• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri yardım etsin lütfeeen

Chickmelek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
10
2
16
34
Arkadaşla şuraya ilgiyi çekebildiysem ne mutlu bana.
Azıcık değerli zamanınızdan fedakarlık yaparsanız bide değerli fikirlerinizi yazarsanız büyük sevaba gireceksiniz
Başlıyorum...
Yaz tatilinde internetten birisiyle tanıstım ve bi süre konuştuk ve inanılmaz yakın olduk nasıl güvendin vs konularını bırakın bi kenara aştık çünkü biz onları her neyse ben severken sebepsiz yere bir anda bitirmek istedim ve bitirdim çok üzüldü çok af diledi 4-5 ay hiç konuşmadık arada bir hal hatır sormaya yazardı uzun bi süre sonra yine yazdı bu sefer onu ne kadar özlediğimi fark ettim konustugumuzda özledim dedi ama hiç adım atmadı bende uzun bir mesajda hislerimi anlattım ve en dogru kararın beni engellemesi olacagını söyledim aklım kalır vs desede engelledi ve ben onu inanılmaz özlüyorum.Ne yapsam ne etsem de tekrar kendimi affetirsem bilmiyorum özledim dedi ama hiç adım atmıyor çok gururlu biri nolur biri BANA YARDIM ETSİN.Yorumlarınızı bekliyorum.

Durduk yere seviyoken niye ayrıldn. Döndü niye engelle dedin?ayrılan sensin adımı sen bekliyosun, Seviyosun niye adım atmıyosun? Gururlu olan sen olmayasın??

Durduk yere seviyoken niye ayrıldn. Döndü niye engelle dedin?ayrılan sensin adımı sen bekliyosun, Seviyosun niye adım atmıyosun? Gururlu olan sen olmayasın??

Aslında ayrılmamın bi sebebi var ama size çocukca gelebilir diye ve fazla detaylı oldugu için anlatmadım yani kendi sorunum yüzünden ayrıldım ama sevmeye devam ettim beni engellemesini istedim çünkü durup durup yazıyordu ve bu barışmak için değik sırf kendini hatırlatmak içindi biliyorum

Sana oyun gibi gelmiş olabilir fakat bu önemsiz gibi görünsede sana benim için bi yaşanmışlık

"birisiyle tanıstım ve bi süre konuştuk ve inanılmaz yakın olduk
ben severken sebepsiz yere bir anda bitirmek istedim ve bitirdim
çok üzüldü çok af diledi 4-5 ay hiç konuşmadık
uzun bi süre sonra yine yazdı bu sefer onu ne kadar özlediğimi fark ettim
konustugumuzda özledim dedi ama hiç adım atmadı
hislerimi anlattım ve en dogru kararın beni engellemesi olacagını söyledim
özledim dedi ama hiç adım atmıyor
biri bana yardım etsin "

Hıı...
Modern zamanların Romeo&Juliet hikayesi, haklısın...

Arkadaşla şuraya ilgiyi çekebildiysem ne mutlu bana.
Azıcık değerli zamanınızdan fedakarlık yaparsanız bide değerli fikirlerinizi yazarsanız büyük sevaba gireceksiniz
Başlıyorum...
Yaz tatilinde internetten birisiyle tanıstım ve bi süre konuştuk ve inanılmaz yakın olduk nasıl güvendin vs konularını bırakın bi kenara aştık çünkü biz onları her neyse ben severken sebepsiz yere bir anda bitirmek istedim ve bitirdim çok üzüldü çok af diledi 4-5 ay hiç konuşmadık arada bir hal hatır sormaya yazardı uzun bi süre sonra yine yazdı bu sefer onu ne kadar özlediğimi fark ettim konustugumuzda özledim dedi ama hiç adım atmadı bende uzun bir mesajda hislerimi anlattım ve en dogru kararın beni engellemesi olacagını söyledim aklım kalır vs desede engelledi ve ben onu inanılmaz özlüyorum.Ne yapsam ne etsem de tekrar kendimi affetirsem bilmiyorum özledim dedi ama hiç adım atmıyor çok gururlu biri nolur biri BANA YARDIM ETSİN.Yorumlarınızı bekliyorum.

Sen onu ozlemiyorsun sen onu ozlemeyi ozluyorsun. Gururlu mu bilmem ama ben olsam senden uzak dururdum.

Sana oyun gibi gelmiş olabilir fakat bu önemsiz gibi görünsede sana benim için bi yaşanmışlık
onu ara engellemeyi kaldırmasını söyle hem kendini hatırlatmak istemiş,demekki ilgiliymiş problem ne o zaman

Adam senle cinsellik yaşamak istedi; sen de yanaşmadın.. ama şimdi aklın durmuyor.. öyle mi bacım??

Arkasında durmayacağın şeyi yapma ozaman. Hem ayrıl hem barışmak iste, hem kendini engellet hem engelsiz olmak iste. Ne istediğini bildiğinden emin misin? Ayrıca yazın tanıştın sonra 4-5 ay görüşmediniz ama bir şeyleri aşacak güvenecek kadar kıvama da geldiniz yani hızlısınız baya. Nekadar tanıyorsun ki?

Arkasında durmayacağın şeyi yapma ozaman. Hem ayrıl hem barışmak iste, hem kendini engellet hem engelsiz olmak iste. Ne istediğini bildiğinden emin misin? Ayrıca yazın tanıştın sonra 4-5 ay görüşmediniz ama bir şeyleri aşacak güvenecek kadar kıvama da geldiniz yani hızlısınız baya. Nekadar tanıyorsun ki?

olay şu;
bu salak beni çok seviyor, dur şunu bir terkedeyim de bakalım peşimden ne kadar koşacak?

Back