• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bireysel emeklilik belası

ev için kredi çektiğimizde benden habersz bireysel emeklilik kağıdı imzalatmış bankacı bana. sonradan haberm oldu taşındığım gün beni aradılar emeklilik için çok yoğundum şuan çok yoğunum ama emeklilik için ihtiyacm yok iptal edin falan dedm kapattk. bu sözümü gerçeğe almayıp devam ettirmşler. hesaplar eksiye düşünce farkettk eşimle. sorgulattık bi baktık emklilik parası kesilmş. aradım müşteri hizmetlerini 60 gün geçtiği için ödediğin parayı hiç bi şekilde veremeyz dediler. çayma hakkı süresini geçirmişiz yanii. sizinde o yüzden büyük ihtimal. ben çok uğraştm şikayetfln ettm ama sonuç sıfır. geçmiş olsun canım sanada alamazsın çokk zorr yani
Tüh ya amann ben yiyemedim sen ye resmen

aynen öyle ama helal etmiyorum istemiorm dediğim halde çağrı merkezindeki kişinin iptal etmemesi çok saçma. daha yeni başıma geldi sayılır. hayırlısı napalım ama ben 200 yada 300 zarardaym sen 600 müş baya fazla :bicak:
Ya aynen . Sesiniz kayit ediliyo istemiyorum demissiniz aceba itiraaz etseniz hakli cikarmisniz ki??

Back