- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskidi o cnm yaaa yeni birikimler yeni heyecanlar yeni konular açılsın dedim :)Bebeeemmm, eski konundan devam etsene
Bende altına bu ay başladım canım 1 sene hedef koydum kendime bakalım elde ne kadar olacak birikim :)valla canım ben yeni başladım kumbara ve her ay gram altın almaya bu ay başladım işte
Haha hosgeldin canimm evet ya birikim bütün hatunlarin genel sorunu :))Biri birikim mi dedi ? Geldim geldim :)
Hoşbulduk :)Haha hosgeldin canimm evet ya birikim bütün hatunlarin genel sorunu :))
Yaaa fikir olur birbirimize diye açtım konuyu ne bilim mutlaka herkesin ufak tefek yöntemleri vardır. Elimize aylık geçen parayi yazıp hedef koysak birbirimizi ne de güzel teşvik ederiz bazı şeyler tek başına olmuyor heves ve teşvik lazim :)
Ay sonu elde kalan parayi biriktirmeye çalıştım şimdiye kadar ama bu yapilabilecek en kötü yöntem. Birikim sıfır şimdiye kadar. Ama bu ay para elime geçince hemen gittim çeyrek altın aldım bundan sonra böyle yapıcam anca böyle elde kalanla gecinmek gerek.Hoşbulduk :)
Gün birikim günüdür hadi bakalım gelsin paracıklar zengin olacaz
Hedef koyma fikri süper.
Faturaları yatırdıktan sonra hemen biriktirmeli geri kalan ile geçinmeli yoksa biriktirmek imkânsız.Ay sonu elde kalan parayi biriktirmeye çalıştım şimdiye kadar ama bu yapilabilecek en kötü yöntem. Birikim sıfır şimdiye kadar. Ama bu ay para elime geçince hemen gittim çeyrek altın aldım bundan sonra böyle yapıcam anca böyle elde kalanla gecinmek gerek.
Gayet güzel cnm gün de çok iyi bir yatırım valla birikim sağlıyor.Bende ufak ufak birikim yapanlardanım hergün mutlaka 1 tl de olsa kumbaraya atıyorum ay sonu açıp ceyrek yapıyorum bazen tam ceyrek parası birikmiyor o zamanda üstüne ekliyim bir ceyrek yapıyorum... Bi de günlerim var mecbur biriktiriyorum o zaman...
Haha canım al al koyduğu teri de unut sonra unutalim ki biriksin :)maaştan tüm borçları ödedim ve kalanla da bir çeyrek alcam yarın.bu ay yine eşimden gtcek para:)
Koptum Harikasın sen varya bu zekaya çok zengin olursun maşallah :)Şu on gündür altının gramı 101-103 arası gidip geliyor hanımlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ben öğrenciyim öyle fazla para atamıyorum 5 10 kuruş bulsam bile hemen atıyorum. Şampuanlarımda da babamdan veya abimden ünlü markaların parası kadar para alıyorum (10 lira civarı) sonra duru veya hacı şakirin şampuanını alıyorum o da üç buçuk lira birşey. Üstünü de kumbaraya atıyorum. Öyle yani :)