Biri bana fikir verebilirmi

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
28
24
Slm arkadaşlar iyisinizdir hepiniz inşallah. Benim bir sorum veya fikir almak istedim. Şimdi boşanma süresi içindeyim o yüzden babamın evindeyim artık. Tabi dönmek için işimi bırakmak zorunda kaldım. 2 ay falan oldu geleli, ama yine bir işe başlamak için kendimi hazır hissetmiyorum, yani çok sıkılıyorum evde. Bi yandan tamam kafamı güzel ve dinledim sakinleştim ama tabi hala bi etki var üzerimde. İngilterede oturuyorum yanımda bi Türk arkadaşım yok ki daralınca çıkıyım geziyim, haliyle onlar da çalışıyor. Ha 2 haftaya bir teyzem gil veya annemle birilerine oturmaya gidiyoruz ama demek istediğim ne yapsam oyalanabilmek için bu arada? Sağol okuduğunuz için, güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bence işe girmek hem maddi durumu toparlamak hem de oyalanmak için güzel olur. Maddi kaygı yoksa yüzme dans kursu dikiş nakış gibi ilgi alanınıza göre bir kursa gidin işte.

Tabiki de. Calisin
Söylediğim gibi iş için daha hazır hissetmiyorum. Benim durumda tabi herkes hassas olur ama ben hala çok piskolojik men yeni toparlıyorum. Mesela birisi adımı söyleyince içime hemen bir korku giriyor böyle küçük şeyler. İşim de avukatlık da olduğu için işime boş bir kafayla gidip en iyi kabiliyetimi göstermek istiyorum bu yüzden şimdilik düşünmüyorum

kendinizi hazır hissedene kadar çalışmayın o halde.güzel filmler belirleyip izleyin kitap okuyun yürüyüş yapın iyi gelecektir

Orgü or inan bana ciddi rahatlama saglarsin cok rahat

İş, kurs, gezi, seminerler, değerlendirebilirsiniz

Valla ben kafami genellikle kitap okuyarak, boyama yaparak ve puzzle yaparak bosaltiyorum. Ciddiyim puzzle yaparken kendimi bile unutuyorum:)) Ben olsam soyle 1000 1500 parcalik alirdim bir tane ohhh:)) Orgu orme isi de fena degilmis.

Evet kendinizi hazır hissedene kadar çalışmayın ama oturarak atlatamazsınız.
Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ama eğer imkan varsa güzel bir otelin ya da güzel bir yerin spor salonuna yazilin. Hem fizik olarak değişim kendinizi iyi hissettirir hemde spor ciddi anlamda mutluluk hormonu sağlıyor. Ayrıca havuza girersiniz sauna spa v.s çok iyi gelir.
Onun dışında ben kişisel gelişim kitapları okumuştum. Kesinlike bir çok olaya bakış acınız değişiyor. Eğer isterseniz size kitap tavsiyesi verebilirim bu konuda.
Netflix de herkese uygun dizi ve filmler var. Mutlaka sizi saran şeyler bulursunuz oraya üye değilseniz üye okun. Özellikle komedi dizileri falan iyi gelir.
Bie de Dr. David Burns un Iyi Hissetmek adli kitabını okuyun. Yazarı dünyanın en iyi psikologlarından ve çok iyi geliyor. Tam sizin ruh halinize uygun bir kitap.
Ve içinizi ferah tutun. Gerçekten 6 ay sürünüyor insan ama sonra toparlıyor. Hatta bir süre sonra adını bile hatırlamayacaksınız

Cok tessekur ederim guzel yazin icin. O hangi kitaplar gelisim hakkinda?

işe girebilirsin bence kısa süreli kafa dağıtmak için part time bir şey. sonra kendi alanında bir iş ararsın hazır hissettiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…