- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim%80i altın eyf sabit ufak bir kısmını da değişik fonlarda keşif amaçlı deneyimliyorum
Yatırım koçlarından da sık sık destek alabilirsiniz
Ben devletin mecbur ettiği besten derhal çıktım. Ben yönlendiririm paramı başkasına ihtiyacım YÖK :))Tüm ekonomistler kendini yırttı bese girmeyin zaten yıllar içinde o devlet katkısı, biriktirdiğin para enflasyonla kuşa dönüyor.Her ay bi çeyrek alıp kenara atsan 10 yıl sonra çok daha fazla paran olur çünkü türk lirası değersiz ve devamlı eriyen bir para birimi.Keşke baştan girmeseydiniz.
Merhaba ne zaman oldu bu olay . Bana bilgi verin lütfen ne kadar paraniz vardi . Kendi isteginizle mi açtınız is yerimi actiben ikinci ayımda iptal ettim ve param 5 dk sonra hesabımdaydı
ben ikinci ayımda iptal ettim ve param 5 dk sonra hesabımdaydı
Keske girmeseydik cikmak istiyoruz bu seferde icerdeki parayi alamıyoruzTüm ekonomistler kendini yırttı bese girmeyin zaten yıllar içinde o devlet katkısı, biriktirdiğin para enflasyonla kuşa dönüyor.Her ay bi çeyrek alıp kenara atsan 10 yıl sonra çok daha fazla paran olur çünkü türk lirası değersiz ve devamlı eriyen bir para birimi.Keşke baştan girmeseydiniz.
yaklaşık 4 ay önce oldu,iş yeri açtı iki ay sonra müşteri hizmetlerini aradım tc mi verdim anında iptal oldu 5 dk sonra para hesabımdaydı canımMerhaba ne zaman oldu bu olay . Bana bilgi verin lütfen ne kadar paraniz vardi . Kendi isteginizle mi açtınız is yerimi acti
Merhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ? .
Ben 3 aydir bireysel emeklilige 200 aylik olmak uzere 600 tl yatirdim fakat şimdi sistemden beklentilerimi karşılaşmadığı için cikmak istiyorum müşteri hizmerlerini aradim cikarsam yatırdığım parada dahil olmak uzere hic para alamayacağımi soyledi yani 600tl de boşa gidiyormuş bu konudan anlayan yokmu cok sacma yatirdigim paranın vi kismi bile alamıyorum haksizlik bu ve o paraya ihtiyacım var lutfen bana bir yol gösterin
ben ikinci ayımda iptal ettim ve param 5 dk sonra hesabımdaydı
Ben de 1,5 yıl sonra çıktım.Madem 300 tl düzenli maaşımdan kesiliyor bende her ay 300 tl gr altın alırım deyip altın hesabı açtırdım.paramı aldım bence sen de alırsın kimlik fotokopimi faxlamıştım.3 hafta olmadan hesabıma yatırmışlardı.Ben de şimdi her ay 1.000 ye çıkarttım epey birikim yaptım.Bireysel emeklilikten ziyade altın hesabı çok daha iyi en azından daha fazla kazanma şansın varMerhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ? .
Ben 3 aydir bireysel emeklilige 200 aylik olmak uzere 600 tl yatirdim fakat şimdi sistemden beklentilerimi karşılaşmadığı için cikmak istiyorum müşteri hizmerlerini aradim cikarsam yatırdığım parada dahil olmak uzere hic para alamayacağımi soyledi yani 600tl de boşa gidiyormuş bu konudan anlayan yokmu cok sacma yatirdigim paranın vi kismi bile alamıyorum haksizlik bu ve o paraya ihtiyacım var lutfen bana bir yol gösterin
Siz kendi isteğiniz ile yaptıysanız muhtemelen ertelenmiş giriş aidatı mevcut ve çıkarken de onu ödetiyorlar size .2 aylık süre cayma hakkı ile ilgili .egm nin sitesine girerseniz ayrıntıları görebilirsiniz .Merhaba ne zaman oldu bu olay . Bana bilgi verin lütfen ne kadar paraniz vardi . Kendi isteginizle mi açtınız is yerimi acti
600 tl yatirdim vergi kesinti derken 560 tlye düşmüş sistemden çıkarsanız 569 tl borçlanıyor sunuz onuda varolan paradan kesiyoruz 1 tl niz kalıyor sinir oldum bide borclu cikacagiz neredeyseçıkmak için geç kalmışsın 2 ay dolmadan çıkman gerekiyordu ,
ama paranın tamamını alamazlar bir kısmını illa vermeleri gerekiyor
Evet sanirim o bilginiz varmi gittimi para şimdiGiriş aidatı oluyor 500-600 onu kesmiştir adiler.
Yani simdi hic para alamayacakmiyimSiz kendi isteğiniz ile yaptıysanız muhtemelen ertelenmiş giriş aidatı mevcut ve çıkarken de onu ödetiyorlar size .2 aylık süre cayma hakkı ile ilgili .egm nin sitesine girerseniz ayrıntıları görebilirsiniz .
Resmen soygun Alllah belalarini versinBenide aydinlatin bizim anlasmamiz 3 senelikti her ay 200 300 yatirmak sartiyla ozellikle ustune basa basa sordum yatirmassak ne olur diye bisey olmaz dediler 1200 tl bireysel emeklilikte para var nneredeyse 1 2 senedir yatiramadik hic zaten evden disari cikamiyorum 2 cocukla hesap benim hesabim esim gitse olmuyo illa benim gitmem lazim herneyse neredeyse 3 sene oldu olucak bilgi almak istiyorum hicbiri bisey soylemiyo yani paranin ustune yattilar bi nevi 2 3 ay once cekmek icin gittim istemiyorum dedim bireysel emeklilik vadelide 12 tl para vardi adam tutusturdu elime 12 tlyi kaldim oylece ciktim gittim napicam ne olcak