- 20 Ocak 2015
- 9.410
- 13.461
- 448
- 40
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Bu asi nerde nasıl yapılıyor biliyor musunuz? Tam olarak islevi ne cokmeyi mi engelliyor kirismayi mi nedir?Mezoterapi yaptırın gençlik aşısı deniliyor yuzu toplamıyormuş..
EstagfurullahBu asi nerde nasıl yapılıyor biliyor musunuz? Tam olarak islevi ne cokmeyi mi engelliyor kirismayi mi nedir?
Ay konu sahibinden cok konuyu ben işgal ettim nolur kusura bakma D Duzelmiyor
Olabilir arastirayim da gecici oluyor genelde umarim gecici cozum degildirMezoterapi yaptırın gençlik aşısı deniliyor yuzu toplamıyormuş..
Ooof off sorma günlerdir kilo vercem diye neler cekiyorum gözümun önünde makarnalar asureler tereyag bal kaymaklar sicak ekmekler anlatamam ne kadar kotuyum,spor desen cabasi ayaklarim su topladibakalim artik hayırlısı sagol canim
Insallah canim bir kilo vereyim ahh agzima sekermiş ekmekmiş surmem birdaha asla.ne derece zorlaniyorum Allah bilir.cooookk büyük sabır gercekten.hele benim gibi tatliya düşkün,yemek yemeyi seven biri icinO yollardan bende geçtim
Çok zorlu bir süreç
Sabredersen istediğini yiyebilirsin
Midende kuculecegi için eskisinden az yiyeceksin ama makarna mantı vs serbest olacak
Aç uyuduğum günler midem kaziniyordu
Amanın hiç bdaha kilo alamamvermekle uğraşmak şuan benim için büyük eziyet
Bu yüzden sende ver ve normal yaşantina ger dön
Ben erkeğe benzemiştim. Ciddiyim. Tabi 20 yaş olmuyorda bir kadın suratına dönüyor:)Valla suratima baktikca normale donecegimi sanmiyorum
Kilo mu aldinix nasil duzeldiBen erkeğe benzemiştim. Ciddiyim. Tabi 20 yaş olmuyorda bir kadın suratına dönüyor:)
Kilon benden daha güzelmişHahahaha
Ben senden güzelim
Yüz yogasi :)Ne yaptirdiniz siz dolgu mu peki
Bende yapiyorim bi ise yaramiyorYüz yogasi :)
Düzenli yapıyo musun ?Bende yapiyorim bi ise yaramiyor
dambell degilde daha cok fitness agirlik makinalari dusuk agirlik bol tekrar yapin misal agirlginiz 20 olsun 3 tekrarli 15 kereAğırlık dediginiz dumbel diymi
Kolaylıklar dilerim canımInsallah canim bir kilo vereyim ahh agzima sekermiş ekmekmiş surmem birdaha asla.ne derece zorlaniyorum Allah bilir.cooookk büyük sabır gercekten.hele benim gibi tatliya düşkün,yemek yemeyi seven biri icin
Emeğe saygı litfenKilon benden daha güzelmiş
Emeğe saygı litfen
Sagol canim ❤Kolaylıklar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?