• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim birikim birikimmm :))

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Kizlaaar hadi herkes nasıl birikim yapıyor yazsın bilgi versin. Hepimize fikir olur belki. Gelecek kaygısı insan da birikim yapma duygusuna sebep oluyor :) ben bu ay bir çeyrek aldım inşallah devam da ettiricem siz neler yapıyorsunuz

Biri birikim mi dedi ? Geldim geldim :)
Haha hosgeldin canimm evet ya birikim bütün hatunlarin genel sorunu :))
Yaaa fikir olur birbirimize diye açtım konuyu ne bilim mutlaka herkesin ufak tefek yöntemleri vardır. Elimize aylık geçen parayi yazıp hedef koysak birbirimizi ne de güzel teşvik ederiz bazı şeyler tek başına olmuyor heves ve teşvik lazim :)

Haha hosgeldin canimm evet ya birikim bütün hatunlarin genel sorunu :))
Yaaa fikir olur birbirimize diye açtım konuyu ne bilim mutlaka herkesin ufak tefek yöntemleri vardır. Elimize aylık geçen parayi yazıp hedef koysak birbirimizi ne de güzel teşvik ederiz bazı şeyler tek başına olmuyor heves ve teşvik lazim :)
Hoşbulduk :)
Gün birikim günüdür hadi bakalım gelsin paracıklar zengin olacaz:-)
Hedef koyma fikri süper.

Hoşbulduk :)
Gün birikim günüdür hadi bakalım gelsin paracıklar zengin olacaz:-)
Hedef koyma fikri süper.
Ay sonu elde kalan parayi biriktirmeye çalıştım şimdiye kadar ama bu yapilabilecek en kötü yöntem. Birikim sıfır şimdiye kadar. Ama bu ay para elime geçince hemen gittim çeyrek altın aldım bundan sonra böyle yapıcam anca böyle elde kalanla gecinmek gerek.

Ay sonu elde kalan parayi biriktirmeye çalıştım şimdiye kadar ama bu yapilabilecek en kötü yöntem. Birikim sıfır şimdiye kadar. Ama bu ay para elime geçince hemen gittim çeyrek altın aldım bundan sonra böyle yapıcam anca böyle elde kalanla gecinmek gerek.
Faturaları yatırdıktan sonra hemen biriktirmeli geri kalan ile geçinmeli yoksa biriktirmek imkânsız.

Bende ufak ufak birikim yapanlardanım hergün mutlaka 1 tl de olsa kumbaraya atıyorum ay sonu açıp ceyrek yapıyorum bazen tam ceyrek parası birikmiyor o zamanda üstüne ekliyim bir ceyrek yapıyorum... Bi de günlerim var mecbur biriktiriyorum o zaman...
Gayet güzel cnm gün de çok iyi bir yatırım valla birikim sağlıyor.

Şu on gündür altının gramı 101-103 arası gidip geliyor hanımlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ben öğrenciyim öyle fazla para atamıyorum 5 10 kuruş bulsam bile hemen atıyorum. Şampuanlarımda da babamdan veya abimden ünlü markaların parası kadar para alıyorum (10 lira civarı) sonra duru veya hacı şakirin şampuanını alıyorum o da üç buçuk lira birşey. Üstünü de kumbaraya atıyorum. Öyle yani :)

Şu on gündür altının gramı 101-103 arası gidip geliyor hanımlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ben öğrenciyim öyle fazla para atamıyorum 5 10 kuruş bulsam bile hemen atıyorum. Şampuanlarımda da babamdan veya abimden ünlü markaların parası kadar para alıyorum (10 lira civarı) sonra duru veya hacı şakirin şampuanını alıyorum o da üç buçuk lira birşey. Üstünü de kumbaraya atıyorum. Öyle yani :)
Koptum Harikasın sen varya bu zekaya çok zengin olursun maşallah :)

ben de birikim yapmaya yeni başlıyorum, o yüzden çok hevesliyim:21:benim hedefim her ay bir cumhuriyet almak ve cüzdanımdaki bozukluklurdan kumbaraya attıklarımla ay sonunda 10, 20 ne kadar gelirse dolar ya da euro almak:KK51:

Back
X