerçekten hem stres li hem zahmetli.Allah birikimlerimize bereket versinBen o donem tl de kaldim azda olsa bozmustum bu ara yine ufak ufak aliyorum
Al sata pek girmiyorum alip unutanlardanim aslinda yapsam getirisi olurdu ama hic denemedim calisiyorum ulasmasi zor oluyor
Al yat yapıyorsun yani:) aslında en iyisi o.ben çocuklardan sonra çalışmadım evd3 böyle bi uğraşım oldu kâr ıyi olunca devam ettim ama gerçekten hem stres li hem zahmetli.Allah birikimlerimize bereket versin
Evet canım uzun vade ye altın ıyi tabi ama neden değerlendirip te para mi katlamayayım dediğim günden beri al sat yaptım hiç pişman degilim ama dedim ya gerçekten riskli .. en önemli şey sabir oluyor çoğu zaman.Ufak miktarlari hesapta dolara atiyor bir kac ay icinde buyuk bir harcamaya aktariyorum pek kalmiyor ama asil fiziki alip unutuyorum. Elimde 107 liradan bilezikler var al sat stresine hic girmedim calistigim yer oturdugum yer ve altinlar baska yerlerde..
Bir yandan evde ziyan etmemek en buyuk amacim..
Asil fikir alisverisini burdan yapabiliriz
Marifet elindekini degerlendirmekte oldu..
Sende hoşgeldin canım senide biliyorum dinkulturu öğretmeniydin herhalde..ilk zamanlar öyle oluyor ya sabretmeyi öğrenip risk almaya cesaret gelince al sat çok keyifli oluyor ticaret gibi oluyor gerçi kuyumcu ile iç içe olmanın tabi çok faydası oluyor bana ama öte türlü de zaman la oluyor diye dusunuyorumHayırlı olsun topiğin canım al satla ev almışsın senden öğreneceğimiz şeyler var ben bir kere yaptım boyumun ölçüsünü aldım bir daha çok zor
ınsAllah tesekkur ederımm Allah herkese hayırlı muradını nasıp etsın ınsAllahEvet evet bende sizi hatırladım hoşgeldiniz sizde teşekkür ederim evet abim kuyumcu ilk evimi al sat la aldım şimdi ikinci eve adım adım yaklaşıyorum insallah.sizinde bebek için tedaviniz hayırlısıyla gönlünüze gore olsun insallah
@meyraa senide görmek isteriz aramızda birikim günlüğü ve bilgi alışveriş topigimiz de cnm
Evet arada beğenip kaçıyorsun görüyorum bazen müsait oldukça katılırsın bende pek aktif olamıyor yazamiyorum ama boş vakit buldukça okuyorum birik8m topiklerini katkısı oluyor ..bende burda daha çok aktif olur um diye açtım zaten bu topigi .bizim buralarda müteahit eşliğinde inşaattan ev alan çok olur kooperatif tipi oluyor sanirim ödemeler..geçen sene bi inşaat firması 'ndan ev alacaktık. Iyikide bulaşmadık bugün onun yaptığı tüm siteler durdurulmuş ev alanlar mağdur olmuş falan karışıktı ortalık adam iflas etmiş yurt dışına çıkmış millet hep mağdur bazen neden olmadı dediğim iz çoğu şeyde hayır varmış demek lazım üzülmemek laximmiss onu ogrendimHayırlı olsun canım, malum ben pek gelemiyorum buralara, arada kayboluyorum uzun süre... uğramaya çalışırım...
Dediğin gibi canım tanıdık kuyumcu lazım oda bende yok.ben kk sevmiyorum nakit harcayınca huzurlu oluyorum ve param bereketleniyor kk kullanmıyordum 2 aydır ama eşimin kardeşi hemen ödeyeceğim diye elimizdekini aldı sözünde durmadı şimdi kk da boğuluyoruz yine kaç ayıma mal olucak bu durumSende hoşgeldin canım senide biliyorum dinkulturu öğretmeniydin herhalde..ilk zamanlar öyle oluyor ya sabretmeyi öğrenip risk almaya cesaret gelince al sat çok keyifli oluyor ticaret gibi oluyor gerçi kuyumcu ile iç içe olmanın tabi çok faydası oluyor bana ama öte türlü de zaman la oluyor diye dusunuyorum
Evet canım çok iyi anliyorum borç vermek ıyi mutlu oluyorsun birine yardımcı olduğun için ama gerçekten bazen ıyi niyetini suistimal ediyorlar bizimde başımıza geldi borcumuzu alamadık diye çok fırsat kaçtı çok zarar oldu ama bi daha ciddi ihtiyaç duymayan kimseyle borç mevzu şu geçmez kimseyle aramızda..kredi kartı bende hiç kullanmadım kullanmak ta istemiyorum.Aylik 1200 eşimden 1300 de kiradan alıyorum her ayjn 15 inde bütçemi ona gore ayarlıyor birikim de yapıyorum çok sukur ama ciddi anlamda herseyde zam var .bugün bi hastahane ye gittik 500 bıraktık çıktık gerçekten çocuklar işin içine girince hersry daha da zorlaşıyor musDediğin gibi canım tanıdık kuyumcu lazım oda bende yok.ben kk sevmiyorum nakit harcayınca huzurlu oluyorum ve param bereketleniyor kk kullanmıyordum 2 aydır ama eşimin kardeşi hemen ödeyeceğim diye elimizdekini aldı sözünde durmadı şimdi kk da boğuluyoruz yine kaç ayıma mal olucak bu durum