- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür evime dönebildim
Kahvaltı gayet keyifli geçti çokta kaçırmadım ki zaten menü paylaştığımda göreceksiniz
Sonrasında kızkardeşimle Alışveriş merkezinde biraz dolaştık, ayakkabı falan baktık ve en son marketede girip bir iki eksiğimizi aldık
Küçük cimcimem ille bana oyuncak mutfak al diye tutturuyordu kaç gündür ( reklamda görmüş elinden düşürmedi hatta önüne gelenden bana 30 lira borç versene mutfak alacağım kendime dedi )
Tabi gittiğimiz markette o istediği mutfak olduğu için onu görünce lütfen lütfen diye tutturdu durdu ve sonunda dayanamadım aldım
İnanılmaz mutlu oldu ve teşekkür üzerine teşekkür etti
Öğleden sonrakardeşimin ikizleri okula bırakıp Anneme geçtik
Oda sağ olsun Mercimek köftesi yapmışmı 7- 8 tane bol marulla yedim ve daha sonrada 3 şekersiz çay içtim
Hemen aklımdayken sizlerede danışayım
Şu an cumaya nazaran 200 gr artıdayım ama karnımın tok olduğunu göz önüne alıyorum
Dün hatta sabah 1.3 kg aşağısını bile gördüm cuma günki rakamın
Karnım cidden hiç aç değil ve eğer akşam 6da yemek yersem ( ki kıymalı yumurta çekmişti canım bugün için ) yarın eksi rakamı görememekten endişe ediyorum ve o yüzden sizede bir fikir danışayım dedim
Sizce akşam yemeği yiyeyimmi ( kıymalı yumurta ) yoksa 1 koca bardak ayranla akşamı geçiştireyimmi ( beni inanılmaz tok tutar üstelik 2 saat oldu yemek yiyeli ve daha leptin çalışmaya bile başlamadan tekrar yersem leptinin çalışmaya başlaması saat 10u bulur ve eğer yemezde ayran içersem leptin 2 saat sonra çalışmaya başlayacak ve akşam 7den itibaren yatana kadar en az 4 saat çalışmış olacak ki o benim açımdan daha karlı gibi görünüyor
Bİraz karışık oldu ama anlamışsınızdır beni
Ben oyumu ayrandan yana kullanıyorum banucumm